8.1.2015

Loma loppu!


Näin tää reipas neljän viikon loma Suomessa on saatu päätökseen! :) Pakkailen täällä juuri viimeisiä kamoja ja siivoilen huonettani. Kentälle lähetään parin tunnin päästä ja toisaalta oon innoissani, kun pääsen Lontooseen, mutta toisaalta fiilis on haikea, niinkuin aina loman loppuessa..

Onneksi varattiin lento takaisin jo täksi päiväksi, koska mullahan alkaa koulu vasta maanantaina, mutta on ihanaa hengähtää vähän Lontoossakin ennen arjen alkamista. Ennenkaikkea mun täytyy ottaa kiinni lukemisten suhteen, jotta pääsen hyvin kärryille seuraavassa jaksossa.


Mä ajattelin myös, että voisin tehdä nyt loppuviikon aikana sen videopostauksen, jossa puhuisin ulkomailla asumisesta ja opiskelusta. Joten jos teille tulee mieleen jotain kysymyksiä tai aiheita, mitä haluisitte mun käsittelevän tässä videossa, laittakaa kommenttia!<3

Nyt täytyy mennä! Palailen Lontoon puolelta <3

32 kommenttia:

 1. Anonyymi8/1/15 13:36

  Sä oot niin kaunis! :o Alkaa tottuu noihin sun vaaleisiin hiuksiin! Ite en tykännyt alussa niin paljon mut nyt tykkään jopa enemmän kuin tummista?? :D
  Jokatapauksessa hyvää matkaa takaisin lontooseen!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah kiva! ;D Kiitos paljon, ihanasti sanottu <3

   Poista
 2. Anonyymi8/1/15 14:04

  Upea Vilma! <3 Mun mielestä olisi kiva kuulla sun vinkkejä siihen että miten saa kerättyä rohkeuden lähteä ulkomaille opiskelemaan? ootko sä ikinä katunut ulkomaille lähtöä? miks et suorittanut maisteria tallinnassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!<3 lupaan vastata näihin videossa! :)

   Poista
 3. Anonyymi8/1/15 15:01

  Jooo videoo ihanaa! :)

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti videota <33 ootan!! Tein itekki vasta ja kivaa vaihtelua kyllä :)) innolla ootan sun sähkäpostia- toisinsanojen loma kuulumisia <33 kaunis ihana!! Ja tuo neljäs kuva- upea koti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Emppuu muruseni <3 Se sposti tulee pian, lupaan!!!! :) <3

   Poista
 5. Anonyymi8/1/15 15:50

  Rich bitch =) et välitä mistään muusta kun glamourista ja merkkivaatteista, elämä pitää olla niin luxusta! Ei kannata olla noin glamour prinsessa jos on pikkasen läskissä kunnossa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi8/1/15 16:12

   Wtf xDdddd eipä vilmalla nyt ihan hirveesti merkkivaatteita kyllä näy :Ddd mee kattoo mungon blogia ja kerro sit kumpaan blogiin tää sun hassu kommentti kuuluu

   Poista
  2. läskissä kunnossa? Missä sä näät Vilmassa läskiä, ite en missää? XD

   Poista
  3. Anonyymi9/1/15 08:49

   ...ei helvetti:D kirjotit aika monta sanaa paskaa! anteeks kielenkäyttö mutten vaa kestä tommosia keskenkasvusia asioista tietämättömiä ihmiskuvotuksia

   Poista
  4. Nii Vilma! Läskit ei saa tykätä glamourista tai merkkivaatteista! Nyt laiharille tai sit vaihat noi sun glamour vaatteet kollareihin. Pus.

