30.10.2015

Kysymyspostaus osa I


Ulkonäkö, tyyli, pinnallisuus

Kuka on kauneusihanteesi?
Charlize Theron ja Cheryl Cole. Olisin erittäin mielissäni jos voisin näyttää yhtä hyvältä sitten heidän iässään!!!
Mitä materialista haluat tällä hetkellä?
Mä haluisin sellaiset lyhytvartiset matalapohjaiset talvikengät! Tiettekö sellaset millä pystyy kävellä pitkiäkin matkoja. Mulla on vaan yhet saappaat ja parit korolliset nilkkurit.
Kenen tyylistä pidät?
Blake Livelyn. Miranda Kerrin, Jessica Alban ja Vanessa Hudgensin.
Oletko tyytyväinen kroppaasi ja ulkonäköösi? 
Kaikilla on varmasti välillä huonoja päiviä, mutta yleisesti ottaen olen aika tyytyväinen. Oon iän myötä oppinut ja kun on kaikenlaista nähnyt, että jos saa olla terve ja pystyy pitämään itsestään huolta, saa olla jo todella tyytyväinen omasta kropastaan.
Koetko, että sinulla on hyvä itsetunto?
Joo, on mulla kyllä hyvä itsetunto. 
Mitä mieltä olet kauneusleikkauksista? ootko ite mennyt vai aiotko mennä sellaiseen?
Melko neutraali mielipide. Hienoa että sekin lääketieteen ala on kehitetty. Kuitenkin, kauneusleikkaukset eivät mun mielestä sovi nuorille jotka tekevät leikkaukset täysin esteettisistä syistä. On välillä kauheaa kun jotkut 18-vuotiaat menevät esimerkiksi rintojen suurennusleikkaukseen.. Jos siellä on joku sen ikäinen joka pohtii leikkausta, niin pliiiis odota vielä pari vuotta ja mieti sitten uudelleen! Keho kehittyy vielä pitkään ja joskus myöhemmin saatat katua jos leikkauksen lopputulos ei enää vuosien jälkeen miellytä ja niitä joudutaan korjailla kalliilla leikkauksilla.
En ole itse mennyt kauneusleikkaukseen, mutta jos kokisin siihen joskus polttavaa tarvetta niin menisin. En koe niissä olevan siis mitään eettisesti väärää. 
Mitä feikkiä sussa on?
Ripsienpidennykset. Jos ymmärsin kysymyksen oikein... :D
Mitkä ulkoiset ominaisuudet tekee miehestä hyvännäkösen?
Sellainen rento urheilullisuus, siistit vaatteet, leveät hartiat ja pituus.Syvälliset / pohdinnat

