25.1.2015

Asua ja kuulumisia

Näääääin suuret kiitokset jokaisesta edelliseen postaukseen tulleesta kommentista!! :) Niitä oli tullut aivan hirviästi ja hienoa keskustelua saatu aikaan. Mä alan tän postauksen jälkeen vastaamaan niihin, haluan paneutua jokaiseen kommenttiin ajan kanssa ja luultavasti menee pari päivää että saan kaikkiin kirjoiteltua vastauksen. Haluan vaan jo tässä sanoa, että kiitos todella paljon jos kommentin viimeiseen postaukseen kirjoitit ! :) <3

Ihan mahtavia vastauksia ja mielipiteitä teiltä oli tullut. Yhteen juttuun haluaisin vielä ottaa kantaa. Pari teistä oli sanonut, että kannattaa laittaa kommenttien tarkastus päälle ja jättää julkaisematta kaikki negatiiviset kommentit. On totta, että sillä tavalla kommenttiboksissa säilyisi koko ajan sellainen hyvä fiilis, mutta itse tykkään siitä, että kaikkien kommentit julkaistaan, oli ne sitten hyviä tai huonoja. En halua myöskään pistää anonyymien kommentointi-mahdollisuutta pois, koska 95% anonyymeistä on ihania. Luin kuitenkin kaikki teidän kommentit läpi ja päätin, että katson josko tuolla postauksella olisi ollut vaikutusta. Jos sama homma jatkuu niin otan teidän vinkeistä vaarin :)


Mites teidän viikonloppu on sujunut? Mulla on ollut aika rentoa lukuunottamatta perjantaita. Mä jotenkin aina onnistun buukkaamaan perjantain ihan kauheen täydeksi päiväksi. Ensinnäkin energiatasot eivät ehkä olleet ihan korkeimmillaan, sillä olin ollut edellisenä päivänä ulkona. Mulla oli pitkä koulupäivä ja tapasin vielä illalla ensimmäistä kertaa mun gradun valvojan! Jännitin aika paljon sitä, että minkälainen tyyppi siellä onkaan, mutta olin erittäin tyytyväinen. Nyt pikkuhiljaa tässä pitäisi alkaa aloittelemaan gradun tekemistä, aihe on valittu ja "lukittu" ja nyt sitä näkökantaa vaan hakemaan. Se itse kirjoittamisen aloittaminen tulee varmaan olemaan tosi hankalaa, nytkin tuntuu siltä etten millään jaksaisi aloittaa uutta isoa projektia, kun kandityönkin tekemisestä on se puoli vuotta.. Mutta aloittaminenhan tunnetusti on aina se vaikein osa!


Mä oon niin innoissani tästä illasta, koska tää on ensimmäinen ilta pariin viikkoon kun ollaan molemmat Juuson kanssa kotona! :D Meillä on ollut niin paljon menoja ja meillä on mennyt aikataulut ihan ristiin. Meillä ei oo siis mitään suurempia suunnitelmia (ainakaan vielä) kuin vaan kotona leffan katsomista ja ehkä vähän herkuttelua! :) 

Ja heii teille pyyntö! Mä lisäsin kaksi kyselyä tohon oikealle banneriin, mun kuvan alapuolelle. Käykää ihmeessä vastailemassa, haluun tietää teidän mielipiteet toivepostauksista ja mikä postaustahti on teidän mielestänne paras! Postaustoive-kyselyssä voi valita useamman vaihtoehdon, ja voit tietysti myös kommentoida jos sinulta löytyy jotain toiveita! :)
Ootte huippuja, kivaa sunnuntai-iltaa <3

14 kommenttia:

 1. Ihana asu!<3
  mää ainakin tykkään sun blogissa just tälläsistä tavallisista postauksista. tykkään myös niistä kun meet tekeen jotain siellä lontoossa ja otat kuvia esim asusta ja sitten sieltä paikasta. mut kaikki postaukset aina mää luen niin mitä vaan kirjotat nii kaikki helpaa 8D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kuulla että tykkäät! :) <3

   Poista
 2. Upeus<3 Ja noi sun hiukset näyttää kyllä kans tosi luonnollisilta! Mietin kans et pitäskö itekki viel vähän vaalentaa, tosiaan kun päätin nyt pitää nää vaaleet:)

  -Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti <3 Joo, tuntuu että nää alkaa pikkuhiljaa ns. asettua päähän haha. Vaalenna ihmeessä, kevään kunniaksi ;D

   Poista
 3. Kokoajan tottuu enemmän noihin sun vaaleisiin hiuksiin ja näyttävät koko ajan vaan kauniimmilta sinulla!<3

  VastaaPoista
 4. Meinaatko vielä vaalentaa hiuksiasi ?:) tsemppii gradun kanssa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Een, ellei nyt jotain keltaisuutta poistaittavaa vielä tohon isketä :)

   Poista
 5. Nyt alkaa munkin silmä tottumaan noihin sun hiuksiisi, aluksi kun olin sitä mieltä että tuli vähän peruukki-vibat;D sulla se vaan näyttää kaikki niin hyvältä, säteilet sisältäpäin:) jäin muuten oikein katsomaan tuota sun lähikuvaa, toi postauksen 2. alimmainen. Wau!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi, kiitos ihana! Niin kivan piristävä kommentti tähän iltaan, isot kiitokset <3

   Poista
 6. Kaunis ja upea asu! <3

  VastaaPoista
 7. Upea asu, etenkin housut on mun mieleen! ♥ Nää kuvat muuten näyttää jollain tapaa hieman erilaisilta kuin ennen, hyvällä tavalla siis! Ihan loistavia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon kaimaseni <3 Mun mielestä nää kuvat onnistu kans tosi hyvin, kiitos!! :) <3

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...