29.4.2015

6 vuotta!

Meidän vuosipäivä ajoittuu kyllä aina vuodesta meille ehkä epäsopivimpaan hetkeen, eli loppukevääseen. Meillä on nimittäin aina näin keväisin kaikki hankalimmat lopputentit meneillään, ja tää vuosi ei tietenkään ollut poikkeus. Tai no, ehkä siinä mielessä poikkesi muista vuosista että tänä keväänä meillä on luvassa ehdottomasti vaikeimmat tentit koko yliopistohistorian ajalta.. :D 

Päätettiin kuitenkin pyhittää edes puolikas päivä toisillemme. Käytiin pienellä piknikillä, elokuvissa ja ravintolassa syömässä. Sain Juusolta Ralph Laurenin lompakon ja mä lupasin viedä hänet kesällä Warner Bros'in studioille jossa on siis kuvattu Harry Potter. Vuosipäivänä oli muutenkin tosi ihana ja kevyt fiilis, molemmille varmaan paras lahja oli päästä hyvällä omatunnolla pois lukemisten parista. 

Ollaanko muututtu yhtään 6 vuodessa? ;DD

Aloin tässä selailemaan vanhoja kuvia ja löysin tuon yllä olevan kuvan. Ihan uskomatonta mitä kaikkea tässä 6 vuoden aikana on tapahtunut, ollaan koettu niin paljon. Ollaan asuttu kolmessa eri maassa, matkusteltu, opiskeltu kolmessa eri koulussa, Juuso on ollut intissä, ollaan asuttu vanhemmillamme ja nyt neljä vuotta yhdessä... Jokatapauksessa ollaan tuettu ihan älyttömän paljon toisiamme saavuttamaan unelmiamme. Meille on tosi tärkeää että toinen tukee sataprosenttisesti toista valinnoissaan. Juuso on aina tukenut mua kaikessa mihin ryhdyn ja tarjonnut apuaan missä tahansa asiassa näiden vuosien varrella. En edes osaa sanoa kuinka monta englanninkielistä esseetä ja koululäksyä hän on multa tarkistanut tai kuinka monen e-mailin kirjoituksessa oon häntä avustanut. Suhde ei saa olla toista hidastava tekijä, vaan paras tukija kaikissa muissa elämän osa-alueissa. 

Oon kirjoittanut pari vuotta sitten tarinan miten ollaan tavattu, ja sen voi lukea tästä. Tuohon postaukseen sain yhden kauneimmista kommenteista mitä oon ikinä kuullut meidän suhteesta: 
"Huomaa kuinka tosissaan olette toistenne kanssa, vaikka suhteenne onkin tuollainen satu-unelma (tietenkin ulkopuolisen silmään, kun ei muuten tunne, toista varmasti teille, kun se on arkea), niin olette tosissanne, koska ensin tulee tuo koulutus ja elämänarvot ja sen jälkeen juuri tuo että naimisiin vasta sitten kun on oikea aika. Tuo tunne-järki kombo on tosi ihailtavaa tuossa suhteessa. Nuoreksi aikuiseksi sinä ja näemmä myös poikaystäväsi, olette erittäin kypsiä ja ihailtavia ihmisiä. Hieno, että teidänlaisiakin vielä löytyy. "  

Tää kommentoija tuntui tajuavan meidän suhteen juuri tuossa, että halutaan tukea toisiamme koulutuksessa ja uralla, ja kuitenkin mennä yhdessä niitä meidän yhteisiä tavoitteita päin. 


Yleisimpiä kysymyksiä mun ja Juuson suhteesta on nämä: 
Riitelettekö koskaan kun tuntuu että aina teistä on kuvia hymyilemässä ja kaikki on ihanaa? 
Kuule juu, meillä kyllä riidellään! :D Ollaan molemmat vahvatahtoisia ja meidän suhde on ollut aina sellainen tulinen, niin hyvässä kuin huonossa. En kyllä pystyisikään olla tasapaksussa suhteessa missä ikinä ei sanota pahasti eikä ikinä mitenkään erityisen hyvästikään. 