Mitkä on ollu parhaita päätöksiä sun elämässä?
Ulkomaille lähteminen, ehdottomasti!! Se on sellainen asia, mikä on kasvattanut ja karaissut mun luonnetta. Sanon aina kaikille, että jos teillä on mahdollisuus lähteä esim vaihtoon, opiskelemaan tai reppureissaamaan - lähtekää. Se ei ole pelkkä klisee että siellä  oppii itsestään, muista ihmisistä ja kulttuureista. Muita parhaita päätöksiäni on ollut Juuson kanssa seurustelu, parhaisiin ystäviini tutustuminen, oman pääni pitäminen ja ahkeruus tietyissä tilanteissa.
Koska sä oot alalla, niin olisi kiinnostavaa tietää, että onko sun mielestä Suomen rangaistuspolitiikka kunnnossa? Onko sun mielestä hyvä että esim raiskaaja saattaa saada vuoden pari vankeutta tai selvitä jopa sakoilla?? Tai että Suomessa elinkautinen on se 12 vuotta, ja monet selviävät jopa 6-8 vuodella? Monissa maissahan elinkautinen on ihan se elämä, niin kuin kuuluukin. Entä mitä oot mieltä kuolemantuomiosta tai halvaannuttamisesta rangaistuskeinona murhaajille?
Ihan ensinnäkin, en ole erikoistunut rikosoikeuteen tai krimonologiaan, joten en siis varsinaisesti ole "alalla". Mutta mitä tulee omaan mielipiteeseeni, niin ovathan nuo tuomiot usein aika karua luettavaa uutisista. Näinhän se on, että raiskausten ja lapsiin kohdistuvien rikosten tuomiot tuntuvat usein todella pieniltä, mutta näissä tuomioissa otetaan huomioon monia asioita. Rikoksen tekijän syyntakeisuus, rikoshistoria, tapahtumien kulku, päihteet, mahdolliset mielenhäiriöt- tai sairaudet.. Pitää myös muistaa, että tuomarit tekevät tuomionsa aina lain puitteissa, eli jos Suomen laki ei sitä salli, ei tuomioksi voi antaa lain ylittämää määrää. Mutta  kyllä, välillä jään pudistelemaan päätäni lukiessani näistä tuomioista. Rangaistuspolitiikkaa pitäisi kuitenkin lähteä miettimään sieltä lainvalmistelutasolta, joten varsinaisen oikeuslaitoksen vika eivät nämä tuomiot ole.
Olen ehdottomasti kuolemantuomiota ja halvaannuttamista vastaan. Se edustaa 'silmä silmästä' -ajattelutapaa eikä yhteiskunnan tulisi ikinä vajota rikoksentekijän kanssa samalle tasolle. On paljon todisteita siitä, että kuolemantuomio ei vain toimi rangaistusmetodina 2000-luvun modernissa oikeusjärjestelmässä. Voisin puhua tästä vaikka kuinka, mutta jätän vain tämän linkin tähän. 
Missä näät itsesi 5 vuoden päästä, entä 10?
5 vuotta: ura, oma koti, matkustelua. 10 vuotta: ura, koira, oma hieman isompi koti ja ehkä naimisissa?
Olis kiva tietää että mitkä sun tulevaisuuden haaveet on? Haaveiletko jo perheestä? 
Tuossa edellisessä vastauksessa näkyy aikalailla tulevaisuuden haaveeni. En kuitenkaan haaveile vielä tässä vaiheessa missään nimessä perheestä. :D
Millaisessa talossa haluaisit asua
Riippuu aika paljon siitä, että missä kaupungissa ja missä elämäntilanteessa. Tällä hetkellä haluaisin asua kaksiossa keskustan lähettyvillä, mutta tulevaisuudessa haluaisin asua hieman isommassa kodissa. Ja siis tietty joku Nykin kattohuoneisto tai Californian rannikolla sijaitseva ranta-villa kävisi kanssa.. :D
Voisitko kuvitella asuvasi muualla suomessa kuin pk-seudulla?
Voisin, mutta se vaatisi sen että työni veisi minut sinne. Eli jos joku unelmatyöpaikka avautuisi muualla Suomessa, niin olisin valmis sen perässä lähtemään.
Entä mitä jos tulisit nyt raskaaksi? Pitäisitkö lapsen? 
Nää on tosi vaikeita juttuja, mutta en todellakaan ole valmis vielä äidiksi ja rehellisesti sanottuna raskaaksi tulo olisi yksi hirveimmistä asioista mitä voisi tapahtua nyt.
Pistä nämä mielestäsi ideaaleimpaan aikajärjestykseen: lapsi, oma koti, naimisiinmeno, lemmikeitä? :)
Hmm. Oma koti, lemmikit, naimisiinmeno ja lapsi.
Sulla tuntuu olevan aina aika suureellisia suunnitelmia ja haaveita. Pitäisi matkustella, ostella, asua vaikka missä ja tienata hyvin. Etkö siis usko että voisit olla onnellinen jos esim asuisit loppuelämässä vaikka Kouvolassa, työskentelisit ABCn kassalla ja kävisit parin vuoden välein korkeintaan Turkissa? (Sinulla olisi kuitenkin hyvä terveys, perhe jne)
Tämän työmäärän, koulutuksen ja ulkomailla asumisen jälkeen? En todellakaan voisi, ainakaan niin onnellinen kuin olisin kun pääsisin toteuttamaan itseäni, työskentelemään omalla alallani ja näkemään maailmaa. 
Mitä asioita muistelet lämmöllä lapsuudessasi ja olisivatko ne sellasii mitä haluisit omille lapsillesi tarjota?
Muistan ne ihanat rennot kesälomaviikot mökillä ja kaikki lomamatkat. Nyt kun miettii, niin kyllä ehdottomasti haluaisin nuo asiat tarjota jos lapsia joskus saan. 
Mitä olet mieltä blogimaailmasta nykyään? onks bloggailu muuttunu vuosien saatossa?
Blogimaailma on nykyään liian pinnallista kiiltokuvaa. Aloitin blogien lukemisen 2011, ja silloin postattiin vähän mistä sattuu ja asukuvat saatettiin ottaa digikameralla H&Mn pukukopissa. Joo olihan se vähän rosoista, mutta se oli aidompaa ja kaikki postasivat halustaan, eikä esim yhteistyökumppanien vaatimuksena. Nykyään kaikki on liian loppuun asti harkittua, ja mun mielestä sellanen aitous ja täysin omasta tahdostaan rento höpöttely on kadonnut. Myös lukijat odottavat erittäin paljon blogeilta. Mun mielestä upeita asukuvia on hieno katsoa, mutta valitettavasti se on myös tylsää. Olisi kiva, jos sellainen suunnitelmattomuus ja avoimuus tulisi takaisin blogimaailmaan. Mä nimittäin vaihtaisin ne Chanelien laukkujen ja Jimmy Choon kenkien esittelyt Tuomiokirkon portailla koska vain sellaiseen aitoon avautumiseen.
Mua kiinnostaa kun sä oot kuitenkin käynyt hienot koulut ja sul tulee luultavasti olee hyvä työura jne. Niin pidätkö ihmisiä jotka ei oo kouluttautunu tai on huonois duuneissa tyhminä? voisitko tutustuu ihmiseen joka ei olis käyny esim lukion jälkeen mitää kouluja?
En missään nimessä pidä. Pitää muistaa että älykkyyttä on monenlaista. Tiedän montakin ihmistä jotka ovat kyllä kirjaviisaita, mutta heillä ei ole mitään sosiaalista älykkyyttä. Älykkyyttä ei siis mitata arvosanoin tai hienojen koulujen perusteella. Ja pystyisin tutustua sellaiseen ihmiseen joka ei ole kouluttautunut, olen tutustunutkin ja minulla on sellaisia kavereita. 


