3.8.2013

Paras hiusväri??

Heippa ihanat!!

Mun tukka on saanut olla aikamoisessa kesäkondiksessa nyt pari kuukautta, enkä ole oikein jaksanut tehdä sille mitään. Nyt kuitenkin syksyn lähestyessä oon alkanut miettimään, että mitä tälle tukalle voisi tehdä. Tykkään tästä brunetesta ihan hirveästi, mutta toisaalta tekisi niin kovasti mieli kokeilla jotain uutta..  

Hiusteni tilanne on tällä hetkellä about tälläinen: 

Tykkään väristä kyllä kovasti, tuo on tuollainen lämpimän ruskea. Mutta noi raidat ovat jo vähän valuneet tuonne latvoihin ja pikkuhiljaa haluaisin eroon tuosta liukuvärjäyksestä.. Toisaalta tykkään tästä hirveästi?!

Matkin ihanaa Klipsiworldin Vilmaa ja kokeilin eri värejä iPhonen Haircolour-sovelluksella. Kokeiluun päätyivät siis vaaleanruskea, punainen ja blondi!

Vaaleanruskea:
Punainen: 

Blondi: (pahoittelen surkeaa muokkausta, oli tosi vaikeaa rajata niin ettei tummia hiuksiä yhtään näkynyt)
Tarkkaa tulostahan nää kuvat ei tietenkään kerro, mutta antavat kuitenkin jonkinlaista hajua siitä, että miten tietyt sävyt voisivat sopia.

Haluan ehdottomasti teidän mielipiteenne!!!!
Mikä näistä hiusväreistä on mielestänne paras minulle?!


Mitähän mun kantsis tehä? Pelata varmalla ja säilyttää sama väri? Lisätä raitoja? Vaalentaa hieman vaaleanruskeaan? Repäistä punaisella tai blondilla?

Ihanat viikonloput muutes!!<3

101 kommenttia:

 1. Mä tykkään tosta vaaleenruskeesta mut aina on myös kivaa repästä ja tehdä jotai iha uutta! Näytät kauniilta jokatapauksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti Marika <3 (:

   Poista
 2. Vaaleanruskeaan kallistuisi mun silmä! Tosin yhdyn Marikan kommenttiin. Jotain uutta on joskus kiva tehdä, jos haluaa kunnolla repäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! (: Se on totta, kunhan vaan ei siihen repäisyyn heti kyllästy ja palaa heti takaisin tuttuun ja vanhaan.. :D

   Poista
 3. Anonyymi3/8/13 17:34

  Punanen!sopis sulle jos haluut repästä!

  VastaaPoista
 4. Vaaleenruskee on semmonen kiva ja aika turvallinen valinta, mutta tommonen punanen tukka vois olla kyllä aikas mahtava myös! Kummatki sopis, tommonen tummempi hiusväri kumminki on sulle ihan omiaan, minun mielestäni siis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon mielipiteestäsi Natalia! (:

   Poista
 5. Vaaleanruskea, mutta haluatko ehdottomasti noin lämpimän värin kuin tuossa kuvassa? Mielestäni sulle sopisi mainiosti hieman neutraalimpi sävy kuten nytkin :) Tai siis, tuollainen all-over lämmin vaaleanruskea näyttää hieman luonnottomalta, mutta toisaalta ko. ohjelman kuvat ovatkin nimenomaan vain suuntaa antavia. Tykkään sulla liukuvärjäyksestäkin kyllä tosi paljon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tosta ihan samaa mieltä, jos vaaleanruskeaksi niin sitten mieluummin raidottaen ettei se näytä niin kuolleelta ja luonnottomalta! Kiitos mielipiteestä!(:

   Poista
 6. Anonyymi3/8/13 17:58

  Joku ruskean sävy, punainen tai blondi ei sovi sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei kiitos! (: ruskeesta tykkään kyllä itekkin eniten!

   Poista
 7. Anonyymi3/8/13 18:03

  punainen!

  VastaaPoista
 8. Anonyymi3/8/13 18:13

  Työskentelen ite kampaajana, ja voisin sanoo että kyllä toi ruskea sopii sulle niin hyvin, ja tekee susta sellaisen katseita kääntävän latinonaisen! :D Noin blondiksi tai punaiseksi hiusten värjääminen saattaisi rasittaa sun hiuksia vähän liikaa, joten mä pistäisin sulle vaan enemmän vaaleanruskeita raitoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos kovasti mielipiteestäsi (: Vaaleanruskeat raidat kuulostavat erittäin hyvältä! <3

   Poista
 9. Anonyymi3/8/13 18:35

  raidat tuo jo kivaa vaihtelua! tosin se tunne just ku ne valuu alaspäin... :-D ite en uskalla enää värjätä, ja omassa päässä ei ookkaa enää ku oma luonnollinen ruskee ja sitte blondit raidat, kehuttu paljon niin mikäs tässä :-D mutta hmmp! toi sun nykynen ruskee näyttää edelleen hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (: Jep mä vähä veikkaan että alan kanssa kallistumaan tohon raitojen nostoon niin, että niitä ois vähän runsaammin..

