14.10.2014

Evening in London


Aivan ihana ilta! Päivä alkoi melko tylsästi kouluhommia puurtaessa ja treenaillessa, mutta loppui aika kivasti. Tajuttiin nimittäin Juuson kanssa, että hemmetti, me ollaan asuttu täällä kohta kuukausi muttei olla vieläkään käyty Big Benillä ja London Eyellä :D Ollaan molemmat tietty ne käyty katsomassa jo Lontoon reissuillamme mutta monet paikalliset kaverimme ovat sanoneet, että molempia kannattaa mennä katsomaan illalla, kun ne ovat kauniisti valaistu. Vaikka ilma oli viileä ja ihmisiä todella paljon, olin paikan päällä jopa todella romanttista.. Mun järkkäri sanoi ittensä irti tuolloin (toimii siis kyllä, mutta pimeäkuvaus ei) joten nää kuvat on otettu kännykällä. Samaa fiilistähän joka paikan päällä on ei saa kuitenkaan ikinä kameralle tallennettua.. <3 Lopetettiin ilta vielä meksikolaista ruokaa syöden kivassa ravintolassa.

Tuli muuten mieleen, että nää postaukset jakaa varmaan aika 50%-50% mielpiteitä. Toiset tykkäävät ja ovat pyytäneet melkeimpä vain Lontoo-aiheisia postauksia ja toiset taas haluaisivat vähän basicimpaa päivän asu tms. postauksia. Yritän siis parhaimpani mukaan toteuttaa molempia toiveita! :) Ja muistakaa, että niitä postaustoiveita saa aina laittaa, bloggaajan on kiva kirjoittaa siitä mistä lukijoiden on kiva lukea!

Mun pitää nyt mennä, mun sisko ja äiti ovat nimittäin nyt Lontoossa ja meillä on vaikka mitä kivaa tiedossa!! Palailen pian <3 

20 kommenttia:

 1. Pakko kysyä näin uutena lukijana sun kielitaidoista, että miten pärjäät tuolla kielellisesti? :) Eikös paikallisilla ole sitä omaa murrettakin? Mua pelottaisi kauheesti muuttaa ulkomaille jo pelkästään sen takia etten osaa edes englantia kauheen hyvin... :D Ja mun mielestä on kiva et teet sekä Lontoo aiheisia postauksia että muitakin! Molemmat asiat kuitenkin kuuluu sun elämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pärjään ihan hyvin, kun olen kuitenkin viimeiset 3 vuotta opiskellut englanniksi niin sinänsä tuttu kieli. :) Ja täällä asuu kuitenkin niiiin paljon erilaisia ihmisiä, eikä tosiaankaan kaikilla ole hyvä kielitaito!

   Ja kiitti, mielelläni teen tasapuolisesti molempia :)

   Poista
 2. Oon samaa mieltä kuin ylläoleva, eli sopivasti molempia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näin mäkin aattelen :)

   Poista
 3. Voi muruset, ihanan näköistä! 😊 Ikävä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ikävä sua <3 ens kuussa nähään!

   Poista
 4. Lontoo-postaukset kiinnostaa todella paljon! Haaveilen itsekin muutamaksi kuukaudeksi muutosta ulkomaille kunhan saan yliopiston suoritettua, Lontoo esimerkiksi kiinnostaisi paljon. Itselläni on vaan kovin huono englanninkielen taito.. Ihannetilanne olisi, jos pääsisin oman alan hommiin sinne, mutta juuri tämä huono kielitaito... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! :) Älä huoli, mun mielestä täällä on tosi paljon ihmisiä jotka osaavat aika huonosti englantia. :D Ja siinähän sitä työtä tehdessä oppisi!

   Poista
 5. Vau, voisin lukea näitä sun päivityksiä joka päivä!! :)

  VastaaPoista
 6. voisin lukea sun kuulumisia taukoamatta <3!! niin ihanan piristävää :*

  VastaaPoista
 7. Sun blogi on niin älyttömän mielenkiintoinen, ehdottomasti paras blogi tällä hetkellä! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos, ihana kuulla että tykkäät <3

   Poista
 8. Oi niin ihanan näköstä! Ja näihin Lontoo postauksiin ei kyllä kyllästy! ♡ Oot kyllä niin onnekas ku saat asua sielä :33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Aino! <3 Ihana jos tykkäät :)

   Poista
 9. Ompas kivan näköstä :) ja mun mielestä ei niin väliä mistä postailet, tykkään lukea ihan kaikkea mistä kirjottelet tänne!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aww, toihan on kiva kuullla <3 Kiitti!

   Poista
 10. Voi vitsi teillä on varmaan niin ihanaa asua siellä kaksistaan :')<3
  Mun mielestä on kivaa lukea molempi-aiheisia postauksia !:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Kiitos, oon samaa mieltä :)

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...