5.5.2015

15 päivää


Heii ihanat, mitä teille kuuluu?? :) Mun postaustahti on niiin hidas nyt, mutta ei kuulkaas kestä enää kauaa. Kevään tenttikausi kestää enää 15 päivää ja en vaan jaksa odottaa... Tottakai sitten alkaa gradun kirjoittaminen, mutta otan näiden tenttien loppumisen kyllä ihan lomana! Muutama päivä viimeisen tentin jälkeen lähdetään Suomeen, sillä siskollani on ylioppilasjuhlat ja viikko siitä serkullani on häät. Kaikkea niin kivaa tiedossa ihan nurkan takana, nyt pitää vielä jaksaa tenttien lisäksi tätä mielikuviteksetonta bloggaamista ja pitkiä postausvälejä vielä pari viikkoa! <3 


Viikonloppuna kävi hauska juttu. Lukemisten jälkeen lähdettiin käymään lenkillä ja kaupassa, ja mentiin erään sairaalan ohitse. Siellä oli ihan hirveä ihmisjoukko, paparazzeja, lehdistöä. Tajusimme, että kyseisessä sairaalassahan oli Kate Middleton, joka synnytti tyttövauvan lauantai-aamuna. Mentiin lähemmäksi katsomaan ja väkijoukko alkoi kiljumaan. Kate, William ja pikkuinen vauva-prinsessa sylissään astuivat sairaalan ovista ulos ja paparazzit alkoivat ottamaan satoja kuvia. Oltiin ihan ihmeissämme, tää meininki oli hienoa nähdä kun tälläistä kuninkaallisten fanitusta ei näy Suomessa. Oli hauskaa illalla lukea lehdistä ja nähdä kuvia tästä kyseisestä hetkestä, johon me vaan satuttiin kauppakassit kädessämme paikalle. 


Huomenna on mun vaikeimman kurssin tentti ja ollaan menossa illalla Suomesta tulleiden kavereidemme kanssa syömään! <3 Aivan ihana nähdä heitä ja päästä vähän tuulettumaan. Muuten, en ole meikannut kohta varmaan kahteen viikkoon joten oon niiin innoissani kun voin huomenna vähän laittautua ja laittaa siistimpää päälle. Ah, näitä tenttikauden pieniä iloja! :D 

Mahtavaa viikon jatkoa kaikille, mä postailen taas kun aikataulu antaa periksi! 15 päivää!! <3

8 kommenttia:

 1. Varmaan kyllä tosi hauska päästä sivusta seuraan tollasta tilannetta! :D Eihän sitä tälleen suomalaisena oikein kunnolla käsitäkään kun täällä ei oo samanlaista, niinku sanoitki :D Ja tsemppiä tenttiin! Mitä kurssi se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei tosiaankaan! :D Suomalaiset muutenkaan ei o mitään fanittaja-porukkaa, täällä kuninkaalliset on ihan oma juttunsa.. :)
   Kiitos paljon!<3 Yrityksen rahoitusoikeus, tosi laaja kurssi niin siksi jänskää! :/

   Poista
 2. Anonyymi5/5/15 18:47

  Ihana postaus <3 ota aikasi postauksien kanssa, ei mitään kiirettä, kunhan vaan et kokonaan meitä jätä.. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) ja kiitos ymmärryksestä <3

   Poista
 3. Anonyymi5/5/15 18:59

  tsemppii tenttiin<3

  VastaaPoista
 4. Voi vitsit ollut varmaan hauska kokemus toi kun on nähnyt kauheen määrän ihmisiä, paparazzeja ja lehdistöä! :D Huikeen paljon tsemppiä tenttiin Vilma! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli kyllä ;D Kiitos paljon Jenna <3

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...