   Poista
 10. Hei toi punanenhan on ihana! <3

  VastaaPoista
 11. ei auta varmaan hirmuisesti tää mun mielipide, muttakun nykyinen on vaan niin täydellinen sulla♥ korostaa sun kasvoja ihanasti <:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <33 ja todellakin auttaa, tekee mun elämän helpommaksi jos tässä pysyn! :D

   Poista
 12. Anonyymi3/8/13 19:15

  Toi punane sopis mielettömän hyvin sulle!

  VastaaPoista
 13. Mä oon entinen vaaleanruskean kannalla :)♥

  VastaaPoista
 14. Anonyymi3/8/13 19:16

  yleensä en tykkää punasist hiuksist mut sul toi sytyttää mut ;)

  VastaaPoista
 15. Blondata ei kannata, lähtee tuuheasta tukastas muuten puolet! :(
  Sun nykyinen väri sopii sulle hyvin, mutta jos et oo ikinä kokeillut punasta, niin kokeile ihmeessä!
  Mun mielestä se on sellanen väri et sopii usein parikymppiselle muttei kauheesti vanhemmalle. Aira Samulin on poikkeus ;) Siitä pääsee suht helpolla eroon jos värjää takas ruskeeks (vaikka sitten vaaleenruskeeks) ja punastakin yleensä ylläpidetään maskeilla, jotka ei rasita hiuksia :) Ainahan siitä sitten eroon pääsee jos tulee bruneja ikävä!

  Ps. Jos haluut repästä niin värjää toinen puoli oranssiks ja toinen pinkiks ;D Hirveesti näkee muuten noita pinkkipäitä?:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on niin totta, ja mun hiuslaadun tietäen joutuis leikkaa tukkaa aika paljon.. Ja se ei kyllä tosiaakaan innosta!!

   Oon kyllä kelaillut tota punaista ihan todella, mutta tekisin sen mieluummin raidottaen, tai sitten värjäisin silleen punertavan ruskeiksi hiukset. Punaisessa aina pelottaa se vaatteiden yhdisteleminen, kun on kyseessä kuitenkin jo niin "raju" väri, että viittisinkö yhdistellä muihin väreihin..

   Poista
 16. Vaaleanruskea! Muut vaihtoehdot ei todellakaan käy, haha!!':D

  VastaaPoista
 17. Anonyymi3/8/13 20:27

  Blondi näyttää kivalta c:

  VastaaPoista
 18. Anonyymi3/8/13 21:20

  Vaaleenruskee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi6/8/13 14:56

   Tai sit jos haluut vähä vaihtelua niinoi vaaleeruskeet sillee et liukuvärjäät ni ne on alhaalta punaset

   Poista
 19. Anonyymi3/8/13 22:10

  Sulle vois sopia semmonen tosi tummanruskee! Mutta noista vaihtoehdoista varmaan vaaleenruskee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä kans sulle sopis tummanruskee parhaiten! :)
   Tosi monet nykysin on kauniit tummat hiuksensa värjänny vaaleenruskeiks ja ne näyttää jotenki nii tylsiltä (sori pakko kirjottaa mutta tulee jotku löysä ripuli vibat siitä :DDDDD ), punaista väriä taas joutuu ylläpitämään jatkuvasti et se näyttää hyvältä mikä tietysti kuluttaa hiusta ja pahimpana ikinä toi blondiks värjääminen, saa sanoa hyvästit hyväkuntoiselle tukalle :/

   Poista
  2. ^Punasta värii ylläpidetään usein maskeilla, mitkä ei nyt mitään kidutusta oo hiuksille :) Mulla on melko blondit hiukset kun kasvatan nyt omaa väriä takas, ja käytän silti välillä color maskia, kun se on niin paljon parempaa kun moni hoitoaine! Tosin pitää vaan olla varuillaan ettei se oo varttia päässä, ettei muutu pehkon väri :D
   Mut toi on kyllä totta, et blondaus ei oo mikään kiva operaatio tukalle. Just 5 min sitten kaveri laitto fb viestin "mun tukka on ku rotanhäntä" ku se on vaalentanut, vaikka ei ottanut ees värinpoistoa, vaan raitoja sillon tällön!

