27.11.2013

bLLCK OutFit


Heippahei<3 Tekisi mieli vähän valittaa. Sairaan pitkät koulupäivät, paljon läksyjä, tentteihin lukemista, väsyttää, kiire, urheiluun ei riitä aikaa, stressi. Yritän kuitenkin olla valittamatta, koska kaikki on ihan hyvin. Tälläistä tää syksy on vähän kaikille, ja pitäisi vain keskittyä asioihin jotka on hyvin, ja kääntää negatiiviset ajatukset ympäri esimerkiksi näin: 

Pitkät koulupäivät, paljon läksyjä ja tenttejä -> ihanaa, että saan opiskella ja oppia joka päivä jotain uutta. Tulee tuntumaan niin hyvältä kun tenttituloksista ihan varmasti näkyy, että työtä on tehty.
Väsyttää -> no, ei tarvii ainakaan kärsiä unettomuudesta!;)
Stressi -> normaalia, ja terveellinen määrä stressiä saa toimimaan tehokkaammin.
Urheiluun ei riitä tarpeeksi aikaa -> riittääpä, ei siellä salilla tarvitse joka päivä mitään kolmea tuntia roikkua.

Miksi kuitenkin on niin paljon helpompaa ajatella tietyt asiat negatiivisesti? Musta välillä tuntuu, että minä ja monet muut suomalaiset ollaan aikamoisia mestarivalittajia. Yritän kääntää mun ajattelutapaa positiivisempaan suuntaan, vaikka se syksyisin tuntuukin vaikealta.

Hame, paita ja sukkikset H&M / Kengät NewYorker / Koru Juusolta

Ensinnäkin, oon aivan fiiliksissä siitä, että tasan kuukauden päästä lähetään sinne Dominikaanisiin!!! Pidän tätä lähestyvää matkaa ikäänkuin palkintona, jonka saan mukamas vaan siinä tapauksessa jos hoidan kouluhommat hyvin. :D Tää on kuitenkin tosi toimiva ajattelutapa, esimerkiksi eilen kun en meinannut päästä ylös sängystä ja kouluun, hoin mielessäni vaan "enää kuukausi, enää kuukausi", ja sain itteni raahattua kouluun... :D

Ja muuten hei, jouluunkin on ihan pari hassua viikkoa enää! Me tullaan täältä Tallinnasta just sopivasti 20.12 lomalle Suomeen, siinä on sitten kivasti muutama päivä aikaa valmistautua jouluun. Puhuttiin jo Juuson kanssa, että kun silloin 20. päivä meidän vikan tentin jälkeen lähdetään sitten laivalla kohti Helsinkiä, niin silloin on kyllä pakko ottaa business lounge -paikka ja mennä syömään hyvin ja juoda pari lasia kuoharia :D Kyllä se vaan on niin, että onhan se kiva kun on jotain mitä odottaa.


Iloitsen muuten myös siitä, että pukeutuminen on tällä hetkellä vielä aika helppoa armollisten sääolosuhteiden takia. Ainakaan täällä Tallinnassa ei tarvitse vielä varautua paksuihin untuvatakkeihin tai pariin kerrokseen pitkiä kalsareita. Veikkaan, että tammi-maaliskuun joutuu sillä vaatetuksella kuitenkin menemään, joten oon ihan fine tän ilmaston kanssa, ainakin vielä. Tallinnan Vanhaan kaupunkiin avataan kyllä kohtapuoliin Joulutori, joka on todella kaunis kaikkine pienine kojuineen, poroineen ja glöginjuontipaikkoineen, joten sinne ottaisin kyllä mielelläni lunta tuomaan vielä lisää tunnelmaa. (PS. Tässä ja tässä pari kuvaa jotka otin joulutorilta viime vuonna.)

Noh, kyllähän se positiivinen Vilma sieltä taas heräsi, vaikka aluksi meinasi mennä koko postaus pelkäksi valittamiseksi ;) Haha, positiivisuutta sinnekin ja ihanaa loppuviikkoa! <3

PS. Tykkäättekö asusta? :)

24 kommenttia:

 1. voi Vilma, oot niin kaunis! <3

  VastaaPoista
 2. onpa ihana asu!! Antaisin mitä vaan tosta sun kropasta :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanuus <3 pyh älä anna, ei mitään järkeä kun itelläs on niin upea!

   Poista
 3. Oot niin nätti näissä kuvissa<3 miksen mä uskalla käyttää hameita talvella :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 En mäkään hirveen usein uskalla, mut silloin tällöin on ihan kiva käyttää hameita eikä aina vaan farkkuja (:

   Poista
 4. Ihana asu! :)

  VastaaPoista
 5. Upea asu, olet niin kaunis!<3<3 Täälläkin on ollut liikkeellä melko negatiivisiä ajatuksia, mutta täytyy koittaa löytää asioista ne hyvätkin puolet :) Sitten jaksaa paremmin. Ihanaa viikkoa murulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Emilia! <3 Toi on niin totta, ku ei se valittaminen auta, vie vaan enemmän energiaa! Ihanaa viikkoa sullekin muru <3

   Poista
 6. Sait kyllä minutkin (mestari valittajan ja negistelijän) hyvälle tuulelle tolla sun positiivisella asenteella! <3 kiitos! Oot sairaan upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. wau, tosi kiva kuulla! Kiitos kovasti ihana <3

   Poista
 7. Kirjotat niin ihanasti <3 sun tekstit saa aina hyvän fiiliksen aikaan!

  VastaaPoista
 8. Olet upea ja asu myös! :) onneks mun ei tarvi ajatella negatiivisesti tällä hetkellä mlekeempä mistään kun oon viellä kuukauden tylssäoppimassa eli ei koulua! :D ja urheiltua tulee noi työmatkat. Olet ihana, päivän piristys kun lukee sun postauksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti, aivan ihana positiivari kommentti sulta <3 voi vitsi sul on niin kadehdittava tilanne tällä hetkellä, nauti nyt kovasti!! (:

   Poista
 9. oot niin kaunis ja ihana postaus taas muutenkin <3 :)

  VastaaPoista
 10. voi kun oot ihanan positiivinen! :)<3

  VastaaPoista
 11. Kiva blogi sinulla! Tallinnasta on aina mukava lueskella, se on niin sympaattinen kaupunki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti (: Niin on, niin pikkuinen ja ihana <3

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...