3.9.2013

Saying goodbye to the summer


Pirita Beach


Oikein ihanaa syyskuuta kaikille <3 Mä en suostu vielä elokuussa myöntämään, että olisi syksy. Syyskuussa alkaa syksy! Eli näin syyskuun kolmantena päivänä voinkin toivottaa teille oikein ihanaa syksyä myös. :) Olen aatellut tehdä sellaisen "Kesä 2013"-postauksen, jonka joku toivoikin minun tekevän kesän loputtua. 
Koska elokuussa oli vielä kesä, olimme Juuson kanssa viime viikolla iltakävelyllä Tallinnan kauniilla Pirita Beachilla. Mulla tuli siellä tosi hassu fiilis, sellainen etelänmatka -fiilis. Suosittelen ehdottomasti käymään Pirita Beachilla, jos tulette vierailemaan Tallinnassa. Hiekka oli aivan silkkistä, kuin puuteria, ja rantaa pitkin meni kaunis kävelytie, jossa ihmiset pyöräilivät ja rullaluistelivat. Yksi nainen veti sauvakävelyä meressä, se oli hauskan näköistä. Laitettiin pyyhe hiekalle ja syötiin vähän eväitä. 

Mulla alkoi tänään myös koulu. Joka kouluvuoden alussa mulle tulee enemmän tai vähemmän järkytyksenä, että mä todella opiskelen englanniksi. Kun proffa alkaa höpöttää englanniksi, tuijotan sitä henkisesti suu auki vähän aikaa. Ja auta armias kun pitää ite avata suu ja puhua englantia tälleen kolmen kuukauden tauon jälkeen.. Tästä se lähtee. Mutta nyt lähdetään ravintolaan "juhlistamaan" lukuvuoden alkua, vastaan edellisen postauksen kommentteihin kun palaan kotiin. Ihanaa tiistai-iltaa kaikille! <3

27 kommenttia:

 1. Anonyymi3/9/13 19:19

  Voi miten kaunis tyttö!:)

  VastaaPoista
 2. Millaiset pääsyvaatimukset Tallinnan yliopistolla on eri alojen suhteen (esim. nimenomaan laki)? Ja vaaditaanko virallinen englannin kielen testi todistusten ja yo:n lisäksi? Jo vietetyn vaihtovuoden jälkeen itseäni kutkuttaisi ulkomailla opiskelu ja vaihtoehtoja on paljon ihan Tallinasta ja Tukholmasta Skotlantiin ja Australiaan saakka. Nyt pitäisi löytää parhaat vaihtoehdot ja päättää minne sitä sitten hakisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa varmaan lukea ihan Tallinnan yliopiston nettisivuilta:
   http://www.tlu.ee/en ja lakipuoli: http://law.tlu.ee/

   Sieltä löytyy ajankohtaisempaa ja parempaa tietoa kuin ehkä itseltäni, oon itse hakenut tänne kaksi vuotta sitten niin voi olla, että tiedot on vähän ruosteessa :) Itselläni ei vaadittu virallista englannin kielen todistusta, meillä oli englannin kielen testausta varten suullinen haastattelu.

   Poista
 3. Kaunis kaunis Vilma! :) ja tietty ranta!

  "Joka kouluvuoden alussa mulle tulee enemmän tai vähemmän järkytyksenä, että mä todella opiskelen englanniksi."

  Mä niiiiiiin uskon sua.. :D Mulla oli tänään myös eka päivä ja on kyllä lievää alkukankeutta kielen kanssa. Hyvä jos edes ymmärtää jotain alan lakiasioita/talousjuttuja suomeksi, niin entä sitten viroksi.. Jopa ne virolaiset oli ihan pihalla.
  On muuten aika hassua olla ainut suomalainen tuolla, kun taas jossain EBSissa on kymmeniä suomalaisia.. kai se on vaan niin että suurin osa tulee sit just vaikka EBSiin tai lukemaan lakia, kun Suomessa noille aloille pääsy on taas vaikeampaa :) Tsemppiä opintoihin, eiköhän se enkkukin kohta taas suju, jos sillä oot kaks vuotta hyvin pärjäillyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 (:
   Joo tää alkukankeus ei oo kivaa :D Mutta kyllä tää tästä lähtee, sullakin ihan varmasti! (: Niin, ja tottakai varmasti bisnestä ja lakia lukee suomalaiset täällä niin paljon varmaan myös sen takia, että niitä opetetaan englanniksi :)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Aivan, sekin varmasti monella syynä :) EHTEssä saa myös opiskella enkuks, mut se on siellä aika uus juttu + moni ei ees tiedä koko koulusta, en tietäis minäkään ilman Studia-messuja :D Sekin varmasti jo houkuttelee monia Tallinnaan, et tuilla elää paremmin kun Suomessa :)

   Poista
 4. ihania kuvia !!! ♥

  VastaaPoista
 5. Anonyymi3/9/13 22:16

  Aivan ihana ranta ja sinä myös ihanku joku enkeli! :) tsemppiä kouluun!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti, ihanasti sanottu <33

   Poista
 6. Anonyymi3/9/13 22:38

  Wow oot upea <3

  VastaaPoista
 7. Anonyymi3/9/13 23:32

  mistä toi hame on? :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi3/9/13 23:57

  Ooot niin kaunokainen!! <3

  VastaaPoista
 9. Anonyymi4/9/13 17:06

  Kauniita kuvia ja ihana postaus! :)

  VastaaPoista
 10. Oi miten kauniita kuvia! :)

  VastaaPoista
 11. Upeita kuvia <3 näyttää ihanalta paikalta :)<3 ihanaa syksyä sulle murunen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Emppu ihanuus <33(:

   Poista
 12. Aivan ihana mekko !! ♥ Hei, jos kiinnostaa ni mulla menossa arvonta josta voi voittaa Guccin tuoksun tai ruskeita piilolinssejä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://tanjuska-mau.blogspot.fi

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...