27.1.2015

Hyvä kiinalainen ravintola Lontoossa

Heippa ihanat! :) <3 

Kiitos kovin paljon jo nyt vastauksistanne noihin kyselyihin tuossa oikealla! Vaikka kyselyt eivät ole vielä päättyneet, niin oon jo nyt saanut pientä osviittaa siitä, että mitä haluatte. Ensinnäkin tässä vaiheessa melkein 70 prosenttia teistä haluaisi nähdä mieluummin lyhyempiä postauksia useammin kuin pitkiä postauksia harvemmin. Veikkaan, että tää nykyinen meininkini, eli n. 2 postausta viikossa ei taida riittää teistä monelle. Pyrinkin siis tästä lähin kirjoittelemaan vähän useammin, tietenkin riippuen sen hetkisestä aikataulusta. 

Postaustoiveista suosituimmat ovat tällä hetkellä syvällisemmät kirjoitukset, Amazing things-postaus ja päivä kanssani-postaus. Amazing things-postausta alan tällä viikolla jo aloitella ja päivä kanssani voisi toteuttaa myös pian. Tuohon syvällisempiin kirjoituksiin - joita näistä ehdotuksista itse varmaan mieluiten kirjoittelen - olisi kiva saada jotain ideoita. Onko teillä mielessä jotain teemaa, aihetta, edes sanaa, mistä olisi mielenkiintoista lukea? :)

Toppi BikBok, koru Primark

Ja nyt itse postauksen aiheeseen! Olen käynyt nyt kaksi kertaa syömässä yhdessä tosi kivassa ravintolassa täällä Lontoossa. Banana Tree on indo-kiinalainen ravintolaketju, jonka ravintoloita sijaitsee jopa 7 Lontoossa. Olen itse käynyt nyt kaksi kertaa Angelin Banana Treessä, joka sijaitsee siis n. 3 minuutin kävelymatkan päästä Angelin metroasemalta. 


Ruoka oli tälläkin kertaa niiiin namia! Viimeksi otin jotain paistettua nuudelia kanan ja vihannesten kanssa, mutta tällä kertaa päädyin sweet & sour kanaan ja jasmine-riisiin, ja tää oli mun mielestä vielä jopa parempi valinta. Ruuat maksavat täällä n. 5-10 puntaa, riippuen siis siitä ottaako lisukkeita jne. 

Jos tuutte käymään Lontoossa ja tekee mieli hyvää kiinalaista, suosittelen tätä ravintolaa! Tästä linkistä näet kaikkien Banana Tree-ravintoloiden sijainnit. 

Ihanaa viikkoa! <3

16 kommenttia:

 1. Oooh gosh upeita kuvia susta *__* ja postaa vaan niin useesti kuin aikataulut antaa myöten, on aina niin kiva avata blogis ja huomata että on tullut uusi postaus:)! Tuli muuten mieleen kun luin tuota sun rakentavaa kritiikkiä-postauksesi, kun sanoit noiden häiriköiden kotikaupungit, niin kuinka paljon sä ylipäätään saat tietää anonyymeistä?:) siis saatko helposti tietoon esim just kaupungit mistä kommentti tulee/tiedätkö mitkä kommentit tulee samasta osoitteesta?:) entä tunnistatko vakikommentoijia kirjoitustyyliltä/ip-osoitteesta tai jotain..?:0 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoskiitos kovasti <3
   Ja kivasti sanottu, ihana että siellä ymmärretään että aina ei vaan ehi! :)

   Siis minulla ja monella muulla bloggarilla on käytössä ip-jäljitinohjelma, esim Googlen tai Statcounter. Niiden kautta näkee esim jokaisen vierailijan ja kommentoijan asuinpaikan ja joskus myös paljon muutakin. Mä en noita ohjelmia muuten pahemmin tuijottele, ainoastaan silloin jos mulle tulee fiilis että joltain tietyltä tyypiltä tulee ikävää kommenttia jatkuvasti, silloin kiinnostaa tietää kukas on kyseessä.
   Ainoastaan pari kertaa oon käynyt muiden kommentoijien alkuperät katsomassa, esimerkiksi jos on tullut poikkeuksellisen ihanaa kommenttia niin kiinnostaa että missä päin maailmaa asuu näin ihana tyyppi!? :D

   Ja tuo viimeinen kysymys, niin tunnistan kirjoitustyylistäkin jo monia!!! :) Monet anonyymit kuitenkin jättävät nimensä loppuun, esim. "terveisin Vilma" ja siitä tietty tunnistaa heti. :)

   Poista
 2. Mä ite tykkäisin just tälläisistä postauksista ja usein!! ois kiva saada sulta uus postaus tyylii 4-5 kertaa viikos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Joo ehdottomasti postailen sen mukaan miten aikataulu antaa periksi <3

   Poista
 3. Lyhkäset postaukset useampana päivänä viikossa on joo parempi vaihtoehto! Tuo toppi ja kaulakoru on sika kivat!<3

  VastaaPoista
 4. Mm nam, näyttää kyllä niiin superhyvälle toi ruoka 8)<3

  VastaaPoista
 5. Aaah, näyttää niin hyvältä toi ruoka ! ♥ Mustakin useampi postaus viikossa on tietysti kivempi. Monesti ite huomaa, jos ei ole hetkeen postaillut niin seuraava onkin sitten kilometrin pituinen ja asiaa riittää vaikka kuinka :D Jos viitsii ja on aikaa pilkkoa asiat just pienempii postauksiin niin se on musta aina parempi vaihtoehto :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä samaa mieltä! Ja sitten se kynnys kirjoittamiselle on aina suurempi jos on jättänyt ison postausvälin! :D <3

   Poista
 6. Voi miten ihana look sulla! Kunnon prinsessa <3

  VastaaPoista
 7. Huomasin vasta nyt mun vastauksen jälkeen, et sullakin on blogi :D ja täähän vasta ihana onkin, liityin lukemaan :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos Cami! Tervetuloa mukaan <3

   Poista
 8. Ihana Vilma!♥ Ruoka näyttää todella herkulliselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Jenna!! :) <3

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...