23.7.2012

Naiset jotka vihaavat naisia

Haluan nyt kirjoittaa aiheesta, joka on jo pari päivää vaivannut päätäni, ja jonka haluaisin teille jakaa. En tiedä kiinnostaako tää aihe teitä, mutta toivon että saatte selkoa tekstistäni ja mitä enemmän, toivon että kommentoisitte ja esittäisitte mielipiteenne, sillä tämä teema on mun mielestä aika kiinnostava.

Kyse on siis naisten välisestä vihasta, kilpailusta ja katkeruudesta. Nainen on naiselle susi, sanotaan. Haluan siksi kirjoittaa tästä, koska aihe on mun mielestä niin kaksipiippuinen juttu, toisaalta oon väitteen kanssa samaa mieltä ja toisaalta en.


On olemassa tiettyjä väitteitä naisista ja naisten välisistä suhteista.
 VÄITE 1: "Naiset kilpailevat kaikesta! He kilpailevat esim. siitä, että kumpi on kauniimpi, tyylitajuisempi, kenellä on parempi työ, opiskelupaikka tai mies."

Ootteko te kokenut naisten välistä kilpailua? Mä oon aina pitänyt miehiä enemmän kilpailunhaluisina kuin naisia. Kun pelaan jotain tyttökaverini kanssa, niin kumpikaan ei yleensä ota peliä hirveän tosissaan ja siinä jopa pikkaisen pelätään että satutetaan tai loukataan toista. :D Voisin niin hyvin kuvitella itseni ja parhaan kaverini harrastamassa jotain nyrkkeilyä - kumpikaan ei varmaan haluisi edes hipaista toista, "ettei vaan satu". 
Mä en itse pidä naisia sen enempää kilpailukumppaneina kuin miehiä. Tottakai siis tietyistä asioista käydään jonkinlaista kisaa, esim. opiskelu- ja työpaikoista, mutta mites kauneudesta? Jos jokin Megan Fox kävelee mun ohitse, niin mitä mä sen kanssa lähden kilpailemaan?? :D Mä itse ainakaan en oo koskaan kokenut tarvetta kilpailla siitä, että olisin kauniimpi kuin kukaan muu, vaikka pidänkin lähimpiä ystäviä paljon kauniimpana kuin itseäni. Omaa ulkonäköäänhän ei ihan hirveästi voi muuttaa (okei kyllähän siihen jotkut keinot löytyvät), mutta ehkä on helpompaa vain opetella pitämään itsestään tälläisenä kuin on?
Paras kohta on mun mielestä tossa väitteessä tuo kohta: "he kilpailevat siitä, kellä on parempi mies". :DDD Joo, ei oo kyllä ikinä ollut tarvetta siihen. Mulla ei ole ikinä ollut tarvetta ensinnäkään tapella miehestä, sillä en ihastu  kavereiden miehiin ja toisinpäin. Ja toisekseen, mun poikaystävä voi jollekin toiselle olla pahin mahdollinen poikaystäväehdokas, kun taas mulle se on täydellinen, jne.
VÄITE 2: "Naiset kilpailevat miesten huomiosta!"
Mulle tulee tästä väitteestä mieleen se, kun eräs miespuolinen hlö heitti tämän väitteen muutama vuosi sitten. Tää väite kuulostaa jotenkin niin siltä, mitä miehet haluavat itse ajatella. :D Laittaudutteko/shoppailetteko/huolehditte ulkonäöstänne te VAIN miesten takia? 
Mulle on tullut muutama sellainen kommentti mun blogiin, että "jätkät ei tykkää tollasista vaatteista jne" - okei? :D Voi olla, etten huomannut tätä seikkaa, sillä en  pahemmin ajatellut asiaa kyseisiä vaatteita ostaessani. Myönnän sen, että on todella kiva saada positiivista palautetta omalta poikaystävältä <3 Mutta mua ei ole tehty tähän maailmaan vain miellyttääkseni miehiä, enkä tosiaan shoppaile sen takia että löytäisin mahdollisimman paljastavia ja seksikkäitä vaatteita miehiä varten :D Voi Luoja.


