1.9.2015

Nobody said it was easy


Eilinen oli varmasti yksi tän vuoden rankimmista päivistä. Muutettiin siis eilen Lontoosta takaisin Suomeen. Käytiin aamulla viimeisellä lenkillä naapurustossa ja Hyde Parkissa ja mä pillitin tyyliin koko lenkin ajan. Toinen tosi rankka hetki oli asunnon hyvästeleminen. Joo, vaikka se oli sellainen vanha koirankoppi niin tulihan siitä tosi rakas tän vuoden aikana. Lentokentälläkin itkin koko ajan!! :D Lentokoneen noustessa ilmaan kateltiin ikkunasta ulos ja olo oli aika tyhjä. Itku teki kuitenkin hyvää. 

Tänään on ollut edelleen haikea olo. Laitoin päivällä huoneeni uuteen uskoon, haluaisitteko muuten nähdä kuvia huoneestani? Vähän niinkuin asunnon esittely-postaus-tyylillä. Vaikka täällä tuntuukin jo kotoisalta, on vielä aika surullinen olo. En tiedä mitä tää syksy tuo tullessaan, en ehkä itse vielä tiedäkään mitä haluan sen tuovan. Mutta vitsi mua nauratti tänään kun katoin hetken telkkaria ja sieltä tuli uusien suomalaisten ohjelmien mainoksia. Suomen täydelliset venäläisnaiset, Hottikset, Martina ja hengenpelastajat... Voi ihana Suomi :DD <3


No mutta joo. Tää oli vähän tälläinen surullinen postaus. Mutta kyllä ne fiilikset täältä nousee! Ihanat ihmiset ainakin auttavat siihen <3 ja se, että saan kirjoitella tänne ja Sinä juuri siellä luet tätä. 

Toivotan mukavaa iltaa kaikille. <3

23 kommenttia:

 1. Anonyymi1/9/15 20:23

  Varmasti vaikeaa ja haikeaa lähteä rakkaasta kodista, pärjäilemisiä sulle! Toivotaan, (ja ihan varmasti niin käykin) että alkava syksy tuo tullessaan ihania uusia kommelluksia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirveästi ihanasta kommentista ja tsempistä! <3 :)

   Poista
 2. Anonyymi1/9/15 20:26

  Oi ei varmasti tuntuu rankalta :'/ hengaile paljon kavereiden kanssa ja tee kaikkea kivaa, niin fiilikset helpottaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo :( kiitos ihanasta kommentista <3

   Poista
 3. Varmasti on todella haikea olo :( Mutta edessä on varmasti ihania uusia tuulia!:)

  VastaaPoista
 4. Kodin hyvästeleminen on aina vaikeaa, mutta kohta taas suunnittelet jo tulevaa ja Lontoo jää kauniiksi muistoksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hyvin sanottu! Kiitos tsempeistä <3

   Poista
 5. Anonyymi1/9/15 21:58

  Joo postaus sun huoneesta!! Kiinnostaa ehdottomasti :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi1/9/15 22:39

  Hei! Onko sulla tullu paljon naarmuja tohon laukun kultaiseen laattaan? :) Itselläni tuli jo yhden baari illan jälkeen ja vähän harmittaa koska ei ollu mikään kovin halpis laukku :( Oot muuten tosi kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi2/9/15 11:55

   Anteeks mut pakko ihmetellä, että kukaa pitää luikkaa baarissa...:-D luulis sen laukun olevan sellanen, mitä suojelis vähän enemmän..
   Ja joo tiedän ton tunteen, kävin ekaa kertaa Prahassa 2012, oltiin siellä vajaa viikko ja kun lähdettii pois, multa meinas päästä minibussissa itku. Oli jotenki tosi tyhjä olo, kun tuntu että se elämä kuulu sinne, eikä suomeen. Mutta ihmeen hyvin sain sitten pääni ylös. Siellä kaikki oli vaan niin toisin, kuin suomella. Oon kyllä harkinnu vakavasti pois suomesta muuttoa, kun ei täällä meinaa nykysin toimia mikään :-(

   Poista
  2. Anonyymi2/9/15 14:44

   Kaikki ketä minä tunnen? Pitävät jopa kalliimpiakin :D Taidat asua jossain peräkylässä missä vuittonit ovat kultaakin kalliimpia aarteita :D

   Poista
  3. Anonyymi3/9/15 21:38

   Jep aika moni sopivan Luikan omistava käyttää baarissa :D Ja anteeks nyt vaan mutta olit alle viikon Prahassa, Vilma kuitenkin oikeesti asui Lontoossa ja koko elämä oli siellä niin ei voi ehkä ihan verrata :)

   Poista
  4. Anonyymi 1/9/2015:
   On kyllä valitettavasti tullut :/ Ei sille oikein mitään mahda, aluksi yritin olla super varovainen mutta sitten oon ottanut vaan asenteen että tulee jos tulee :)

   Poista
  5. Anonyymi 11:55
   Mä oon kyllä käyttänyt ihan joka paikassa.. Oon sitä mieltä että kyllä se laukku käyttöön on ostettu ja se on tosi sopivan kokoinen juuri esim baarikäyttöön :)
   Mäki oon käynyt Prahassa ja vitsit mäkin tykkäsin siitä paikasta! Jotenkin se arkkitehtuuri ja nähtävyydet siellä on niin mielettömät :) Kannattaa ehdottomasti miettiä jos ulkomailla asuminen ois sun juttu, se antaa niin paljon!! :)

   Poista
  6. Anonyymi 14:44 ja 21:38
   Joo mäkin oon kyllä sitä mieltä, että käyttöönhän kaikki laukut on suunniteltu, eikä niitä liikaa tarvitse varjella :)

   Poista
  7. Anonyymi7/9/15 18:16

   ^ ai Suomessa "ei mikään toimi", niinkun mikä ei toimi? xD Kyllä mulla ainakin toimii kaikki ihan yhtä hyvin kun ennenkin täällä...

   Poista
 7. Tervetuloa jälleen Suomeen! Eiköhän fiilikset helpota ajan kanssa :)♥ Ehdottomasti postausta huoneesta!

  VastaaPoista
 8. Anonyymi4/9/15 01:51

  Täälläkin kiinnostaisi postaus huoneesta :) ja päivä kanssani postas!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huonepostaus on tulossa seuraavaksi! Kiitos postausehdotuksesta <3

   Poista
 9. Anonyymi7/9/15 18:13

  Mikä ihana lentoyhtiö tarjoaa lennoilla sushia :O ihan jo tuosta syystä voisin valita kyseisen lennon :D

  VastaaPoista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...