25.3.2014

Muutoksia

Moikka! Te jotka tätä postausta nyt luette, huomaatte varmaan, että oon tehnyt muutamia muutoksia tähän blogiin. Oikeastaan oon miettinyt näitä muutoksia jo tosi pitkään, ja nyt viimein tenttirupeaman jälkeen mulla on ollut aikaa ryhtyä tuumasta toimeen. 

Blogin nimi. Tää oli varmasti se suurin asia mitä halusin muuttaa tässä blogissa. Keksin Highway to Sun –nimen aloittaessani blogin kun olin 19-vuotias. Halusin tästä blogista pirteän ja kevyen paikan, jossa en käsittelisi ikinä mitään oikeastaan pintaa syvemmältä tai oikeastaan edes ikinä kirjoittaisi paljon mitään – muutamat asukuvat ja ostosten esittelyt ja nimi alle. Oon kuitenkin huomannut sen, että koska elämään kuuluu myös ne ikävät puolet ja huonot päivät, en halua enkä olekaan säästänyt blogiani niiltä. Mähän oon valitellut teille täällä vaikka mistä: ärsyttävistä asioista, terveysongelmista ja omista mokistani. Koen siis, ettei blogin tarvitse olla pelkkää jeejee:tä ja nättejä kuvia, vaan haluun päästä vielä enemmän ulos mun mukavuusalueelta. 

Tää uusi nimi johon nyt vaihdoin, on siis Kisses from Vilma. Ajatus tähän nimeen tuli siitä, että olen koko tän blogin kirjoittamisen ajan asunut ulkomailla, mitä nyt välillä Suomessa lomaillessa olen käynyt, mutta siis pääosin olen asustellut Tallinnassa. Oon vienyt tämän blogin mukanani ulkomaille, niin Floridaan, Dubaihin, Tukholmaan ja Dominikaaniseen tasavaltaan, ja mulle nää matkapostaukset ovat olleet todella tärkeitä ja mun onnekseni myös teidän puoleltanne todella tykättyjä. Oon usein siis kokenut, että ihan kuin lähettelisin teille näistä maista – niin kuin Virostakin – postausten myötä virtuaalisia ”postikortteja”. Postikorttienhan perään kirjoitetaan useasti esimerkiksi ”xoxo/kisses/hugs” ja siitä sainkin sen ajatuksen. Vaikka kirjoitankin blogia rakkaaksi harrastuksekseni, kirjoitan mä tätä kuitenkin teille, lukijoille, ja haluun jatkossakin pitää sen fiiliksen että nää postaukset ovat multa teille kuin postikortteja. Toivottavasti tykkäätte tästä nimestä, ehkä jopa enemmän kuin edellisestä :) 

Pidän Highway to Sun:in edelleen URL-osoitteenani, mutta vain hetken ajan, sillä monet monet ihmiset lukevat blogiani ns. anonyymisti, eli he etsivät blogini googlen kautta, joten he eivät välttämättä heti löytäisi blogiani ilman tätä url-osoitetta. Kaikki muu on kuitenkin muuttunut: blogin nimi, bannerin nimi ja blogini instagram-nimi, joka on siis tästä päivästä lähtien kissesvilma.


Sisältö. Haluan parantaa blogia myös sisällöllisesti. Aion panostaa tekstiin, kuviin ja postausten monipuolisuuteen. Haluan tänä vuonna kokeilla jotain uutta ja jakaa sen tänne blogin puolelle. Musta tuntuu, että tästä on tulossa tosi jännittävä vuosi, enkä jaksa odottaa että voin viedä blogini mukanani uusiin jännittäviin juttuihin :) 

Muu ulkoasu. Saatatte huomata myös muita pieniä muutoksia! Blogin teema on hieman erilainen, yleisfiilis on ehkä vähän raikkaampi ja banneri on vaihtunut.