Parisuhde

Kauan te ootte olleet Juuson kanssa yhdessä? :) 
6 ja puoli vuotta :)
Ootteko ikinä ollut kaukosuhteessa vai mitä vaiheita teidän seurusteluun on kuulunut? 
Ei olla ikinä oltu kaukosuhteessa. Ekana vuonna Juuso oli intissä, sitten Juuso asui omillaan mutta mä olin siellä melkein jatkuvasti. Siitä sitten muutettiin kolmeksi vuodeksi Tallinnaan ja siitä vuodeksi Lontooseen.. Nyt taas hetki Suomessa :)
Tuleeko teillä usein riitoja ja mistä ne riidat tulevat? 
Mun mielestä meillä ei tule kovin usein riitoja. Mutta jos riita tulee, niin se tulee useimmiten yhteisen ajan puutteesta tai jostain tekstari-väärinkäsityksestä.. :D 
Minkälainen poikaystävä Juuso on ja minkälainen tyttöystävä sä oot?
Juuso on rakastava, avoin, hemmotteleva ja huolehtivainen. Mä oon myös huolehtivainen, luotettava ja välittävä. Huonoja puolia meissä on myös, esimerkiksi temperamentin suhteen. Eli meillä on niin hyvässä kuin pahassakin intohimoinen suhde. :)
Ootteko miettineet että missä maissa haluaisitte asua yhdessä? 
No aika monessa paikassa oltaisiin varmaan periaatteessa valmiita asumaan mutta kaikissa englanninkielisissä maissa haluttaisiin vielä asua. Olisi ihana asua jossain paikassa missä olisi aina lämmin.. 
Jos perustaisitte perheen, niin missä sen perustaisitte? 
Jos hankkisin lapsen niin haluaisin viettää lapsen ensimmäiset pari vuotta Suomessa. Suomessa on loistava terveydenhuolto, neuvolat, parhaat kätilöt ja ilmaista - missä muualla on näin? Koko lapsen elämää ei kuitenkaan tarvitse viettää Suomessa, sillä koen että ulkomailla asuminen lapsuudessa kasvattaa ja on mieletön kokemus lapselle. Ja uskon, että Juuso on tässä kanssani samaa mieltä :D
Mitä yhteisiä unelmia teillä on?
Sen lisäksi että halutaan molemmat omat hyvät urat, niin halutaan myös matkustella paljon ja nähdä maailmaa, halutaan esim tehdä sellainen reppureissu kahdestaan. Ja halutaan hankkia jossain vaiheessa koira, ollaan puhuttu myös että joskus perustettaisiin yhdessä yritys, mentäisiin naimisiin.. Kaikkea pientä ja suurta, mutta kaikki ajallaan! :) Ollaan kyllä tosi onnellisia tähän tilanteeseen mikä meidän parisuhteessa on tällä hetkellä. 
Haittaisiko sua jos sä tienaisit joskus enemmän kuin juuso? entä mitä luulet haittaisiko juusoa se?
No en usko että olisi kummallekaan mikään ongelma.. :D