VÄITE 3: "Naiset ovat luonnostaan kateellisempia kuin miehet." 
Eivät ole. Nainen ja mies voivat olla ihan yhtä kateellisia luonteeltaan. 
VÄITE 4: "Kun nainen on kateellinen toiselle naiselle, niin hän käyttäytyy ikävästi tai puhuu hänestä pahaa."
Mm.. Tässä oon aikalailla samaa mieltä. Haluan kuitenkin poistaa stereotypian, että vain NAINEN on kateellisuuksissaan ilkeä, koska tietenkin miehetkin ovat.
Mä oon kyllä ehdottomasti sitä mieltä, että naiset osaavat olla todella kieroja ja katkeran ilkeitä ollessaa kateellisia. Siis TODELLA. Onko teillä kokemuksia tästä?
Mitä täällä blogimaailmassa oon huomannut, niin jotkut ihmiset sanovat todella törkeitä asioita ollessaan kateellisia. Välillä lukee joidenkin blogeista, että he saavat ihan hirvittäviä kommentteja anonyymeiltä. Mä oon sitä mieltä, että normaali itseensä tyytyväinen ihminen ei mene haukkumaan anonyymina toisen blogiin esim kirjoittajan ulkonäköä. Se ei vaan mahdu mun päähän, että miksi ihmiset tekevät niin. Ainoa syy, minkä olen löytänyt on kateellisuus. 
Mä oon kyllä kateellinen monellekin tytölle, varsinkin mun ystäville esim heidän vaatteistaan/ulkonäöstään/älykkyydestään yms, mutta samalla aina onnellinen heidän puolestaan. Ystäväni löysi toissapäivänä todella mageet kengät kympillä, ja huudahdin heti että "rakastan noita!! kympin?? hitsi oon kateellinen!". :D Uskon, että kateellisuus ei ehkä ole niin haavoittavaa, jos sen myöntää. 
Vielä tosta pahaa puhumisesta selän takana. Ikinä ei voi tietää, miten pahasti sanat voivat satuttaa toista. Vaikka jotkut luulevatkin, että naiset välittävät vain miesten mielipiteistä, niin se ei ole totta. Naisten sanat toisille naisille voivat satuttaa miljoona kertaa enemmän kuin miesten. Musta on puhuttu selän takana täyttä p¨skaa ja olen teininä syyllistynyt siihen myös itse, ja voin myöntää sen. Se on todella inhottavaa ja tekee ihmisestä ällöttävän limanuljaskan - ja kadun sitä paljon. Älkää tehkö sitä (uskon kyllä että ootte fiksumpia kuin mä) ! Onneksi ne asiat on jo selvitetty ja kaikki asiat on anteeksi annettu. Nykyään, kun olen oppinut virheistäni, mulla on siitä ihanat ystävyyssuhteet, että kaikki asiat mitkä risoo, voi sanoa päin naamaa kaverille ja he voivat sanoa minulle. LOISTAVAA! (:

Tähän loppuun haluan vielä liittää muutaman hassun-ikävän kommentin minkä olen blogiini saanut teille tähän: (nämähän ovat voineet tulla naiselta tai mieheltä, mutta jotenkin veikkaan että nämä ovat naisilta..)
  
jotenki oot vaan läskistyny ja läskistyny ajan myötä :S kato vaik kuva 2 ja sit kuvaa 16... että huomaa kyllä et aika paljon tullu lisää, sust tulee viel sellanen kunnon pullukka:s
 
 hyi jalkas on ällön laihat :( 

sä oot niin ruma että yrjöttää
 
 Perus vappu pissis känni sul varmaa:D niin teini

aika ruma olet

 Oot sanonut ettet yritä laihduttaa, mutta silti käyt salilla 4-6 kertaa viikossa ja lenkeilet?? Kyllä toi mun korvaan kuulostaa laihduttamiselta. Pari kertaa viikossa urheilua riittää kunnon ylläpitoon.. Mun mielestä asetat aika huonon esikuvan nuorille tytöille.

 hyi musta tuntuu, että oot joka postauksessa aina vain laihempi ja laihempi :/ Noista sun haalarikuvista tuli melkein huono olo kun luun päällä ei ole muuta kuin nahkaa:( Syö tyttö-hyvä, syö... ps. miehet tykkäävät kurvikkaammista naisista...

 Oot ihan järkyttävän läski oikeesti laihduta... hyi oikeesti oot ennen ollut niin laiha ja nyt oot tollainen porsas

ETTÄ TÄLLÄISTÄ :DDDDDDDDDDD

Aina on ihmisiä, joiden käyttäytyminen ja ulkonäkö voi ärsyttää tai saada kiehumaan kateellisuudesta. Yritetään kuitenkin päästää itsemme siitä syövyttävästä kateudesta ja olla toistemme puolesta onnellisia, naisten on hyvä pitää toistensa puolia! :) Se mitä toisella on, on TODELLA harvoin toiselta pois. Ei kannata kateuden pilata päiväämme vaan ollaan onnellisia siitä mitä meillä on <3

 ah rakastan näitä kaht kuvaa.. niin mageet!


