4.6.2015

Party in the Park

Paria päivää ennen kuin lähdettiin Suomeen, haluttiin lähteä istumaan puistoon pienelle lounaalle. Me ei millään jaksettu tehdä mitään mukaan tai ostaa isoa kasaa piknik-eväitä mukaan (johtuen ehkäpä molempien hieman kosteasta edellisillasta kavereiden kanssa...) joten piipahdettiin nopeasti Mäkkärissä (mulle) ja Burger Kingissä (Juusolle). Voin sanoa että siihen fiilikseen noi olivat ehkä parhaimmat eväät ikinä... :D


Ilma oli myös todella kiva, vaikkei se aurinkoisin mitä Lontoossa oltiin totuttu nauttimaan. Nyt täällä Suomessa oltuani tajuan kyllä kuinka uskomattomat säät Lontoossa oli ennen lähtöämme.. Aurinko paistoi melkein joka päivä ja lämpötila kohosi päivittäin yli 20 asteen. Toivotaan että se ihana kuuma kesä tulisi pian Suomeenkin!! :)


Kylläpä mun mielestä toi sininen takki näyttää kivalta vaaleita hiuksia vasten, vaikka ite sanonkin. Tuntuu että oon alkanut pitämään tosi monista väreistä uudelleen näin blondauksen jälkeen. Mitä te ootte mieltä?

Mahtavaa torstaita kaikille!<3

12 kommenttia:

 1. Anonyymi4/6/15 14:29

  Ihana ihana takki!! Mistä ?? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Primarkista 5 punnalla.. :D

   Poista
 2. Anonyymi4/6/15 16:12

  Ihana asu :3 oot niin kaunis

  VastaaPoista
 3. Anonyymi4/6/15 17:01

  Mitä oot tykännyt Lontoosta nyt verrattuna Tallinnaan? :) Tuleeko siellä ikinä ikävä Tallinnaa vai jyrääkö Lontoo täysin Tallinnan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lontoota ja Tallinnaa on vaikea vertailla, mutta tulee mulla kyllä ikävä Tallinnaa, koska se oli kuitenkin ihana pieni kotikaupunkini 3 vuoden ajan. Haluaisin ehdottomasti mennä käymään Tallinnassa syksyllä! :)

   Poista
 4. Anonyymi4/6/15 19:19

  Voi sä oot niin nätti!:)

  VastaaPoista
 5. oihh teillä on ollu ihana pikkupiknik<3 ja haha välillä mäkkäri vaan toimii parhaiten:D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! :D Varsinkin pienissä "oloissa"...

   Poista
 6. Ihanan tunnelmallisia kuvia ! Ja kaunis Vilma niikuin aina <3

  VastaaPoista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...