Siinä oli osa 1! :) Voitte pistää tähän postaukseen vielä kysymyksiä jos jotain keksitte, sillä vielä on tulossa osa 2 johon voin sitten lisäillä loput kysymykset. :) Mukavaa viikonloppua kaikille!! <3

21 kommenttia:

 1. hyviä vastauksia ja susta sai kyllä kivan kuvan näiden perusteella! :) jotkut kysymykset oli kylläki aika hassuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, mukava kuulla :)

   Poista
 2. Sitä kysyisin vielä että siis ootko jo valmistunut vai koska valmistut? Onko sulla jotkut valmistujaisjuhlat Lontoossa vai Suomessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valmistun joulukuussa, ja silloin on valmistujaiset Lontoossa :)

   Poista
 3. Mikä on maailman hirvein biisi?
  Missä kännykkäsi appissa vietät eniten aikaa?
  Mitä muoti-ilmiötä tai trendiä et ymmärrä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisään nämä seuraavaan kysymyspostaukseen :) Kiitos kysymyksistäsi!

   Poista
 4. Ihan superia, miten rehellisiä vastauksia sulta tulee ja miten paneudut vastauksiin kunnolla, eikä mitään parin sanan pikavastauksia, kiitos siitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos itsellesi kivasta palautteesta! :)

   Poista
 5. Vitsi sää kyllä vaikutat niin mahtavalta ihmiseltä!!! Arvostus nousee kokoajan mitä enemmän näitä sun juttuja lukee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni niin sinäkin!! :) <3

   Poista
 6. Mitä töitä olet tehnyt elämässä?
  Mitä töitä haluiaisit tehdä tulevisuudessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisään nämä seuraavaan kysymyspostaukseen :) kiitos kysymyksistäsi!

   Poista
 7. Kiva huomata että omiin vastauksiin oli vastattu näin avoimesti ja rehellisesti. Välillä bloggareilta saa just sellasia "no ehkä näin, tai toisaalta noin, mutta ehkä ei kuitenkaan"-vastauksia, ei uskalleta vastata rehellisesti.. Olipa kiva lukea! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella todella kiva kuulla! :) mukava että tykkäsit <3

   Poista
 8. Olet kyllä ihanan aito, kun vastaat kysymyksiin todella brutally honestly :) etkä yritä selvästikään ''miellyttää'' ketään vastauksillasi vaan ihan että mä oon mä, tykkäät tai et :D
  vaikutat mahtavalta ihmiseltä, probsit sulle ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, olipas ihana kommntti sulta!! Kiitos kovasti, oon tosi iloinen että tykkäät <3

   Poista
 9. Oot Vilma ihana! Komppaan muita tossa että olet ihanan aito ihminen. Mitäs tarkoitti "hetki Suomessa" ;) Jokos ootte miettineet asumisjärjestelyitä, vai onko toistaiseksi auki töiden ja kaiken muun suhteen? :)

  -Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihanasti sanottu Miia! :) Joo toistaiseksi asumisjärjestelyt on auki, eiköhän siinä valmistumisen ja työn saamisen jälkeen selkiinny nää jutut! Mut yllättävän hyvin on kyllä sujunut tää ja ollaan oltu ihan hirveästi kahdestaan, kun meidän molempien vanhemmat on paljon työmatkoilla ja mökillä jne.. :)

   Poista
 10. Mitkä asiat pidät ulkona blogistasi? Tai mihin vedät yksityisyyden rajan?
  Olitko Indiedayssin niissä blogi-bileissä lauantaina?
  Mikä sun instagram on? :)
  Voisitko tehdä postauksen sun lempparikosmetiikasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymyksistä, sisällytän nämä seuraavan osaan! :)

   Poista
 11. Sä oot kyllä niin ihanan aito!! Ei voi muuta sanoa <3 ihan huippua luettavaa :) ja tuo kysymys blogeista oli ihan paras!!!!

  VastaaPoista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...