Nyt ei muuta kuin keskustelua kehiin!! Olisi todella mielenkiintoista kuulla teidän mielipiteet tästä aiheesta!!!! :))

49 kommenttia:

 1. Vilma.
  Sä ooot niin viisas nuori nainen, enkä sano tätä mitenkää sarkastisesti (:-D). Vaan oikeesti. Näitä postauksia kaipaan ja oot niiiiin fiksusti pohtinut noita asioita ja mä niiiin oon samaa mieltä sun kanssas. Voiko oikeesti olla pahempaa fiilistä itsellä kun olla esim kateellinen? Mä en oo ikinä kokenut kateutta, paitsi ehkä sellasissa pienissä asioissa, joihin en pysty vaikuttamaan ja joissa olen vain onnellinen toisen puolesta, kuten ehjät perheet, onnellinen parisuhde (sinkku kun olen yhyy) nuo sun mainitsemat ale löydöt ym. Mut mä oon alkanut arvostaa itteeni paljon enemmän viime vuosina ja kateus vaan kuluttaa. Harmittaa, kun jotkut näyttää kateutensa ilkeellä tavalla.. se on aika läpinäkyvä tapa :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos muru ja kiitos ihanasta kommentista <3 sä kyllä tosiaan osaat aina niin kivasti sanoa ja aina annat ihanaa palautetta ((:
   I KNOW, on kauheeta tuntea se kateellisuuden pisto sydämessä :D mutta jotenkin se toisen puolesta onnellisuus sitten vie kyllä voiton. Ikä tuo naiselle parhaimmillaan sitä, että oppii arvostamaan omia hyviä puolia ja lopettamaan sen ikuisen minä-vihan, ja sen "tolla on tota mitä mulle ei oo"-asenteen.

   Poista
 2. noi kommentithan on aivan kamalia mitä oot saanut!! :o iha kauheita, järkyttävää oikeasti! Miten oikein jaksat tollaisia anonyymikommentteja??
  tää oli oikeasti mahtava postaus mutta mulla meinas tulla itku silmään kun noita kommentteja luki..<3
  mulle on välillä tytöt käyttäytyneet niin kauheasti, kun oon huomannut että ne ovat ollu kateellisii. Ja koulussakin on kiusattu ja vasta nyt vanhempana tajuan et se o ollu vaan kateellisuutta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista!
   Joo onhan noi ikäviä jos noi tolleen yhdessä lukee, mutta ei ne oikein enää paljoa hetkauta. :D Ehkä sitten olisi hetkauttanut, jos olisin tätä blogia 16-vuotiaana kirjoittanut - huh kun olisin ottanut kaiken varmasti itseeni. Kun tuollaisia kommentteja tulee, pitää vaan miettiä itsekseen, että kyllä mulla paremmin menee kuin tuollaisilla ihmisillä jotka tollaista jaksavat blogeihin käydä kommentoimassa ;D
   Ja jep, toi koulukiusaaminen TODELLA usein johtuukin kateellisuudesta.. Mikä onkin ihan hirveää, koska eihän ihminen sille mitään voi, jos toiset ovat kateellisia. Ei me voida koko ajan miettiä, että mitä mun pitäisi tehdä tai mitä mun ei pitäisi tehdä, ettei muut VAAN tulee kateellisiksi.

   Poista
 3. tää oli NIIN hyvä teksti.. oot tosi fiksu tyttö oikeasti. ilo lukea tätä tekstiä.
  me kaikki anot emme ole törkeitä!;D<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielettömän paljon tästä kommentista <3

