21.1.2014

Höpöhöpö

Moikka ihanat <3 Nyt kun mä ja tää blogi on päässyt irrottautumaan matkamuistoista, on aika keskittyä arkeen ja siitä mä teille tulinkin vähän höpisemään, nyt on nimittäin sellainen höpöhöpö olo.

Ensinnäkin on ollut tosi vaikeaa tottua tähän ilmastoon, musta tuntuu, että eilen oli vasta ensimmäinen kerta kun osasin pukeutua oikein. Enkä mä tällä huonosti pukeutumisella tarkota siis mitään että oon puolipukeisena tuolla viuhahdellut, vaan että en oo vaan osannut pistää tarpeeksi vaatekerroksia päälle, ajatellen että "ei siellä vaan VOI olla niin kylmä". Viime viikolla vielä yritin välttää legginssien tai sukkahousujen käyttämistä housujen alla (koska se on vaan niin inhottavaa!!) mutta nyt oon antautunut sille, ja joo, much better.. Kauhistuttaa ihan aatella, että kun olin joku 14-15 vuotias ja pakkasta oli n. -15-20 astetta, ja vetelin tuolla hupparissa ja nahkatakissa (?!?!?) ja sitten valitettiin kavereiden kanssa dösäpysäkeillä kuinka kurjaa on kun on kylmä :DDD Ja siis tarkoituksena oli näyttää jotenkin "hyvältä" tällä tavoin - ihan totta kuuluuko ees ihmisen yrittää näyttää hyvältä kun ulkona on epäinhimilliset pakkaset?!
Muutenkin sitä vaan huomaa, miten teini-iästä poiskasvaminen on vaikuttanut siihen, kuinka mukavuudenhaluinen on, ja kuinka se voittaa mahdollisen "tyylikkyyden" aika usein 6-0. Mua ei enää ikinä saisi minnekään ulos talvella "hengailemaan" (lue: tärisemään). Oon myös huomannut, kuinka sitä niin paljon enemmän miettii itsekkäästi ja arvostaa itseään ja terveyttään enemmän. Vaikka kuinka kaverit käskisivät ja anelisivat, niin en kyllä enää lähtisi MicMacin nahkatakki päällä Tikkurilan K-marketin pihalle seisomaan, ehhen.


Niin ja mitä näihin (varhais-)"aikuis-iän" asioihin tulee, oon nyt siis aloittanut kirjoittamaan mun gradua. "Aloittaminen on vaikeinta" sanotaan, mutta miksi sen aloittamisen pitää olla joka aamu näin vaikeaa?? :D Sitten se sujuu kun on päässyt alkuun mutta aiiiii jessus ku on vaikeeta saada ne ekat 3 lausetta kirjoitetuksi. Oon nyt kuitenkin päässyt sen hankalimman vaiheen yli: eli aiheen, näkökulman ja tutkimusongelman valitsemisen. Oon saanut suunniteltua graduni sisällön ja sisällysluettelon, aloittanut tekemään tutkimusta ja hieman ihan kirjoittanutkin. Parhaiten oon saanut tehtyä silloin kun ollaan Juuson kanssa käyty Kaisa-kirjastossa ja varattu sieltä ryhmätyöhuone. Mä en oo oikein hyvä tekemään gradua missään isossa lukusalissa, sillä en haluu hakata tätä tietokonetta ja samalla kattoa ja etsiä tietoja 2-3 eri kirjasta, en haluu häiritä muita enkä haluis että mua häirittäis tällä tavoin myöskään. :D

Mua jännittää Tallinnaan paluu, niin hyvässä kuin huonossakin. Tiedän, että edessä on tosi rankka kevät koulun suhteen, ja kevään lopussa jätetäänkin Tallinna sitten taaksemme. En usko, että keväällä tulee olemaan hirveästi aikaa juhlimiselle tai kavereille, mikä ei toisaalta kuitenkaan haittaa mua, kunhan vaan kavereita ehtisi silloin tällöin näkemään. Kuitenkin ootan Tallinnaan paluuta sen takia, että pääsee takaisin kotiin, tykkään meidän kämpästä vaan niin paljon ja siellä olemisen fiiliksestä. Täällä Helsingissä on aina niin hienoa se, kun ei tarvitse hoitaa tiettyjä asioita, ei tarvitse käydä kaupassa koko ajan ja muutenkin tuntuu, että rahaa säästyy. Mutta kuitenkin, on se vaan niin kiva päästä takaisin, ja päästä taas niihin arjen rutiineihin. Toivottavasti ei oo parin viikon päästä eri ääni kellossa ;D