Mikä on pitkän ja onnellisen suhteen salaisuus?
Kommunikaatio, kommunikaatio, kommunikaatio!!! En vaan voi alleviivaa tätä tarpeeksi. Kun toinen kertoo toiselle paljon omista tunteistaan, huolistaan ja iloistaan, syntyy luottamus. Vaikka välillä on tietty rankkaa esimerkiksi stressata toisen puolesta, niin en ikinä haluaisi että Juuso ei voisi kertoa mulle jotain. Oon tosi iloinen siitä että puhutaan niin paljon, kerrotaan toisillemme oikeasti ihan kaikki, myös se kritiikki ja huonot jutut. Mutta sillä tavalla me ollaan luotu se luottamus meidän välille. 

Ootte ollut niin monta vuotta yhdessä, miksi ette oo jo kihloissa/naimisissa/kultainennoutaja+ omakotitalo?!
Jokaisen suhteessa edetään omalla tahdillaan. Oon kuullut tätä kihlaus-kyselyä siitä asti kun oltiin oltu vasta 2 vuotta yhdessä, jolloin mä olin vasta 19-vuotias.. Mulle kihlaus on lupaus avioliitosta, ei mikään ylimääräinen statuksen kohotus. Vaikka toki haluan Juuson kanssa olla ikuisesti yhdessä, ei mulla oo mitään henkilökohtaista "kiirettä" mennä kihloihin. Mä tiedän että ollaan sitoutuneita ja se tunne on kaikkein tärkein <3


Löysin tälläisiä kysymyksiä netistä ja tehtiin Juuson kanssa tälläinen pikku kysely. Nähtiin toistemme vastaukset vasta kun laitoin ne tähän postaukseen.. Aika hyvin meni! :D

Kummalla on paremmat unenlahjat?
Juuso vastaa: Juusolla.
Vilma vastaa: Juusolla.
Kumpi viihtyy paremmin kuumassa?
Juuso vastaa: Juuso.
Vilma vastaa: Vilma.
Kumpi on temperamenttisempi?
Vilma.
Vilma.
Kumpi on tossun päällä?
Vilma/Juuso
Juuso! :D
Kumpi on siistimpi?
Vilma/Juuso
Vilma
Kumpi on enemmän netissä?
Juuso
Juuso
Kummalla on laajempi musiikkimaku?
Juusolla
Juusolla
Kumpi nauraa enemmän?
Vilma
Vilma
Kumpi on tarkempi raha-asioissa?
Vilma/Juuso.
Ennen Juuso, nykyään Vilma.
Kumpi on kyynisempi?
Vilma.
Vilma.
Kummalla on useammin nälkä?
Molemmat vastaa: Vilma.
Kumpi on parempi teknologian kanssa?
Molemmat vastaa: Juuso.
Kummalla on enemmän merkkivaatteita?
Molemmat vastaa: Juusolla.
Kummalla on korkeampi kipukynnys?
Juusolla.
Vilmalla :D
Kumpi on musikaalisempi?
Molemmat vastaa: Vilma.
Kumpi viihtyy enemmän ulkona?
Vilma/Juuso
Juuso.
Kumpi on tyytyväisempi ulkonäköönsä?
Vilma.
Tää on ainoa mihin en osaa valitettavasti vastata!! :D Nyt on pakko sanoa 50-50.
Kumpi on puheliaampi?
Molemmat vastaa: Vilma.
Kumpi on rohkeampi?
Molemmat vastaa: Juuso.
Kummalla on oudompia tapoja?
Tasapuolisesti molemmilla.

Vilmalla. Juuso ei ehkä tiedä vielä ees kaikista mun pään sisällä pyörivistä oudoista tavoista. :D

Puhuttiin juuri vuosipäivänä, että tää on ollut rankin vuosi meidän seurustelusuhteen aikana. Opiskelu on ollut tosi rankkaa ja meillä ei ole ollut niin paljon aikaa toisillemme. Nyt kuitenkin tsempataan nää viimeset muutama kuukausi toisiamme ihan täysillä, koska tää on kuitenkin vain vaihe mikä menee pian ohi. 