   Poista
 4. Todella hyvä kirjoitus. Olen kyllä samaa mieltä, että naiset osaavat olla todella kieroja ollessaan epätyytyväisiä itseensä.
  Olen itse 25-vuotias nainen, ja seurustelen miehen kanssa jolla on kaksi hirviö-exää, jotka ovat todella romuttaneet hänen luottamuksensa ja uskon naisiin. Nämä kyseiset exät olivat todella kieroutuneita ja molemmat ovat pettäneet miestäni, toinen vielä miehen sukulaisen kanssa. On ollut todella vaikeaa saada mieheni luotto naisiin takaisin, koska naiset ovat kohdelleet häntä tällä tavalla.
  Kiitos Vilma tästä tekstistä, mukava lukea vähän syvällisempää muotibloggaajalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun kommentoit ja jaoit kokemuksesi täällä.
   Mulla meni iho kananlihalle, kun luin kommenttisi, kaikki sympatiat sinne ja miehellesi. Pettäminen jättää kovat jäljet ihmiseen ja myös seuraavaan suhteeseen. Miehelläsi on ollut todella kurja tuuri naisten suhteen. Hän on pistänyt luottamuksensa kahteen naiseen, jotka ovat pettäneet hänet, joten en ihmettele, että hän pelkää seuraavaa iskua... Rankkaa ja epäreiluahan tuo on myös Sinulle, koska joudut kärsimään toisten virheistä ja rakentamaan miehen luottamuksen naisiin uudelleen, vaikka eihän luottamuksen puute Sinun syytäsi edes ole?
   Oon varma, että tälläisiä pareja on paljon, joissa toinen on petetty, ja luottamus nykyiseen on niin vaikea saavuttaa. Uskon kyllä, että miehesi varmasti luottaa Sinuun, mutta myös pelkää haavoittuvansa taas, vaikka Sinä et petäkkään.
   Kiitos vielä itsellesi! (:

   Poista
  2. Kiitos kun vastasit :)
   Niin, kyllä mieheni minuun luottaa, mutta niin kuin sanoitkin, hän pelkää. Totta kai se on vaikeaa minun sulattaa koska en ole ikinä eläessäni pettänyt enkä tule pettämään. :)
   Vaikutat kyllä todella fiksulta ikäiseksesi :)

   Poista
  3. Kiitos Sinulle ja tsemppiä sinne! (: hyvät asiat ovat taistelun arvoisia.. (:

   Poista
 5. Hyvä teksti, hyvin kirjotettu!:) Varsinkin kun en ainakaan muista lukeneeni missää samaisesta aiheesta.

  Aloin pohtimaan tätä, niin ite en koe olevani sellainen nainen-joka-vihaa-naisia-tyyppi. Tosin tunnen aika monta jotka ovat sellaisia, ja en oo vaan ikinä oikein ymmärtänyt heidän logiikkaa. Ite rakastan olla nainen, ja huolehdin lähinnä omista asioista enkä niinkään kiinnitä huomiota enkä varsinkaan vertaile, muiden saavutuksia ja elämänkäänteitä omiini. Miks pitäis? Jokainen on vastuussa omasta hyvinvoinnista ja onnellisuudesta :)

  Ja noi kommentit mitä oot saanut, aluksi ajattelin että ompas ihmiset sairaita kun tollasia kommentoi. Ekana oot mukamas lihonnut, toisessa sanotaan taas että oot liian laiha. Mutta loppujenlopuks noi pitää ottaa vaan huumorilla vastaan, niinkun oot tehnykkin, koska siellä toisessa päässä tod.näk on vaan kateellisia naisia :D ironista ;D

  oot ihana Vilma <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lara, ihana olet <3

   Oon tosi samoilla linjoilla kanssasi!
   Sehän kun toinen on onnellinen, ei ole mitenkään pois omasta onnellisuudesta! :D Meillä kaikilla on vain yksi elämä, niin on kauheaa hukata se vertailuun, vihaan ja katkeruuteen.
   Toi kun sanoit, että "jokainen on vastuussa omasta hyvinvoinnista ja onnellisuudesta" on niin T-O-T-T-A. Jos jollain ihmisella on hieno elämä, niin miksei itsellänikin voisi olla?! :D
   Mäkin rakastan olla nainen, ja on ihanaa kun meillä naisilla on ns. oma maailmamme ja asioita joita miehet ei ymmärrä ;)

   Joo oon välillä saanut aikamoisia naururemakoita noista kommenteista (terveisin NYKYISIN läski porsas:))))

   Poista
 6. Mä oon myös nuorena puhunut mun kavereista paskaa ja kärsinyt siitä menettämällä ne mun kaverit.. Kadun sitä tosi paljon mut niit asioita ei voi enää korjata :/
  hyvä että sä oot saanut asiat selvitettyä ja oli tosi helpottavaa kuulla et en oo ainoa idiootti ollu nuorena.. kiitos vilma<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kaikki meistä on joskus tehnyt tyhmiä asioita. Joitakin asioita voi korjata ja joitakin ei :s
   Täälläkin ollaan oltu pahemman luokan tyhmyreitä omassa epävarmuudessaan, ja virheistähän oppii. Et varmasti enää tekisi moista nykyisille ystävillesi..
   Kiitos ja ihana kuulla että teksti toi helpotusta <3

