28.2.2012

Postaustoive: Bloggaamisesta

 


Moikka! Mitä teille kuuluu? Mä oon ollut kipeänä nyt viime keskiviikosta asti, eikä mulla taida olla teille mitään kivaa kerrottavaa. :( Mun äiti ja pikkusisko oli täällä lauantaina, ja kävin heidän kanssa kampaajalla ja shoppailemassa. Kampaajalla otin vaaleita raitoja, tarkempia kuvia tulossa myöhemmin (ja kampauspostaus)!
Multa on pari kertaa pyydetty tekemään postaus bloggaamisesta. Kirjoittelin tämän hieman kipeänä liian aikaisin päivällä, eli tuli kyllä tosi sekalaista hännätöntä tekstiä. Sekaan oon heittänyt pari kuvaa, ostin ton paidan Terranovan alennusmyynneistä kun olin lauantaina mun siskon kanssa shoppailemassa. Toi on tarkoitettu olevan mekko mutta sitä voi mun mielestä pitää tollatavalla lyhyempänä. Paita maksoi hurjat 4 euroa.


Blogin aloitus
Aloitin bloggaamisen siis kesäkuussa 2011. Olin pari kuukautta aikaisemmin innostunut lukemaan blogeja, ja joku nätti kevätpäivä mulle tuli mieleen, että hei, mäkin voisin kirjoittaa blogia. Kysyin parin ystäväni mielipidettä ja kaikki olivat sitä mieltä että mun pitäisi ehdottomasti aloittaa oma blogi. Juuson mielipide oli vähän niin ja näin – ei se ollut vastaan mutta eipä se innostakaan hyppinyt. Ehkä Juuso luuli silloin, että alkaisin kirjoittaa erittäin henkilökohtaista päiväkirjaa nettiin, eikä siksi tykännyt ajatuksesta. Nykyään  Juusolla ei ole mitään tätä blogia vastaan.
Tavoitteista… Mulla ei ole ollut missään vaiheessa ollut oikeastaan mitään tavoitetta tän blogin suhteen. Ei mitään tavoitetta saada paljon lukijoita tai saada tätä blogia jotenkin ”suosituksi”. Olen kerran mainostanut tätä blogia omalla Facebook-sivulla (”jos haluutte kaverit vilkaista”), mutta muuten oon antanut koko blogin olla.
Bloggauksesta  on tullut mulle hyvä harrastus. En ota siitä paineita, enkä keksimällä keksi postattavaa. Kuuntelen paljon teidän vinkkejänne ja toiveitanne ja postaan kun siltä tuntuu. En halua, että blogi alkaa tuntumaan työltä, niin kuin monista bloggaajista on joskus tuntunut. Postaustahtini ei todellakaan ole sieltä nopeimmasta päästä, mutta pyrin pari kertaa viikossa postaamaan. Yksi kommentoija on pyytänyt että postaisin joka päivä jotain pientä…. valitettavasti en usko että se tulee tämän blogin puolella lähiaikoina onnistumaan. :( Mulla on useasti päiviä kun koulua on iltaan asti ja illalla on vielä paljon muuta ohjelmaa, enkä niinä päivinä jaksaisi alkaa stressata blogista. Mutta lupaan nyt teille, että yritän alkaa postata useammin! :)

Yksityisyydestä
Multa on kysytty, miksi en postaa henkilökohtaisemmista jutuista. Miksi en kirjoita esim. enemmän mun fiiliksistä, perheestä ja kavereista.
Haluun pitää tän blogin vain pintaa raapaisevana. Kyllä, kerron aika paljonkin, että mitä olen tehnyt ja missä oon ollut, mutta mulla on muutama periaate yksityisyyden suhteen. En paljasta itseni tai tuttavieni sukunimiä. Jotkut teistä tietää varmasti mun sukunimeni, ja olkoon niin, mutta en ala sitä täällä viljelemään. Toisekseen, mä en tunne oloani hirveän mukavaksi jos kirjoittelen tänne joka päivä kuinka joku/jokin asia ärsytti tai miltä joku asia tuntui – mulla on sellaisia asioita varten ihan toinen päiväkirja.. Törmäsin yksi päivä yhteen nuoren tytön blogiin, jossa hän kirjoitti pieleen menneestä bileillasta ja kuinka hänen kaikki parhaat ystävät olivat - erittäin paljon voimasanoja viljellen – pilanneet hänen iltansa. Olin aika järkyttynyt, varsinkin sen jälkeen kun nämä ”parhaat ystävät” tulivat selvittelemään asiaa kommenttiboksiin, jatkaen tätä melko värikästä kielenkäyttöä.   
Tottakai tässäkin on kääntöpuoli: kun en paljasta itsestäni mitään syvällisempää, ja postailen tänne vaan että ”jee kattokaa tätä paitaa jonka ostin” – se antaa musta tosi pinnallisen kuvan. Blogini on painottunut paljolti vaate-meikki-kampaus-ruoka-mitäolentehnyt- tyyppisiin postauksiin. Toivon siis, ettei kukaan todella ajattele etten tee mitään muuta kuin kuvaa ostamiani asioita. :D


tossa näkyy vähän tota mun uutta hiusväriä. Kamera kyllä vääristää, mutta tontapasia vaaleita raitoja sinne iskettiin.


