8.7.2015

Asua

Moikka!<3 Vitsi miten ihana kesä on kyllä ollut täällä Lontoossa tähän mennessä! Gradun ohella on ehtinyt tehdä vaikka mitä kivaa. Ainoa harmi on vaan että mun kaverit alkaa pikkuhiljaa häipymään täältä Lontoosta. :( Nyt onkin ollut vaikka mitä läksäreitä, että huhhuh, vähemmestäkin jo väsyttäis.. Mä oon kyllä välillä kanssa yksi mummeli. Mun mielestä on ihan parasta katella leffaa illalla tyylillä kylpytakki päällä ja juoda teetä. Mä viihdyn ylipäätään tosi hyvin kotona ja yksin. Oon kuitenkin yrittänyt ottaa kaiken irti tästä Lontoon ajasta, koska ei voi tietää mitä syksyllä tapahtuu.

No mutta siis, oonko puhunut täällä blogissa koskaan Camden Townista? Oon varmaan. Mutta kyseessä on siis aika makee seutu täällä Lontoossa, josta löytyy kaikkia erikoisia kauppoja ja kuuluisa Camden Market, mistä voi ostaa vaikka mitä. Mua kiinnostaa aina Camden Townin ruokatarjonta, sillä sieltä voi ostaa ruokaa pienistä kojuista todella monipuolisesti ja halvalla. Sinne lähdettiin siis käymään.


Päädyttiin siis tommosiin bokseihin kiinalaista ruokaa. Ja namia oli! :) Ainiin se piti kertoa, että Camden Townissa on Lidl (niitä ei ihan liian montaa oo täällä Lontoossa) ja haluttiin käydä siellä kun on siellä kuitenkin ruoka sen verran halvempaa kuin muissa kaupoissa täällä Lontoossa. 

No, kun shoppailtiin sitten siellä ruokaostoksia niin musta tuli ihan se Lidl-mainosten mies, muistatteko ne mainokset missä se mies aina epäili Lidlin ruokien laatua ja kritisoi niitä? Mä en tiedä mikä muhun iski mutta arvioin kaikkia niitä tuotteita tosi pitkään ja heitin (puoli-läpällä) Juusolle niistä kaikkia kommentteja: "ai mitä tää mukamas on? Noista saa varmaan salmonellan.." 
Loppujen lopuksi tehtiin viikon ruokaostokset sitten puolet halvemmalla ja ruoka onkin osoittautunut nyt todella hyväksi. Bussissa Juuso vielä kyseli, että oliko nyt niin kauheeta? Johon mä: "No ei siellä muuten mitään pahaa ole mutta miksei siellä voi olla yhtään normaaleja tuotemerkkejä, vaan ne kaikki tuotemerkit pitää olla sellaisia feikkejä!?" Johon Juuso menetti sitten hermonsa ja sanoi "no ei ne nyt jestas mitään FEIKKEJÄ ole, ne on saksalaisia merkkejä!" Sitten revettiin molemmat nauruun  ihan täysin.


Joo eli mulla on välillä vähän tälläisiä omanlaisia juttuja mitä heitän - ainakin puoliksi - läpällä. Mutta joka tapauksessa, suosittelen kyllä piipahtamaan Camdenissa jos tulette Lontooseen käymään. Kivaa marketti-meininkiä ja hyvää ruokaa halvalla sieltä ainakin saa. Muutenkin kaupunginosa on todella persoonallinen, oikea sellainen Lontoon leppoisten kylähullujen kokoontumispaikka. 

Mitä tykkäsitte asusta? Ensi postauksessa voisin kertoa vähän loppukesän suunnitelmista, tuntuu nimittäin että kesä on vasta alkanut! 

Rentoa iltaa kaikille <3

20 kommenttia:

 1. Oi joo Camden Town on ihana! :) olin viime kesänä noin viikon Lontoossa ja söin yhessä Camden Townin pubissa ehkä elämäni parhaan ruoka-annoksen <3 se ravintola oli siinä "sillan" lähellä jonkun kiinalaisen ravintolan läheisyydessä.. Namnam. Ja on siellä kyllä ihan oma fiiliksensä, ihan ku toinen maailma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, vitsit toi rafla pitää löytää :)

   Poista
 2. Anonyymi8/7/15 19:00

  Aivan ihana asu. Hieman boheemi, tykkään. :)

  VastaaPoista
 3. Joo Camdenissa on kyllä niin hyvää ruokaa ja ne kaikki jälkkärit siellä, ah! :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi8/7/15 19:17

  "... taalla Lontoossa"... :D Onhan taalla noita Lidleja ja Aldeja monessakin paikassa, mutta ymmartaakseni asut ihan Hyde Parkin laitamilla? Ei niita ihan keskustaan sentaan laiteta, kuten ei monia muitakaan isompia ruokakauppoja. Ne lahioruokakaupat on lahinna Sainsbury's, Tesco ja M&S miniversioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoinkin postauksessa, ettei niitä ihan liian montaa täällä ole. :) Verrattuna esim siihen, että Lidlejä löytyy Lontoosta n. 50 kilometrin säteellä parikymmentä, kun taas Sainsbury'sejä löytyy n. 300 kappaletta. Ja juuri noita mainitsemiasi kauppoja kun vertaa esimerkiksi Lidliin, niin ovat kyllä kalliimpia. :)

   Poista
 5. Anonyymi8/7/15 19:37

  Ihana asu :) pitääkin laittaa tuo camden town korvan taakse syksyn lontoon reissua varten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :) jes, lämpimät suosittelut!

   Poista
 6. Anonyymi8/7/15 20:31

  oi kuinka kaunis oot:)!

  VastaaPoista
 7. Puhut usein siitä, ettet tiedä mitä syksyllä tapahtuu. Miksi sen on epäselvää? Vaihdatko maata/koulua? Mikset jatka koulua Lontoossa? Vaihdatteko maisemia yhdessä Juuson kanssa vai onko mahdollisuus, että toinen jää sinne ja toinen lähtee muualle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska tutkintoni päättyy syksyllä. Elokuussa palautan graduni ja joulukuussa on valmistujaiset. Kaikki mahdollisuudet ovat vielä auki :)

   Poista
 8. Anonyymi9/7/15 00:01

  Hahah mahtava toi lidl-juttu :D mua oikeesti HÄVETTÄÄ käydä lidlissä, en tiedä mistä sekin tullut, ja tollanen läppä lähtee siellä aina :D.. olis kiva saada sulta postaus koskien sun tulevaisuudenhaaveita, eli mitä haluaisit tehdä, missä asua ym koulun jälkeen. Olet upea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha ihana kuulla että muillakin on tälläistä ihmeellistä ajattelumallia.. Ollaan me kummallisia :D Kiitos toiveesta, pitääpä taas vähän höpötellä tulevaisuudesta. Kiitos kovin paljon <3

   Poista
 9. Niin tyrmäävän kauniita kuvia :)<3 upea asukokonaisuus <3! Oot kyllä mahtava!!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Emppuseni ! Kiitos kovasti murunen. Toivottavasti mun sposti on tullut perille <3 pus

   Poista
 10. Aiheeseen liittymätön kysymys: Oliko teillä Tallinnassa opiskelijahaalarit?:D

  VastaaPoista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...