   Poista
  3. Tummanruskea olis ehkä eniten omiaan mulle. Se on ollu mulle ennenkin ja oon viihtynyt siinä aina parhaiten! Jep, blondauksen huonoista puoleista ei varmaan tarvitse edes mainita enempään.. Kiitos teille mielipiteistänne <3

   Poista
 20. Anonyymi3/8/13 23:12

  Mä voisin vannoa et musta sopis sulle tosi hyvin! Joten ei mikään noista, vaan musta ;) tai sit toi punanenki on hieno, ehkä vähän tummempi ja ruskeempi vaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestäsi!(: Toi toinen ehdotuksesi kuulosti varsinkin tosi hyvältä (:

   Poista
 21. Anonyymi3/8/13 23:21

  Sun nykyinen väri on ihan paras:) Mutta jos haluat vaihtelua niin punainen olisi hyvä vaihtehto:)

  VastaaPoista
 22. Vaaleanruskea ehdottomasti!! tai ehkä punainen...! :)

  VastaaPoista
 23. Toi vaaleenruskee on kyllä aika magee :>

  VastaaPoista
 24. Anonyymi4/8/13 00:46

  TUMMANRUSKEA ehdottomasti !!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! (: Itekkin tykkään kyllä!

   Poista
 25. Vaaleanruskea on musta kivoin!;)

  VastaaPoista
 26. Anonyymi4/8/13 12:01

  sun päähäs varmasti sopii ihan kaikki värit, mutta sinuna mä värjäisin tosi vaaleen ruskeat!:) vaikka raidoilla hakemaan tosi vaaleaa lopputulosta,mutta silti tavallaan pysyisit brunettena.:)

  kasvojen ilme saa vaihtelua, mutta ei rasita hiusta niin hirveesti ja halutessas voit sitten helposti värjätä takaisin tollaseen nykyiseen sävyys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon mielipiteestäsi, ei kuulosta lainkaan hullummalta vaihtoehdolta!! (:

   Poista
 27. Kaikki värit sopisi sulle, mutt vaaleenruskea on paras! <3

  VastaaPoista
 28. Mä en valitsisi sulle mitään noista. Ehdottaisin tämmöstä: http://emilyanncain.com/wp-content/uploads/rush_red_highlights_in_brown_hair-e1357353079697.jpg

  Tuossa on vähän extremenä laitettu toi punainen väri, mutta ehdottaisin että sitä laitettaisiin tuollaisen tummanruskean sekaan highlighteiksi :)

  Mielestäni tumma tukka sopii sinulle kaikkista parhaiten jo ihonvärisi ja silmiesi vuoksi. Itse fanitan sinisiä silmiä ja tummaa tukkaa :D Ja mielestäni tukka tukka nuorentaa sinua ja on tyylikäs.

  Mitä ikinä teetkään, tärkeintähän on että itse pidät siitä :) Innolla odotan muodonmuutosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi4/8/13 18:26

   Uih! Toi ois super kiva, sexy ja aik räväkkä väri! Uskon et sopis vilmalle!:)

   Poista
  2. Vautsi onpa upee tukka! (: Näyttää tosi hienolta kyllä! Oon miettiny tota punaista nyt ihan tosissaan, mutta veikkaan että kokopunaiseksi en ees uskaltaisi ryhtyä. Ehkä tollaisella raitatyylillä tai sitten punaruskeaksi.. Katsotaan katsotaan! (; Kiitos mielipiteestäsi ja kuvan linkittämisestä <3

   Poista
 29. Punainen on tosi söpö sinulla vaikka kaikki nuo sopisivat sinulle pidän myös blondista tosi paljon mutta punainen on paras! :)

  VastaaPoista
 30. Anonyymi4/8/13 19:13

  itellä ollut punanen tukka kauan ja sen ylläpitäminen on tosi raskasta. se vie niin paljon aikaa ja kuluttaa myös rahaa paljon jos ostaa värimaskeja ja kun pitää värjätä useasti koska juurikasvu erottuu niin voimakkaasti heti pienessäkin juurikasvussa ja muutenkin väri kuluu joka pesussa. Mun mielestä sulle sopii joku ruskean sävy tai sitte liukuvärjäys olis kans sulle kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi4/8/13 21:20

   Jos se on nii ylitsepääsemättömän raskasta ni miks sit pysyt punatukkana?