   Poista
 7. Oon aika lailla samaa mieltä itekkin :) Ja noi kommentit riitelee toistensa kanssa aika pahasti, eka oot läskiporsas ja sun pitäs laihuttaa.. täh? sit toinen kommentti kertookin jo siitä et oot nii laiha että pahaa tekee kattoo? Eii voi tulla muuta mieleen kun että kummankin kommentin kirjoittajat on vaan kateellisia. :D Ja loppujen lopuksi totuushan on se, ettei me kukaan voida vartalollemme mitään, hyvänä esimerkkinä mun pappa, laiha ku mikä ja vaikka syö kuinka hirveitä määriä ei vaan lihoa, ja tykkää liikunnasta ja liikkuu paljon, miks se pitäs jättää pois jos on hyvä olo omassa kehossa kun liikkuu? Tai tarkotan miks jättää liikunta pois et sais vähän lihottua.. Toiset taas on vankka rakenteisia luonnostaan eikä sais laihduttamallakaan ikinä ittestään hirveen siroa, vaan ittelleen itsevarmemman ja hyvän olon. En nyt viittaa keneenkään, jokaisen pitäis olla tyytyväinen siihen millanen on ja jokainen on kaunis omalla tavallaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot Karoliina ihan oikeassa (: Kaikilla menis paljon paremmin jos me kaikki oppisimme arvostamaan itseämme ja toisia sellaisina kuin olemme (: Kaikki ihmiset ovat niin erilaisia, se mikä toimii toiselle ei välttämättä toimi itselle jne.
   Ja tosta sun papasta, minkä takia sen pitäisi jättää pois asia, jota se rakastaa ja joka on sille terveellinen vain muiden ihmisten mielipiteiden takia?! Ei tosiaankaan!

   Poista
 8. Uskomattoman kaunis ja fiksu ja sympaattinenkin vielä. huh aikamoinen pakkaus oot:-)

  VastaaPoista
 9. Mä oon kokenut tän naistenvälisen kateus/viha/inho-asian siten, että tuntemattomia kohtaan sitä yleensä on, mutta harvemmin tuttuja kohtaan. Monet ovat tuntemattomista silleen, että "toi on varmaan halpa ja tyhmä horatsu, koska pukeutuu noin ja meikkaa noin", mutta omasta ystävästä ajateltaisiin, että "ompas X meikannut tänään kauniisti ja näyttää mekossaan tosi hyvältä, koska se korostaa hänen parhaita puoliaan." :D Eli tuntemattomia on helppo haukkua ja panetella, mutta omista ystävistä sentään pidetään huolta. :) Tosin oon kuullut paljon niitä ystävä matkii/haukkuu/on kateellinen stooreja, mutta mun mielestäni sellaisen kanssa ei kannata olla ystävä, joten..

  Kivaa kesää ja hyvä kirjoitus. :) Oot symppis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä ihan totta. Naisissa on kyllä se hyvä, että me todella pidetään ystäviemme puolia. Tuntemattomia on helppo haukkua, koska ihmiset eivät välitä tuntemattomien ihmisten tunteista, ja ehkä me myös alitajuntaisesti ajatellaan, että eivät tuntemattomat ihmiset välttämättä välitä meidän mielipiteistämme. :D
   Joo on noitakin kavereita, jotka haukkuvat kateellisuuksissaan kavereitaan, mutta kuka sellaista kaveria kaipaa?! :D

   Kiitos sulle paljon ja hyvää kesää sullekin!! (:

   Poista
 10. vitsi tää oli hyvä kirjoitus! Oon samaa mieltä sun kanssas. Toi oli hauska väite "naiset kilpailevat miesten huomiosta" :D :D :D :D emmehä me muuta ehi tehäkkää! Mä en tosiaankaan kyl käy ostoksil vaan jäbii miellyttääkseni tai meikkaa vaa niide takia vaan siksi ku se on ihanaa ja tyttöjen juttu:) ei mun poikaystävä varmaa ees huomaa ku mul o meikkiä ja ku mul ei oo :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle! ((:
   hahaha totta totta!! Miehiä varten ei ainakaan liikaa kannata pynttäytyä, ku eihän ne huomaa mitään ;D! Noh, kyllä mä omaa poikaystävää varten mielelläni laittaudun, jos siihen aihetta on, mutta kyllä se niin paljon tykkää ilman meikkiäkin mua nähä niin pitäisi kyllä ehkä sitäkin vähän rajoittaa (:
   Meikkaus ja laittautuminen on, juuri niin kuin sanoit, ihanaa tyttöjen juttua, ja itse ainakin nautin siitä tosi paljon! (:

