25.8.2015

Turkki, osa 3 / Sunset

Yksi ilta otettiin taksi Kusadasin kaupunkiin. Aurinko oli juuri laskemassa, ilmassa oli lämpimän illan tuoksu ja näkymät olivat todella kauniit satamassa.

<3

Menimme syömään Ketchup-nimisen paikan alakertaan, jonka jälkeen siirryimme paikan yläterassille juomaan drinkit. Meillä oli ihan mielettömän hyvä pöytä mistä näki illan hämärtyessä sataman valot.


Noi drinkit oli niin isot ja suhteellisen tujut, että pystyttiin juoda niistä vain puolet! :D Tää ilta oli kuitenkin mun lemppari koko reissulta, miksi etelässä kesä-illat on noin tunnelmallisia ja noh, lämpimiä?! 

Mukavaa viikkoa kaikille <3 

PS. Mulla oli jostain syystä jäänyt hirveästi kommentteja vastaamatta, mutta vastasin niihin kaikkiin nyt! Tuli ihan huono omatunto etten ollut muistanut vastata kommentteihinne :( Lupaan petrata tässä hommassa jatkossa <3

11 kommenttia:

 1. Ihanan näköstä ja ihana asukin♥

  VastaaPoista
 2. Ihana taivas noissa kuvissa todellakin<3

  VastaaPoista
 3. oot tosi kaunis! <3 hitsi sun kaveri on ruskettunut :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Joo huomaa kyllä kumpi on ollut tuolla jo kuukausia.. :D

   Poista
 4. Hei!
  Sun hame näyttää tosi ihanalta, mistä se on ja paljonko on maksanut?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Ginasta, ostettu viime vuonna ja maksoi joku 10€ :)

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Hei! Sulla on ihan täydellinen kroppa, saanko kysyä paljonko painat tällä hetkellä? Oon itse kans 175 cm pitkä ja sulla on mun ihannevartalo :) Ehkä mäkin saan nää raskaskilot tästä pikkuhiljaa lähtemään, kun motivoit niin hyvin hah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, todella kauniisti sanottu, kiitos <3 Mä en tiedä yhtään kuinka paljon mä painan! Meillä ei ole vaakaa täällä Lontoossa eikä valitettavasti myöskään mun Helsingin kodissa.. Taisin käydä viimeksi salilla vaa'alla joskus hmm vuosi sitten ja silloin taisin olla 60kg. Enkä oo mielestäni siitä laihtunut tai lihonut :) Onnea perheenlisäyksen johdosta <3

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...