30.1.2013

Valitsemani blogit

Heippa!

Olin maailman surkein tekemään valintoja, että mitkä blogit
esittelisin. Ekana piti esitellä vain 3, sitten 5 ja nyt sitten esittelenkin
10 blogia :DDD

Yksinkertaisesti tuli vaan niin paljon superkivoja blogeja niin en osannut valita.
Olen pahoillani heille joiden blogia en kuitenkaan valinnut, blogeja tuli kuitenkin reilusti yli 40, eli joistain piti sitten karsia.. :/

Osa näistä blogeista on minulle jo entuudestaan tuttuja ja osa tuntemattomia, 
ja nämä eivät ole sitten missään paremmuusjärjestyksessä! 
Blogin nimestä pääset blogin sivuille, ja bannerikuvan alapuolelle olen laittanut,
miten kirjoittaja itse kuvailee blogiaan ja sen jälkeen olen kirjoittanut että 
mistä tykkään itse blogissa eniten! :)Olen 21-vuotias vaatemyyjä, ompelija, suunnittelija ja bloggaaja. Kirjoitan lifestyle/tyyliblogia: juttuja omasta arjestani, muodista, tyylistäni ja asuistani. Täysin hurahtanut muodin maailmaan ja vaatteisiin! <3

Jozellan blogi on yksi lemppareistani, ja jonka postaukset luen aina innolla läpi.
Asupostaukset, kirjoitustyyli, tytön kauneus ja selkeä ulkoasu - jes!
Olen 16-vuotias tyttö Porista, addiktoitunut vaatteisiin, shoppailuun, kosmetiikkaan ja muihin ihaniin tyttömäisiin juttuihin, joista mun blogi suurimmalta osalta sitten koostuukin!:) Mukana myös ripaus mun omaa elämää ja muita hömppäjuttuja :)

Monipuolisuus, tyyli, asut, kuvat toimii!!Olen ensi viikolla 20-vuotta täyttävä nuori nainen Espoosta. Kirjoitan blogiini minua kiinnostavista asioista, kuten matkustelusta, urheilusta, musiikista, bileistä, shoppailusta, kauneuteen liittyvistä asioista (meikit ja hiukset jne) ja ihan normaaleista arkipäivän asioista :)

Ulkoasu, paljon kuvia ja monipuolisuus!keskittyy eniten reenaamiseen ja hyvään oloon, otan esille paljon semmosta, joka muhii pinnan alla. Ei siis ole pelkkä "kiiltokuva" blogi vaan paljon henkilökohtaistakin on.. Positiivisella elämänasenteella varustetun tytön höpötystä!!;)

Treenaus, motivaatio, selkeys, monipuolisuus!Olen 92 vuonna syntynyt nuoren naisen alku.
Kirjoitan blogiani täydellä sydämellä. Rakastan kirjoittamista ja haluan välittää ihmisille blogini kautta positiivistä elämän asennetta. Blogia kirjoitan omana itsenäni 
sellaisena kuin olen omien heikouksieni kanssa.
Blogissani kirjoitan siis kaikesta mitä elämässäni tapahtuu. Ystävistä, työstä, kiinnostuksen kohteista, inspiraatioista, tavoitteistani ja niiden toteutumisesta. Blogissa esiintyy myös paljon kuvia asuistani ja uusista ostoksistani.

Kirjoittaja (<3), pirteys, postitiivisuus, asukuvat ja tiheä postausväli!Not for sale-bloigin takaa löytyy 22-vuotias vaatemyyjä keskeltä ei mitään ja vastavuoroisesti keskellä kaikkea eli Jyväskylästä. Blogin takana on ajatus siitä, että luksusta on ihana tavoitella ja mahtavaa silloin tällöin saavuttaa, mutta todellisuudessa myös vähälläkin voi saada aikaan vaikka ja mitä. Haluan jakaa ideoita joita itse koen hyödyllisiksi ja mahtavin tunne kaikista onkin jos joku inspiroituu lukemastaan. Arkeani piristää elämään lungisti suhtautuva tatuoija, joten huolettomuus ja ajoittain pieni vallattomuus reunustaa blogiani kannattelevat raamit. :)

DIY-postaukset, tyyli, asukuvat, erilaisuus ja monipuolisuus!Blogia kirjoittaa 19-vuotias tyttö, joka rakastaa shoppailua, kirjoittelua, nauramista ja täysillä elämistä!

Aina piristävää lukemista, positiivinen, ihana kirjoittaja ja tiheä postausväli!Lifestyle/muotiblogi, jota kirjoittelee 20- vuotias opiskelija Helsingistä. Ruoka, urheilu, koirani, laukut, kengät, muoti ja ystävät ovat lähellä sydäntäni :)

Ulkoasu, monipuolisuus, asukuvat !!Kirjoittaja on hiuksilla ja meikeillä leikkimistä rakastava 18-vuotias abiturientti, jonka sydäntä lähellä ovat myös muoti, poikaystävä ja valokuvaaminen. Blogista löytyy kaikkea päivän asuista hius- ja meikkihifistelyihin, ja toivon blogini tuovan piristystä muidenkin kuin omaan arkeeni! :)

Todella kauniit ja onnistuneet asukuvat, kirjoittajan positiivisuus ja blogin selkeä ulkoasu!19v pirtsakka naisen alku jyvväskylästä kirjoittelee mahdollisen monipuolisesti ja kevyesti asioista, jotka ovat itselleni mieluisia :)!

Positiivisuus, selkeys, monipuolisuus! :)

Iso KIITOS kaikille jotka linkkailivat blogejaan, 
luin kaikki huolella läpi! (:

xoxo, Vilma

20 kommenttia:

 1. Kiitos ihan mielettömästi <3 tuli niin hyvä mieli ettet uskokkaan <3 oot paras! Tää piristi niin paljon hieman huonosti alkanutta päivää.

  VastaaPoista
 2. Voi ihanaa, kiiitos sulle! <3 :)

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos senkin ihanainen!♥ Tää kyllä lämmitti mieltä hirveesti! :)

  VastaaPoista
 4. oiii kiiitos ihana♥ päivän piristys :)nyt pitääki kurkkailla noita muita blogeja :)

  VastaaPoista
 5. Kivoja blogeja valitsit, muutamia katselinkin tuosta läpi :)
  Ihanaa keskiviikkoa! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sulle Minna!! (: <3

   Poista
 6. Voi apua, kiitos ihan mielettömän paljon!! <3 Oot niin ihana :) Oon tosi otettu tästä! :) Haleja!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään, ihana olet itse <3!!

   Poista
 7. Voii!! Kiitos kovasti sinä upeus. <3 :)) Piristi kyllä mun päivää hurjasti. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään <3 Ihana kuulla!!! (:

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...