   Poista
 11. Ihana postaus, oon ihan samaa mieltä sun kanssa! Naiset on joskus ihan kamalia toisilleen vaikka meidän pitäis tukee toisiamme!!:-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annina <3 oot oikeassa, girl power!! ;D

   Poista
 12. hahahaha mä en oo ikinä tosielämässä kyllä nähnyt tätä joka-pojan-fantasiaa yhdestä miehestä tappelevasta tyttölaumasta 8''DDD
  eiks se oo enemmänkin näiden american pie-elokuvien juttu?!! mulla on ainakin sellainen käsitys että miehet naisten huomiota enemmän hakevat kuin naiset.. Mutta tosi hyvä kirjoitus ja ihana blogi sulla vilma : ) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha! ;D joo tulee mieleen jotkut amerikkalaiset teinileffat (:
   onneks Suomi on sen verran tasa-arvoinen maa, ettei kenenkään tarvitse kenestäkään alkaa tapella.

   Kiitos paljon sulle!! (: <3

   Poista
 13. ootko sä feministi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jollain tasolla kyllä. Kannatan naisten ja miesten välistä tasa-arvoa (:

   Poista
  2. Miten tämä postaus liittyy feminismiin? :DDD ymmärtää sen ny miten tahansa niin tää postaus ei liittyny ny oikee mitenkää tohon kyseiseen liikkeeseen :DDD täs vaa mietittii et miks naiset on nii ilkeit toisilleen, tai miks ylipäätään ihmiset on kateellisia...

   Poista
  3. Ei ehkä liittynytkään, mutta saahan sitä kysyä (: Naisia tässä kuitenkin käsiteltiin.

   Poista
 14. Mun luokkakaverit kiusas mua ku olin ala-asteel. nyt myöhemmin ne on tullu myöntää, et ne kiusas ja syrji mua sen takii koska meiä perhe oli varakkaampi kuin muiden perheet ja ne oli kateellisia.
  Voin tällee anonyymin myöntää et ne niiden kateellisuudel teki mun elämästä ala-asteel iha helvettiä, jote siks mä en ymmärrä ihmisiä jotka on kateellisuuksissaan törkeitä ja ilkeitä..
  oon sun rekisteröityny lukija minkä saatat iipparis huomata, mut halusin kirjottaa tän anonyymina :) ymmärrät varmaan ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän todellakin, että toi on helpompi kirjoittaa anonyymina kuin omalla nimellä!(:
   Toi on tosi kurja juttu... Voi kun olisit silloin jo pienenä tajunnut, että syy ei todellakaan ollut Sinussa, vaan, että kiusaus tapahtui kateellisuuden takia. Tosi inhottavaa, että jotkut alentuvat tuohon kateellisuuden vuoksi. Toki sen ymmärtää, että kun oltiin lapsia niin tehtiin tyhmiä asioita, mutta ikävä kyllä tuollaista tapahtuu vieläkin aikuisiällä.
   Kiitos kun jaoit tarinasi <3

   Poista
 15. En voi ymmärtää miksi joku ihminen haluaa loukata toista haukkumalla ja pahoittamalla toisen mielen! Luulisi että ihmisillä tulisi hyvä mieli kivoista kommenteista ja kehumalla toisia! Arrrrrgghh!! Ei ymmärrä! Itse olin nuorena melko "riippuvainen" toisten mielipiteistä ja muutin tyyliäni heti jos sain negatiivista kommenttia joltain. Eräs luokkalaiseni poika haukkui kuinka läski possu olinkaan ja että koittaisit laihduttaa, ei kukaan tykkää kaltaisistasi pullukoista (ja painoni oli täysin normaali, vaikka hieman pyöreä kasvonpiirteiltäni olinkin). Koska kyseinen poika oli se "koulun kuningas", yhtyivät muutkin haukkumiseeni, jonka seurauksena sairastuin vakavaan syömishäiriöön. Sairaala ja lääkärikäynnit tulivat hyvinkin tutuiksi sairauteni takia. Nykyisin asun edelleen samassa kunnassa kyseisen pojan kanssa ja aina hänet nähdässeni ajattelen kuinka olen voinutkaan välittää hänen kommenteistaan vuosia sitten!
  Katkeruus ja kateellisuus ovat josssain määrin iha ok asia, mutta kun ne ottavat vallan niin lopputulos on kamalaa :SS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, toi asia ei mahdu munkaan pollaan. Mun mielestä ainakin on kivempi kirjoitella kivoja kommentteja blogeihin ja lukea kuinka jollekin on tullut hyvä mieli niistä. On tosi kieroutunutta saada jotain tyydytystä toisten haukkumisesta.
   Joo aikamoinen "kuningas" sitten siinäkin. En voi ymmärtää, miten lapsuudessa aina ne säälittävät kiusaajat nostetaan yli muiden, vaikka mun mielestä ne pitäisi juuri potkia sinne hierarkian alimmaiseksi.
   Toi sun tarinas todellakin nosti mun karvat pystyyn. Ai että kun tekis mieli tavata tää kyseinen kunkku. Kiusaamisella ja ihmisten sanoilla on hirveitä seurauksia, etteivät kaikki edes tajua sitä. Onneksi nyt tajuat, että kyseisen luuserin mielipiteillä ei ole oikeasti mitään väliä..
   Olisi todella kiinnostavaa tietää, että onko kyseinen jätkä tajunnut virheensä, tai pyytänyt anteeksi sanojaan? Hän kuitenkin pisti sinut käymään läpi hlökohtaisen helvetin..
   Yksi jätkä, joka lapsuudessani oli nälvinyt minua, pyysi minulta tässä vähän aika sitten anteeksi. Mm, ihan kivahan se on jos tajuaa virheensä, mutta onhan se niin että "too little too late.." :))

