2.10.2015

Vanha Porvoo

Ajeltiin alkuviikosta Juuson mökille, mikä sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Porvoon keskustasta. Päätettiin sitten kauniin aamun kunniaksi mennä kiertelemään Porvoon vanhaa kaupunkia, mikä on mun mielestä ihan älyttömän kaunis paikka! Mun eräs ystäväkin opiskelee Porvoossa, ja on viihtynyt tuolla todella hyvin. En yhtään ihmettele miksi! :)Cafe Fannysta kantautui niin mieletön tuoksu, että pakkohan sitä oli pistäytyä pullakahveille.. :D


Nyt on kyllä ihan parasta, kun on tätä vapaata aikaa niin on päässyt tekemään juttuja mitkä jäivät tekemättä kun vietettiin kesä Lontoossa. Ensinnäkin mökkeily on yksi niistä tosi rakkaista asioista mulle, joka jäi tietenkin tänä kesänä tekemättä. Kesään on yleensä kuulunut pieni päiväreissu myös Porvooseen, ja nyt saatiin sekin tehtyä. 

Mun on vielä muuten pakko tähän postauksen loppuun sanoa, että oon ollut tosi tyytyväinen blogin ja teidän vuorovaikutukseen viime aikoina. Oon saanut tosi kivoja ja pitkiä kommentteja, ja varsinkin tuo postaus "Yliopistovuosi Lontoossa - ja mitä nyt?" sai tosi ihania ja omakohtaisia kommentteja mitä oli ihan mieletön lukea. Tajusin, että siellä ruudun takana on ihan huikeita tyyppejä, kiitos vielä teille! :) 

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! <3

15 kommenttia:

 1. Ihana postaus! :) Hei miten pidät ton sun hiusvärin noin kylmänä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hopeashampoolla ja hoitoaineella, esim Klippoteketin on tosi hyvät! :)

   Poista
 2. Porvoon Vanha kaupunki on kyllä ihana paikka! :) meilläkin on sinne traditio mennä joka kesä. Ne pienet sisustuskaupat on niin ihania! :-D

  VastaaPoista
 3. Tosi ihania kuvia! Tää on vähän noloa myöntää mutta mä en oo ikinä käynyt Porvoossa vaikka asunkin pkseudulla :DD Täytyy kyllä näiden ihanien kuvien innoittamana mennä käväsemään siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Suosittelen kyllä lämpimästi :)

   Poista
 4. Iteltäkin jäi mökkeily kesällä ihan liian vähäiseksi, harmittaa kyllä.. En ookkaan pitkään aikaan käynyt Porvoossa, tuli noista kuvista kyllä hinku päästä taas käymään siellä, pitänee joku viikonloppu suunnata sinne! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mökkeily on kyllä ihan parasta! :) Kantsii joo, syksyisinkin Porvoo on tosi kaunis :)

   Poista
 5. Ihania kuvia ja nätti sä :) kiva kun bloggaaminen on maistunut, mä oon nimittäin myös tykännyt sun blogin tarjonnasta ja yleisestä fiiliksestä täällä. Mä arvostan sua niin paljon Vilma. Toi sun avoimuus ja rehellisyys omasta elämästä on niin upeeta. On ollu ilo "tutustua" suhun tän blogin kautta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awww aivan mielettömän ihana kommentti!! Kiitos paljon, ihana!! <3 :)

   Poista
 6. Saisko sulta jossain vaiheessa päivä kanssani postausta? :)

  VastaaPoista
 7. Oi ihania kuvia! En ole ikinä käyny Porvoossa, mutta pitäis kyllä joskus päästä käymään. Niin monet on sitä kehunu ja Porvoo näyttääkin tosi kauniilta paikalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Totta, kannattaa kyllä, yksi mielestäni näteimpiä kaupunkeja Suomessa :)

   Poista
 8. Mäki halusin jo kesällä käydä Porvoossa mut jostai syystä en saanut aikaseksi, niin nyt käytiin viikko sitten kaverin kans ja oli kyllä kaunis! Tuli vähän oman kotikylän yks alue mieleen. :) Tosin en välttämättä uudestaan lähtis sen takia että pääsis Porvooseen et silleen siellä ei oo paljo nähtävää.

  -Miia

  VastaaPoista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...