   Poista
  5. :'D ihanat <3

   Mulla on about 2 merkkilaukkua.. Mistään muusta oo tietookaan ;D ja voin sanoa että tää mun elämä on aika kaukana glamourista <3

   Poista
 6. Anonyymi8/1/15 16:24

  Katoin että näytät erilaiselta ja hiusvärihän sulla on vaihtunu! :o Tykkäsin kyllä enemmän tummista :(
  Tuli muuten semmonen olo että olisin just loman alussa lukenu sun blogista jotain lomasta ja nyt se loppuu...
  P.S En tajunnu tuota kommenttia "jos on pikkasen läskissä kunnossa" :DDDD

  VastaaPoista
 7. Anonyymi8/1/15 16:42

  Hei! Olisi kiva jos voisit videolla vastata siihen että minkälainen englannin kielen taito sinulla oli lukion päättyessä ja oliko vaikea opiskella yhtäkkiä englanniksi ja olisiko se ollut vaikeampaa jos olisit aloittanut opinnot ensimmäistä kertaa englanniksi juuri englannissa. Ja sitten viellä että onko yliopistossa paljon esitelmiä tai sellaista edessä oloa vai onko se enemmänkin sellaista että itse huolehditaan vaan että osaa ja saa sen sitten hoitaa tavallaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vastaan näihin kysymyksiin videolla! :)

   Poista
 8. Anonyymi8/1/15 16:58

  Miten opiskelu Englannissa eroaa Tallinnassa opiskelussa? Entä tiedätkö miten opiskelutavat ovat erilaisia ulkomailla kuin Suomessa? Olen kiinnostunut kuulemaan kaikenlaista oikeustieteiden opiskelusta(:

  VastaaPoista
 9. Anonyymi8/1/15 20:40

  Ois kiva tietää mitä kaikkea tulee huomioida/selvittää ulkomaille muuttaessa. Miten järjestitte asunnot, miten kaikki käytännön asiat esim. Tyyliin vakuutus jutut ulkomailla sun muut. Miten pärjäätte rahallisesti (maksetaanko siellä opiskeluista tukea vai millä elätte), olitko ennestään hyvä puhumaan englantia (itse haluaisin hirveästi ulkomaille muuttaa, mutta kielitaidot huonot :()

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä pelkää kielitaitojasi!! :) mä vastaan näihin videolla <3

   Poista
 10. Olisi kiva kuulla myös että miten paljon kuluu rahaa elämiseen siellä vuokran ym lisäksi ja opintojen vuosimaksuista ja käytkö siellä töissä tai saatko tukia vai kustantavatko vanhemmat tms kaiken ?:) itse haaveilen myös Edinburghin yliopistosta ja se tulee yllättävän pian ajankohtaiseksi niin näin käytännön asioista olisin kiinnostunut !!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee, kiitti vastaan kysymyksiisi :) Edinburgh on kyllä ihan huippu, tsemppiä! :)

   Poista
 11. Ihanaa matkaa, ja tsemppiä opintoihin! ♥ Kuvat sinusta on tosi upeita, kaunotar ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiitos suuresti Vilmaseni!! <3

   Poista
 12. Ois kiva jos voisit kertoa vähän siitä, miten sopeutuminen "sosaalisessa" mielessä on sujunut Lontoossa. Tarkoitan siis sitä, oletko kokenut kaverien saamisen yms vaikeana välillä, koska olet heidän silmissään ulkomaalaisena jotenkin erilainen. Mitä kautta olet päässyt tutustumaan uusiin ihmisiin parhaiten?

  Tämä kiinnostaa siksi, että olin lukiossa vaihdossa ja siellä jouduin ensimmäistä kertaa elämässäni kokemaan millaista on olla ilman kunnon ystäviä. Koulukavereiden silmissä olin vaan se "suomalainen vaihtari" ja siitä alkuaikojen yksinäisyydestä on jäänyt vähän ikäviä muistoja. Kuitenkin harkitsen itsekin, josko llähtisin suorittamaan maisteria myös ulkomaille (mieluiten Lontooseen <3) ja kaikki vinkit tähän liittyen olis tervetulleita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tosi hyvä kysymys!! :) Aion puhua tästä videolla !! <3

   Mä vähän kyllä veikkaan että usein lukioissa on aika paljon paikallisia, joten helposti tulee se "ulkopuolinen" olo, mutta yliopistoissa ei ainakaan oo tullu samaa fiilistä! :)

   Poista
 13. vitsi noi sun hiukset on ihanat!!<3 :)

  VastaaPoista
 14. Jaksamista opiskeluihin ja myöhäiset uuden vuoden toivotukset Vilma! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Reetta, ja samoin sinne! <3

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...