   Kiitos todella paljon kun jaoit tarinasi <3

   Poista
  2. Anteeksi pyytöä en ole kyseiseltä ihmiseltä kuullut ja tuskin tulen ikinä kuulemaankaan! Toivottavasti hän kuitenkin päänsä sisällä on miettinyt asioita. Pari kertaa olen hänet kadulla nähnyt ja kummasti se katse vaan kääntyy pois kun huomaa minut.. Kiitos itsellesi kun kirjoitit aiheesta! <3

   Poista
  3. Voi huhhuh. Toivottavasti sen takia, kun hävettää niin paljon. On varmaan vaikeaa myöntää virheitään..
   <3

   Poista
 16. Tuo illuusio siitä, että naiset ovat kateellisimpia tai puhuvat pahaa enemmän kuin miehet on niin väärä! Mistä se oikein tulee? Mun poikaystävä tosi usein kertoo kuinka joku hänen kavereista on haukkunut hänen toista kaveriaan ja poikaystäväni todella usein myöntää olevansa kateellinen jollekin kavereistaan.
  Ja oon myös huomannut että miehet eivät myönnä toisilleen ikinä mitään, kateellisuutta tai ärsyyntymistään, mutta tyttöystävät ja vaimot saavat asiasta kyllä kuulla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni tekstin alussa sanotaankin, että molemmat sukupuolet ovat yhtälailla kateellisia... Kateellisuus ei ole paha asia jos osaa myöntää että on kateellinen ja samalla myös iloita toisen puolesta... ehkä miehet osaavat osoittaa tämän toisilleen useammin? tottakai poikkeuksia on tai voi olla että yleistän mut en oo varma et alkavatko jätkät haukkua toisiaan sen takia et ne on kateellisia siit et toine on paremassa kunnossa tms? mikä on taas yleisempää naisten keskuudessa...

   Poista
  2. Hyvää pohdintaa.. Molemmat sukupuolet ovat varmasti ihan yhtä kateellisia, mutta juuri se miten he sen näyttävät saattavat erota suurestikin. Mutta niitä eroja näkyy naistenkin välillä, ei vaan miesten ja naisten.
   Jotkut naiset saattavat kateellisuuksissaan haukkua hyväkuntoista naista, mutta en kuitenkaan koe, että se on yleinen tapa naisten keskuudessa. Täällä blogimaailmassa on vaan niin paljon naisia ja täällä on helpompaa haukkua anonyymina kuin oikeastaan missään muualla netissä. Siksi naisten katkera haukkuminen ehkä näyttäytyy enemmän (:

   Poista
 17. Todella hyvä kirjoitus. Osoitit, että oot paljon enemmän kuin pelkkä lifestyle ja tyylibloggari :)

  VastaaPoista
 18. voi että ihmiset voi olla tyhmiä: "oot niin järkyttävän läski oikeesti laihduta" :D:D:D:D:D:D:D::DD::D:D:D:D ei tolleen sanota ees vähääkään ylipainoiselle :D:D:D:D:D:D siis vilma sulla on kyllä aina ollut nää piristävimmät anonyymit^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha :D On ne kyllä hauskoja ;D hihii