Paljon haleja ja ihanaa viikon jatkoa kaikille! <3

27 kommenttia:

 1. Ihana postaus! :) Mulla ja mun miehellä tulee syksyllä 6 vuotta yhdessäoloa täyteen :) Me oltiin niinkin hätäsiä, että kihloihin mentiin alle 6 kk seurustelun jälkeen, muutettiin yhteen alle vuoden seurustelun jälkeen ja mentiin naimisiin alle 2 vuoden seurustelun jälkeen sekä saatiin yhteinen lapsi :D Mitään en vaihtaisi pois, joskus on vaikeaa joskus helpompaa. Parasta on elää ihmisen kanssa kenen kanssa voit jakaa kaiken ja olla oma itsesi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) <3 Ihana kuulla!! Teillä vaan klikkasi niin nopeasti ja olitte henkisesti niin samoilla linjoilla jo heti alusta asti :) paljon onnea teille tulevaisuuteen!<3

   Poista
 2. Aivan ihana postaus! :) Mulla on aina ollut sellainen "ihailu" teitä kohtaan :D tuntuu että teillä on niin elämänarvot kohdallaan ja ihailen paljon ihmisiä jotka vuosien jälkeenkin rakastavat toisiaan tuolla tavalla! tuo kysely oli hauska ja tommoisia olisi kiva nähdä enemmänkin sun blogissa! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, aivan ihana kommentti sulta! kiitos kovasti <33

   Poista
 3. Onnea!! Ootte molemmat niin symppiksen oloisia, ihanaa kun olette löytäneet toisenne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! <3 ihanasti sanottu ja kiva että sulle on tullut tollainen olo meistä <3

   Poista
 4. Musta on ihanaa, miten järkevästi, mutta samalla tunteella osaatte elää suhteessanne. Toivon teille paljon kaikkea hyvää suhteeseen, ja onnea vuosipäivän johdosta <3 Ootte ihan mahtavan olonen pari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, kiitos kovasti! tosi kauniisti sanottu <33

   Poista
 5. Ihanat <3 oikein paljon onnea!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein kovasti Jannina!<3

   Poista
 6. rakkaustarinat on parasta! ihana postaus<3

  VastaaPoista
 7. Onnittelut! Teistähän on paljon yhteiskuvia j vieläpä niin herttaisia ja kauniita! Tajusin että meillä ei oman murusen kanssa oo tästä ees varmaan puoliakaan kuvia vaikka olemme olleet 3 vuotta yhdessä:'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon<3 No teillä on vielä loppuelämä aikaa ottaa niitä kuvia!! ;) <3

   Poista
 8. Tää oli aivan ihana postaus! SUlta on niin kiva lukea tälläisiä syvällisimpiä tekstejä kun osaat ilmaista itseäs tosi hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kommentti sulta!! <3

   Poista
 9. vitsi ootte ihana pari! <3 ja et oo vanhentunut päivääkään! ;)

  VastaaPoista
 10. ihana pari ! onnea teille ♥

  VastaaPoista
 11. Ihana postaus ja onnea teille! <3<3

  Meil tulee myös kesällä 6-vuotta yhteiseloa ja eka vuos aviossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Anna! <3 aww ja onnea teille, ihanaa! <33

   Poista
 12. Anonyymi3/5/15 22:44

  Te ootte kyllä niin ihana pari ja onnittelut vielä! <3 Teistä (tai kuvista) näkee kuinka ootte onnellisia ja jotenki aitoja yhdessä. Voi söpöläiset! Ja kyllä taas sit tuntuu vielä paremmalle kun ootte selvinneet koulusta, sitten on viimestään paremmin yhteistä aikaa :)

  -Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti Miia ihanasta kommentista!! :) <3 jep oikeassa olet, sitten odotus palkitaan :)

   Poista
 13. Anonyymi4/5/15 15:21

  Mun kunnioitus sua kohtaan bloggaajan nousi juuri järjettömästi. Kun lainasit tuohon mun kirjoittamaa kommenttia vuosien takaa tuohon postaukseen, menin sanattomaksi. On koskettavaa kuinka huomioit lukijat näin, että saat meille fiiliksen ettei näitä kommentteja kirjoiteta sokeille silmille ja kuuroille korville.

  Kiitos. Piristit minua, vaikka olen huomannutkin että venyt kiireiden keskellä tänne meitä piristämään.

  Kiitos, kiitos, kiitos <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihanaa, että kävit tämän postauksen lukemassa ja vieläkin luet blogia!!!!!!! <3 Kiitos ihan hirveästi että tulit kommentoimaan ja ihanaa että piristin sinua, sinä ainakin piristit mun päivää! <3 Toi sun kommenttisi on jäänyt mulle niin mieleen, ja tää taas antoi energiaa postailuun ja kommentteihin vastaamiseen. Kiitos kun kommentoit !!! <3

   Poista
 14. Voi ihanat, tulin pitkästä aikaa lukemaan sun blogia. Onnittelut vielä tääälläkin ♥

  VastaaPoista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...