Näillä kuulumisilla nyt siis mennään! Päivät täyttyy gradun tekemisestä ja kavereiden näkemisestä, ja tätä on luvassa joka päivä sunnuntaihin asti, jolloin siis lähdetään takaisin Tallinnaan. Maanantaina alkaa luennot, melkein puolentoista kuukauden tauon jälkeen, joten pitää nauttia tästä viikosta ja yrittää ajatella tämä vielä lomana.. :)

Ihanaa viikonjatkoa teille, voimia hommiinne ja muistakaa myös rentoutua! <3 

32 kommenttia:

 1. Oot niin kaunis!!<3 koska aiot vastaa edellisen postauksen kommentteihi?:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ihana! <3 Vastaan heti huomenna, promise! (:

   Poista
 2. Paras bloggaaja <333

  VastaaPoista
 3. "Muutenkin sitä vaan huomaa, miten teini-iästä poiskasvaminen on vaikuttanut siihen, kuinka mukavuudenhaluinen on, ja kuinka
  se voittaa mahdollisen "tyylikkyyden" aika usein 6-0. " <- niin totta!!
  Ihanaa oli lukea tavallisia arjen höpinöitä ♥ näitä lisää :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, kiitos kovasti ihana Emilia <3(:

   Poista
 4. Heippa!
  Meneeks tuolla Tallinnassa nuo koulujutut samallalailla ku Suomessa? vai tehdäänkö oikiksessa aina suoraan gradu? Siis ku eiks ekaks tuu kandiks? Tää selitys on nii huono, mut tärkein kai on, et valmistutko maisteriks nyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilma tarkotti gradulla kandi-lopputyötä/tutkintoa eli samalla tavlla kuin Suomessa noi Tallinnan hommat menee. Gradu lyhenne tulee vissiin graduation project ja ymmärtääkseni vilma valmistuu nyt kandiksi ja suorittaa maisterin muualla, niin gradu nimitystä voi kans periaattees täs yhteydes käyttää.

   Poista
  2. Tää ylempi ano ^ selitti asian aika hyvin (: Eli teen kandityötäni nyt ja valmistun nyt vasta kandiksi.

   Poista
 5. Tosi kiva postaus :) sulla on tosi kivoja asuja noissa kuvissa. Tsemppii noihin koulu juttuihin ihan hirveesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirveästi, ihanan tsemppaava oot (: <3

   Poista
 6. Vau miten ihana tytsy! Tykkään♥

  VastaaPoista
 7. Pakko vilma sanoa et oot kyl nii täydellinen nainen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olipa kauniisti sanottu, kiitos <3

   Poista
 8. Sulla on ihania vaatteita ! (:

  http://miakaroliina.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista
 9. tykkään kun kirjoitat näin paljon!! ja ihania kuvia<3 Tämmöisiä postauksia enemmän kiitos!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana ku tykkäät, kiitos!! <3

   Poista
 10. Iihanat hiukset sul! Onks sul pidennyksii ja mitkä jos on?=p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, ei oo pidennyksiä!! (: <3

   Poista
 11. Miks Virossa pitää käydä kaupassa kokoajan? :) vai mitä tarkotit tolla "Täällä Helsingissä on aina niin hienoa se, kun ei tarvitse hoitaa tiettyjä asioita, ei tarvitse käydä kaupassa koko ajan ja muutenkin tuntuu, että rahaa säästyy."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDDDDDDDDDD jollain ollu aivot päällä

   Poista
  2. Siis tarkotin sitä kun asun vanhemmillani, niin hehän siellä Helsingissä ostavat ruuat kotiin, täällä Tallinnassa pitää tietty itse huolehtia itsestään ;)

   Poista
 12. Hei! Bongasin äsken vasta sun blogin ensimmäistä kertaa, ja rakastuin heti! Mistä toi takki on, aiiiiiivan ihana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka ihana kommentti, ihana kuulla (: Ja se on glamshop.fi :ltä, kiitos!! (: <3

   Poista
 13. Haha, tuo on niin totta, että aikuistuessa mukavuuden halu jyrää aika reilusti "tyylikkyyden" yli (tai no, onko se nyt sitten niin tyylikästä täristä pakkasessa nahkatakissa?) ! :D Ihana postaus jälleen kerran! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tosiaankaan..:D Kiitos paljon eve <3

   Poista
 14. Mistähän toi kiva valkoinen toppi on, joka sulla on päällä tuossa peilikuvassa? Ja tosi kiva blogi, voin hyvin samaistua sun opiskelutuskiin, itellä kans oikiksen työt painaa päälle! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voii, tsemppiä sullekin! :D se on Gina tricotista!:)

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...