Toivon paljon, että tykkäätte näistä muutoksista! Toivon myös, että jos teillä on ehdotuksia tai muuten vain palautetta, niin jättäisitte minulle kommenttia asiasta tuonne kommenttiboksin puolelle. 

Oikein kivaa viikon jatkoa kaikille! <3

38 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää ja kuulostaa :)<3

  VastaaPoista
 2. vau, täällähän näyttää hyvältä :) ja uusi nimi on paljon parempi!!

  VastaaPoista
 3. täällä toinen vilma jota kutkuttelis blogin nimen vaihto...
  mut hyvältä näyttää ja kuulostaa, kuten ennenkin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun blogin nimi on ihana!<3 Kiitos paljon Vilma <3

   Poista
 4. Hyvältä näyttää! En malta odottaa uusia postauksia:)

  VastaaPoista
 5. luin ton otsikon "muutoksia" ja pelkäsin jo että eii blogi lopettaa tai muuttuu ihan täysin :D sun blogi on ihan paras, nimi on TOSI HYVÄ mutta tosi hyvä jos et muuta blogia liikaa :) tää on mun lemppari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja hei ihana tää fontti näissä kommenteissa! :D mikä tää on?

   Poista
  2. Voi kiiitoskiitos paljon <3 Ihana kommentti sulta (:
   Tän fontin nimi on 'Coming soon' (: <3

   Poista
 6. Ihanan tyttömäinen ja raikas tää uusi ulkoasu!! Tykkään vielä enemmän kuin vanhasta, vaikkei sekään paha ollut :) ja ihania asukuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihana Jannina! <3

   Poista
 7. Juuri kun luulin ettei tämä blogi vois näyttää paremmalta, niin tulee tää muutos ;) Hyvä Vilma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, ihana :D kiitos kiitos <3

   Poista
 8. Upeita kuvia! <3 Blogin uusi nimi on ihana! :)

  VastaaPoista
 9. Näyttää kyllä hyvältä! Ja ihana uusi nimi, sopii niin kivasti tän blogin tunnelmaan:)

  VastaaPoista
 10. Hitsi oot upea tyttö :)

  VastaaPoista
 11. Toi uus nimi on kyllä tosi kiva ja nimenomaan "sopii" ehkä paremmin!:) ja upea sinä kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli tosi kiva kuulla, kiitos paljon <3

   Poista
 12. Ihana vilma<3 uusi ulkoasu on ihanan raikas ja banneri ihan sun näköinen <3 Blogin nimi on myös erittäin hyvän ja sen merkityksen ymmärtää vielä paremmin kun avasit asiaa <3 olet huikea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww Emilia, tästä tuli superhyvä fiilis <3 kiitos ihanainen <3<3

   Poista
 13. Aivan suloinen blogin nimi, tykkään!

  VastaaPoista
 14. Hyvältä vaikuttaa ja nimen idea on ihana :) ootan innolla jo tulevia postauksia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Laura! (: <3

   Poista
 15. Hei tosi hyvältä kuulostaa ja vaikuttaa! :) Lycka till

  VastaaPoista
 16. Näyttää ja kuulostaa todella hyvältä! Heti blogin avatessa vastaan tuli sellanen raikas tunnelma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kuulla Carita, kiitos!! <3 (:

   Poista
 17. Kun luin blogin uuden nimen mietin et ompa yleinen jne.. mut sit ku luin tarkotuksen sen takana niin uusi blogin nimi on täydellinen!! Ihanaa kun keksit hyvän nimen jolla on tarkotus! Mun mielestä olis hyvä uusille lukijoille että laittaisit lyhyesti mistä blogin nimi tulee esim Kisses from Vilma is based on.. jne !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hyvä idea! Kiitos ideastasi ja ihanasta palautteesta! (: <3

   Poista
 18. Ihana tuo tarkoitus tälle uudelle nimelle!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva kun tykkäät <3

   Poista
 19. Sounds good! =) And I love your hair… <3 :o !

  VastaaPoista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...