14.8.2014

Uusi laukku

Koska lähtö Lontooseen kolkuttaa noin kuukauden päästä, olen alkanut jo miettiä tulevia tarvittavia hankintoja sitä varten. Koska kyseessä ei ole lomamatka, vaan ihan muutto, on tullut tarpeeseen alkaa miettiä tätä muuttoa helpottavia juttuja. Eräs tosi oleellinen hankinta oli lentolaukku, eli sellainen tarpeeksi iso mihin saisi mahdutettua sen 10 kg vaatteita/tavaraa, nimittäin aikamoinen kasa mulla on varmaan mukaani lähdössä.. :D
 
 
Tilasin laukkuja ja asusteita myyvästä Modelife.fi:stä tämän suloisen vaaleanpunaisen lentolaukun. Mitat ovat juuri passelit lentolaukun virkaa suorittamaan ja mikä parasta, vetskaritaskusta löytyy kahva, joten laukku on myös vedettävä! Tää on juuri sellainen laukku mitä aion käyttää sitten kun tuun käymään Suomessa, ihan loistavan kokoinen.
 
 
Suoran linkin laukkuun löydät tästä.

 
Mitäs tykkäätte laukusta? :)
 
Kivaa loppuviikkoa kaikille!! <3
 

13 kommenttia:

 1. hei miten ihmeessä oon missannut ton sun Lontooseen pääsyn?!?! Mutta ONNEA hirmuisen paljon vähän jälkikäteen <3 Ihana nähdä kun ihmiset toteuttaa unelmiaan :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos kovasti tutta!! <3 ihana olet :) <3

   Poista
 2. Hei, olis kiva kuulla nyt kun pääsit sinne lontooseen opiskelemaan, että miten se käytännössä meni, kuinka sinne haettiin ja maksaako se koulutus ja paljonko jne :) lisäksi olisi kiva kuulla miten haette asuntoa ja meinatteko hommata työpaikat vai miten elelette siellä :) ja mitä suunnitelmia teillä on sen maisterivaiheen jälkeen, meinaatteko jäädä sinne vai tulla takas? Ja vielä sitä, että onko siellä saatu pätevyys käypä mihin maahan vaan? Yleisiä kysymyksiä, olis kiva saada pieni tietoinfo ihan postauksen muodossa :)) kiitos ja hurjasti vielä onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua kiinnostais juurikin nuo asiat myös :)

   Poista
  2. Kiitos paljon :) Voin tehdä postauksen pitäen nämä kysymykset mielessä! :)

   Poista
 3. Kiva laukku! :)

  VastaaPoista
 4. onpa aivan ihana laukku!!! :o<3 heii muakin kiinnostais hirveesti kuulla kans noita samoja juttuja, mitä anonyymikin jo kirjoitteli :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3 juu täytyypä tehdä postaus! :) <3

   Poista
 5. Mäkin missasin sen kun ei oo näkyny nää viimmesimmät postaukset mulle ollenkaan :o Onnea ihan hirmusesti <3 latailin sun sivuja päivittäin useesti jännittäen sun puolesta kuinka käy :) jeee !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olet ihana :) Kiitos paljon!! <33

   Poista
 6. Moii:) ostin sulta sunnuntaina yhen hameen, kiitti se oli tosi kiva:) en ehtinyt sanoo et luen sun blogia ku siinä oli niin paljo muita ihmisiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aww hei kiva että tykkäsit! <3 :) harmi ettei ehitty jutella!

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...