10.3.2014

Hard night

Heippa ihanat! <3 Raotinkin jo viime postauksessa mun melko rankasta viime viikosta. Kaikki alkoi siitä, kun keskiviikko-torstai välisenä yönä jouduin lähtemään päivystykseen. Koko illan mulla oli ollut melko kipeä vatsa, ja noin kolmen aikaan yöllä vatsasärky ja selkä-kylki-kipu oli jo jotain niin hirveää, että oli pakko lähteä sairaalaan, sillä en pystynyt muuta kuin itkemään ja kitumaan. Ihan oikeasti se tuntui siltä, kuin joku olisi hakannut kylkeen pesäpallomailalla. Kun saavuttiin meidän lähisairaalaan, multa mitattiin kuume ja tehtiin muutamat testit ja tutkimukset. Sain tonnin kipulääkettä ja olo alkoi edes vähän helpottamaan. Mitään vakavaa ei löytynyt, mutta munuaistulehduksen/munuaisaltaan tulehduksen mahdollisuudesta puhuttiin joten homma jätettiin nyt niin, että mun täytyy tarkastella tilannetta pari viikkoa ja jos selkä-kylki-särky palaa yhtä pahana tai nousee kuume, niin täytyy lähteä heti sairaalaan. 


Voin muuten sanoa, että on aika hemmetin jännittävä tilanne mennä vieraaseen sairaalaan jossa ei ole ikinä käynyt, ja sua tutkii ihmiset joiden kanssa ei löydä mitään yhteistä kieltä, ja sulla itelläs ei ole mitään hajua mistä sun kivut johtuu :D Tosissaan, lääkärit puhuivat viroa ja venäjää, me puhuttiin suomea ja enkkua. Onneksi kuitenkin osataan viroa jo ihan perus-sanasto-tasolla, mutta tiettyjen lääketieteellisten sanojen kanssa oli hieman hankaluuksia. Oli kuitenkin kiva, että lääkärit yrittivät hirveästi ymmärtää mua ja että mä ymmärtäisin niitä. No, onneksi pääsin heti aamulla kotiin lääkkeiden kanssa ja vaikka nää lääkkeet saa mut aika väsyneeksi ja hitaaksi, on nyt jo reilusti parempi olo. Toivon, että seuraavat pari viikkoa tulevat menemään oireettomasti. :)

Tää viikko on toivottavasti vähemmän tapahtumarikas ja tehokkaampi koulun suhteen. Viikonlopusta on varmasti tulossa kiva sillä siskoni on tulossa tänne kaverinsa kanssa viettämään viikonloppua. 

Kivaa alkuviikkoa kaikille! :) <3

22 kommenttia:

 1. Sä vaan olet kerta kaikkiaan niin upea!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Jenna, ootpas ihana! Kiitos <3

   Poista
 2. Eikä, toivottavasti sulla on nyt kaikki hyvin eikä mitään enään tule! Olet todella upea noissa kuvissa :) tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, olipa ihanasti sanottu sulta <3

   Poista
 3. KAUNEIN BLOGGARI IKINÄ!

  VastaaPoista
 4. ihan kauheen kuuloinen toi juttu, kuulosti tosi vakavalta :S Parane pian <3

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti asia selviää, eikä ole mitään hätää minkään suhteen!!<3

  VastaaPoista
 6. Voi ei tsemppiä! :( munuaistulehdus on ehkä hirveintä, nimim. Viikko sairaalassa tiputuksessa. (Ja oli just samat oireet kun sulla)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sua!! Ihan kauheeta, onneks selvisit siitä ja se on sun osalta nyt ohi <3
   Mä en oikeen tiedä mitä tää mun juttu oli, sillä ei kukaan kyllä munuaistulehduksesta tällä tavalla päivässä selviä ja ilman pidempää sairaalahoitoa..

   Poista
 7. Voi muru näytät upealta niin kuin aina! <3 Toivottavasti ei löydy mitään vakavaa, tsemppiä kuitenkin kipujen kanssa, toivotaan että ne kivut alkaa helpottamaan! <3 Tiedän kyllä miten turhauttava olo sulla voi olla kun ei tiedä mistä ne kivut johtuu, mullakin ollut jo monta kuukautta paikallista vatsakipua eikä vieläkään ole selvinnyt mitään vaikka olen monissa eri tutkimuksissa käynyt. :/ Vielä mulla on edessä vähän suurempi tutkimus, toivotaan että siinä viimeistään kipujen syy selviää, jaiks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kulti <3
   Voi hitto, kuulostaa tosi kurjalta. Pahinta on just toi, että sattuu, muttei tiedä miksi. Toivottavasti tutkimuksissa ravaus kannattaa pian, ja kipujen syy selviää! Tsemppiä<3

   Poista
 8. Herranjumala sä olet kaunis :o<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi että, kiitos kovasti! <3^^

   Poista
 9. Voi miten symppis ja ihana oot ^^

  VastaaPoista
 10. Huh, toivottavasti ei tuu sama uudestaan :/
  Mun sisko ei pysty kovien vatsakipujen takia käymään edes töissä, odottelee vaan leikkausaikaa kotona.. lääkitystä vaivaan ei oo. Sillä tosin kipu on alavatsassa, eli ihan eri juttu kun sulla muutenkin, nou hätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toivotaan, tuli pieni pelko tollasia kipukohtauksia kohtaan :/
   Toi on niin kujra toi sun siskon tilanne, kovasti tsemppiä hänelle!!

   Poista
 11. Yyh ei kuulosta kivalta mutta hyvä jos lääkkeet auttaa :) Luin tossa äsken ties kuinka paljon sun vanhoja postauksia kun en oo hetkeen seurannu enää mitään blogeja mutta nyt jos taas jatkais :) Like a lot! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiitos kovasti, tää oli ihana kuulla <3 Toivottavasti viihdyt messissä:)

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...