   Poista
  2. Anonyymi5/8/13 12:43

   Ehkä se on sen arvoista! (en oo ano 19.13)

   Poista
  3. Joo oon kuullut tosta punatukan ylläpidosta vähän samanlaisia juttuja :/ Juurikasvu olis varmaa tosi erottuva kylläkin, varsinkin kun oma luonnollinen värini ei oo yhtään punaiseen taittuvaa.. Kiitos mielipiteestäsi! (:

   Anonyymi 21:20:
   Kuka sanoi että se on "ylitsepääsemättömän raskasta".. :D

   Poista
 31. Anonyymi5/8/13 00:01

  punainen ! :)

  VastaaPoista
 32. Anonyymi5/8/13 09:31

  Ei punasta eikä blondia (saa ihonvärin näyttämään eriltä)! Sun nykyinen värin on täydellisimmin sopiva..sopii ihoon ja silmiin, korostaa rusketusta...
  myös kokonaan tummanruskea käy. Eli kun värjäilet pysy joka tapauksessa ruskean sävyissä<3

  VastaaPoista
 33. Ite vähä aika sitte värjäsin aika vaaleesta punaseks ja tykkään näistä iha hirveesti! Sulle sopii noist iha mikä vaa paitsi blondi jos lisäilee viel jotai raitoi (:

  VastaaPoista
 34. oon itse punaisen kannalla! :)

  VastaaPoista
 35. Anonyymi5/8/13 20:18

  ei ainakaan punainen tai blondi!! joku ruskean sävy sopis sulle parhaiten :)

  VastaaPoista
 36. Anonyymi5/8/13 21:38

  ruskea :)

  VastaaPoista
 37. Anonyymi6/8/13 00:09

  ruskea ehdottomasti paras, jos punaiseen päädyt niin sitten joku tummempi sävy olisi parempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oon aika samoilla kannoilla kanssasi (:

   Poista
 38. Anonyymi6/8/13 08:10

  Tummempi savy punasest ois todella hyvä! Varsinki jos haluu vaihtelua vähän räväkämpään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (: joo jos se on punainen niin ehdottomasti sit tummempi punainen! (:

   Poista
 39. Anonyymi6/8/13 15:46

  Sellanen suklaaruskee ja vähän punertava ois tosi magee! Jopa sellanen lämmin vaalea vois olla hyvännäköinen. (: oot kyllä niin kaunis! As always<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on tosi hyvä ehdotus, tykkäisin tosta varmasti iha sikana! (: kiitos kovasti, ihana <3

   Poista
 40. Anonyymi7/8/13 12:56

  Moikka Vilma! Sorry ei nyt yhtään liity tähän, mut auta mua! Mitä sanot voiko sun mielestä tän mekon laittaa häihin? (EI kirkkohäät) http://1.bp.blogspot.com/-C5OflZ14F6g/UehWVCcgOlI/AAAAAAAAG3g/eaJqmMVbFeE/s1600/DSC04506.JPG
  Ja mites joustaako toi mitenkään esim vyötäröltä, mikä koko sulla on? Oon kuitenkin sua vähän isompi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa,ei haittaa!! (:
   Toi mekko on ihana ja mun mielestä sopiva ei-kirkkohäihin! :)
   Toi mekko EI siis jousta vyötäröltä, eli kannattaa valita tarkoin oma koko. Mä taisin saada omani L-kokona, mutta toi hame oli vyötäröltä mulle liian leveä, joten jouduin sitä kaventamaan. Kannattaa katsoa noi mitat tuolta HerSecretin sivuilta. Mutta siis tuo L koko oli mulle noin 5-7 cm liian leveä.
   Toivottavasti auttoi edes vähän?!

   Ja jos tilaat niin muista käyttää koodia HIGHWAYTOSUN10 niin saat 10 prossaa alennusta (:

   Poista
  2. Anonyymi8/8/13 13:32

   kiitos tuhannesti ihana <3 !!!

   Poista
 41. Anonyymi7/8/13 21:21

  Blondit sopis ihan sairaan hyvin!(: ♥

  VastaaPoista
 42. Miten voi olla mahdollista, että jollekin ihmiselle sopis kaikki hiusvärit noin hyvin! Ite varmaan oisin blondi jos mulle sopis blondit noin hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos kovasti Anni <3 :)

   Poista
 43. Hieman tummemman punainen olis ainakin mun mieleen! :) sun hiukset näyttää kumminkin upealta missä värissä vaan!

  VastaaPoista
 44. ei huuuuuhhuh oisit kuuma punasilla! ootko ajatellu sellasia tummia viininpunasia? http://salonstylepins.com/files/2013/02/3100263.jpg kannattais nimittäin ;) !!

  mut tietty ruskeet on hyvät sulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos kovasti <3 (; täytyy katsoa mitä tässä nyt keksitään!

   Poista
 45. Vilma!! Ota vaaleita raitoja?? Komromissi :) punaisia hiuksia en oikein ymmärrä, joten en voi suositella sinullekaan, se olisi julmaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä :) Vaaleat raidat olisivat varmasti se turvallisin vaihtoehto!:)

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...