Kommentointi
Tähän haluan sanoa aluksi, että kiitos kaikista kommenteistanne! On niin ihana kirjautua bloggeriin ja saada joltain teiltä kommentti. Vaikka kirjoitankin tätä blogia pääosin harrastuksena itselleni, niin on mahtavaa että joku löytää jotain mielenkiintoista postauksistani. :) Yritän aina muistaa ja ehtiä vastata kaikkiin kommentteihin.
Niin ja ne huonot kommentit. Tottakai mä arvasin, kun tän blogin aloitin, että niitä tulisi. 99% niistä kommenteista ei aiheuta mulle mitään tunnetta, mutta joskus huonon ja pitkän päivän jälkeen kun tulee käymään blogissa ja siellä seisoo ”postaa jo laiska p*ska, mikset postaa jo idiootti, ajattele vähä sun lukijoitas” – niin ei noi kommentit ainakaan postaamaan kannusta. :D Yritän kyllä silloin aina ajatella positiivisesti, että kiva kun mun postauksia odotetaan, mutta välillä pahan päivän jälkeen on positiivari-Vilma kaukana.
Muistutan siis kaikkia, että blogiin ei liity lukemispakkoa - eli jos jokin asia mussa tai tässä blogissa ärsyttää, niin älkää ihmeessä käyttäkö vapaa-aikaanne lukemalla tätä! :D
Nyt, kun oon ladannut Statcounterin, on ollut aika hauskaa. On ollut kiva nähdä, että ketkä ne ihanat kommentoijat on<3, ja ketkä ne ei-niin-kivat. :P Yksikin tällainen kommentoija, tyttö Helsingistä, käy mun blogissa useita kertoja päivässä ja viikossa… Aika hauskaa, että vaikka hän on antanut kuvan, ettei pidä musta, niin silti käy niin usein blogissani. Hihii!
Yhden lukijan haluan nostaa tässä esille, PilviV. Olet niin ihana, aina kommentoit kaikkiin mun postauksiin ihania kommentteja ja annat palautetta ja postaustoiveita, oot ihan paras! Kiitos sulle! (:

Hyvät ja huonot puolet
Tähän loppuun olen kerännyt vielä kokoavasti bloggaamisen hyvät ja huonot puolet.
+ kiva harrastus, hauskaa ajanvietettä
+ itsensä toteuttaminen
+ ihanat kommentoijat
-  kun Blogger ei toimi…arghhh
-  ikävät kommentit huonoina päivinä
= eli hyviä ON enemmän kuin huonoja! ;)

Haluun kiittää teitä ihania lukijoita jotka jaksatte tätä blogia lukea <3
Kysykää ihmeessä jos jokin jäi ihmetyttämään.
Ihanaa viikkoa Teille!!! :)


13 kommenttia:

 1. Oot ihan tajun kaunis. Oikeasti yksi kauneimmista joita olen ikinä nähnyt.

  VastaaPoista
 2. Edellinen anonyymi on ihan oikeassa :) Oot ainakin kaikkein kaunein bloggari jota tunnen. Ja tykkään sun tavasta kirjoittaa, sellaista fiksua "hyvä jätkä"-meininkiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, hyvä jätkä ;) jeees kiitos paljon!!!

   Poista
 3. voiii vilmaa<3
  Ihanaa kun mainitsit mut! ^^ ihana postaus, kiva että kirjoitit näin paljon<3

  VastaaPoista
 4. Anonyymi1/3/12 17:50

  sul on kauheen laiha nenä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi1/3/12 18:30

   valivalivali aina joku idiootti löytää valitettavaa!
   olet täydellinen vilma, niin kaunis ja sun hiukset on UPEAT! Oon niin kateellinen !

   Poista
  2. No voihan nenä!! :(
   anonyymi 8.30 kiitos sulle!<:

   Poista
 5. Anonyymi2/3/12 18:19

  Please tee lisää asupostauksia! oot tosi kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulossa tulossa, KIITOS! :)

   Poista
 6. Sun tapa kirjoittaa on niin hauska :D postaa taas pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos :) jessöör!

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...