   Poista
 19. Tosi mielenkiintoinen aihe. Mulla tuli mieleen tosta sun yhdestä kuvasta, että miten kauheaa kohtelua toi Selena Gomezikin saa koska se deittaa Justin Bieberiä.. :D Twitterissä ainakin löytyy moniakin kanavia missä oikein luukutetaan Selena-vihaa!! Sitten nää fanit luulee että sillä tavalla justin jättäisi selenan ja ottaisi jonkun faneistaan?? just joo:D Oon samaa mieltä sun kanssas, naiset voi olla ihan hirveitä kateellisuuksissaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon huomannut ton saman seikan! ;D Mun mielestä aika naurettavaa, koska jos kuviteltaisiin, että mun seurustelukumppanista löytyisi Twitteristä jotain tollaisia yhteisöjä, niin ainakin mut pistäis aika vihaks.. Toivotaan kuitenkin, että näiden todella fiksujen yhteisöjen tekijät ovat lapsia, eivätkä ainakaan mitään täysikäisiä vielä ;D

   Poista
 20. Löysin blogisi vasta ja todella mielenkiintoiselta näyttää! :) Tämä kirjoitus oli kyllä niin täyttä faktaa! Me naiset ei osata käyttäytyä ikinä jos nähdään joku kaunis nainen jossain tai vielä pahemmat reaktiot on aina jonku exän nykyinen.. huoh! :D Muutetaan pieni kateellisuus aina vain vihaksi ja vähätellään toista naista haukkumalla se maan rakooon.. ei haluta sanoa toista kauniiksi , koska "sillä on muutenki jo niin kusi päässä, eikä se ansaitse mitään hyvää" :D huoh.. mutta hei! postauksesi oli kyllä tosi hyvä ja saa jokaisen varmasti vähän miettimään ajatuksiamme ja tekojamme nyt ja tulevaisuudessa :)


  Ja voin kyllä sanoa, että heti piti monta postausta selata taaksepäin! Niin kaunis olet jokaisessa kuvassa ja kivoja irti-arjesta-postauksia kirjoittelet! täytyy jäädä seurailemaan blogiasi ja liittyä lukijaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oot NIIN oikeassa Minna!!! :D Mikä siinä oikein on? Onko naiset todella niin epävarmoja ja huonoitsetuntoisia ihmisiä, etteivät he osaa kehua muita?:D Jos joku nainen on kaunis, eihän se omasta kauneudesta ole pois..

   Mutta sä Minna kyllä osoitit olevasi todellakin erilainen kuin nämä edeltämainitut naiset! (: kiitos todella todella paljon kommentistasi ja kehuista, ihana päivän piristys! <3

   Poista
 21. Anonyymi1/8/12 12:47

  Ihana blogi, ihana kirjoittaja!

  Löysin tänään tien sinun blogiisi, upea on.

  En jaksa alkaa kovin isosti kommentoimaan kyseistä aihetta, mutta oli vain pakko sanoa, että nuo kommentit mitkä olit kopioinut joidenkin "lukijoiden" kommentoimana blogiisi, ovat järkyttäviä (...sä oot niin ruma että yrjöttää...).

  Esimerkiksi tiedän heti ensisilmäyksellä tästä, että olet upea, et yhtään lihava, kaunis ja kaikkea.
  Minulla ei ole mitään syytä alkaa tässä haukkumaan, paremmin haukun yksin mielessäni jos olisi jotain pahaa.

  En tiedä minkälainen ihminen sitten olen, mutta haluan olla ns. onnellinen ja iloinen muiden puolesta, jopa kauneudesta, tai se, että olisi oikeasti kateellinen esimerkiksi ystävän miehestä, on kauheaa. En itse voisi ikinä olla kateellinen kaverilleni, että hänellä on mies ja esim. komeakin mies. Olen onnellinen, toivon heille hyvää elämää niin että kumpikin saavat olla onnellisia. :)

  Toivon sinullekin paljon onnea elämään, tämä on blogi jota alan seuraamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli kylmät väreet, niin ihana sun kommenttisi oli <3

   Toi on niin kypsä, oikea ja sydämellinen lähestymistapa elämään. Se, että osaa olla onnellinen toisen ihmisen puolesta, niin se kertoo kyllä vaan hyvää ihmisestä itsestään.
   Kommentistasi kyllä huomaa, että Sinä juuri oot tälläinen ihminen. Tulet anonyyminä näin kivasti piristämään mun päivää, ihan vilpittömästi.. vau!

   KIITOS KIITOS, kiitän paljon !!! <3

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...