4.9.2015

Lion King -musical

Moikka kaikki! <3 Kiitos ihanista tsempeistä viime postaukseen. Nyt ovat surulliset fiilikset pikku hiljaa alkaneet hälvenemään ja vaikka olo onkin edelleen haikea, on usko silti vahvana siihen että loppuvuodesta tulee mahtava. :)  














Haluun tällä postauksella palata yhteen ihanaan päivään Lontoossa, kun lähdettiin katsomaan Lion King-musikaali, mitä oltiinkin odotettu ja säästetty viimeiseksi jutuksi täällä Lontoossa <3 Musikaali esitettiin Lyceum-teatterissa, mikä sijaitsee ihan Covent Gardenin kupeessa. Covent Garden on todella ihana ja kaunis paikka Lontoossa, jossa suosittelen ehdottomasti käymään esim kahvilla, syömässä tai drinkeillä. Paikka on kuitenkin erittäin suosittu, eli ravintoloihin kannattaa varata pöytä, varsinkin jos loppuviikosta päättää pistäytyä illalliselle.






Ja olihan se musikaali tietty ihan mielettömän hyvä! Mä sanoisin, että jos ootte yhtään musiikin tai teatterin ystäviä ja ootte tulossa Lontooseen, niin musikaali on ihan must!!! Jotenkin se koko elämys siellä on niin mielettömän kiva. Siihen kun yhdistää vielä hyvän seuran, kivan dinnerin ja vaikka drinkit väliajalla, niin ei voi tulla muuta kuin hyvä ilta. :)

Vitsit nää Lontoo-postaukset lähestyvät loppuaan... :D Mukavaa viikonloppua kaikille! <3

12 kommenttia:

 1. Anonyymi4/9/15 14:40

  tosi kaunis ja raikas asu sulla :3 tommoseen musikaaliin ois niin kiva päästä! paljon musikaalit maksaa lontoossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia <3 :) Riippuu ihan älyttömästi musikaalista, teatterista ja paikoista. Siis joku ihan peruslippu voi maksaa 20-150 puntaa. Esim Lion King on kalliimmasta päästä, mutta taas joku Billy Elliot on taas halvempi.

   Poista
 2. Anonyymi4/9/15 14:51

  sä oot niiiin kaunis!<33

  VastaaPoista
 3. Anonyymi4/9/15 15:22

  Heippa! Ootko valkaissut ikinä hampaitasi? Jos olet niin miten? Mä haluaisin hirveästi valkaista mun hampaat mutta pelkään sitä vihlontaa :/ sulla on niin kauniit valkoiset hampaat niin ajattelin kysyä että ootko sä tehny niille jotain :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo ikinä valkaissut, niin en osaa oikein auttaa :s <3

   Poista
 4. toi lion king on kyl semmonen minkä haluun joku päivä kokee, varmasti just semmone ikimuistonen juttu :-) ps. aivan superi asu sulla päällä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä tosi paljon! :)) Kiitos paljon <3

   Poista
 5. Anonyymi6/9/15 18:20

  Tosi kiva postaus taas! :) onko sulla tulossa pian sitä huonepostausta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :) <3 tsekkaa uusin postaus :)

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...