2.11.2015

Kysymyspostaus - osa II

Mitäs nyt kun valmistut? Haetko töitä/oletko jo selaillut työtarjontaa?
Aion hakea töitä ja olen selaillut jo työtarjontaa.
Oletteko Juuson kanssa miettineet muuttoa yhteen omaan kotiin Suomessa vai mikä on asumisen suunnitelma tulevaisuudessa? :)
Valmistumisen jälkeen olisi tarkoitus muuttaa yhteiseen omaan kotiin taas, ja luultavasti Suomessa!! :)
Syksyn/talven bucketlist?
Käynti Tallinnassa, pikkujouluristeily, Lontoon reissu, valmistuminen yliopistosta, mökkireissu ja kaikkea kivaa Juuson ja kavereiden kanssa! :)
Miten rentoudut?
Lukemalla, leffaa tai telkkaria katselemalla, tai kavereiden ja Juuson kanssa rentoa iltaa viettämällä.
Tämän hetken lempibiisit?
Skrillexin To Ü, Zara Larsson - Never forget ja Adele - Hello.
Lempi leffat?
Voi kuule näitä on monta. No heitetääs sitten nämä: Big Fish, Shutter Island, We need to talk about Kevin, Gone girl, Sixth Sense, Interstellar...
Lempisarjat?
Katon tosi vähän mitään sarjoja koska en jaksa seurata mitään enkä siten pysy perässä mitä tapahtuu. Välillä tulee katsottua jakso Family Guyta tai Simpsoneita, Breaking Badia seurasin hetken mut sitten se alkoi ahdistamaan.. :D
Lembiblogit?
Mulla ei itseasiassa oo oikein lempiblogia tällä hetkellä. Tykkään kaikista blogeista mitä luen ihan tasapuolisesti. Kun klikkaatte mun profiilia, niin sieltä näkyy mitä blogeja luen.
Mitkä asiat pidät ulkona blogistasi? Tai mihin vedät yksityisyyden rajan?
En kerro täällä ystävieni tai perheeni kokonimiä tai asumistietoja jne. En ole myöskään ikinä kertonut täällä esimerkiksi vanhempieni nimiä, työpaikkoja, omaa sukunimeäni ja harvoin edes kerron ystävieni nimiä, eli mainitsen vaikka vain että olen ollut ystäväni kanssa. Tottakai tiedostan, että monet näistä tiedoista saisi selville pienellä salapoliisityöllä, mutta luotan siihen että nämä eivät kuitenkaan sen verran mielenkiintoisia asioita ole tai että niiden selvittämisellä olisi minulle itselleni oikeastaan mitään väliä.
Olitko Indiedayssin niissä blogi-bileissä lauantaina? 
Olin. Alla pari kuvaa lookistani :)


Mikä sun instagram on? :)
kissesvilma
Voisitko tehdä postauksen sun lempparikosmetiikasta?
Oikein mielelläni voin :)
Lempiverkkokaupat?
Varmaan Nelly ja Zalando. Vaikka Nellyn kanssa mulla on ollut melkein aina kyllä ongelmia palautuksissa ja väärien/viallisten tuotteiden kanssa. Eli miksi pistin sen sitten lemppariksi?? Noh, on siellä hienoja vaatteita että siksi niitä tilauksia silti tulee aina tehtyä. :D
Suosikki kirjat?
Jestas näitäkin on paljon, mutta tietenkään nyt ei tuu mitään mieleen haha. Voisin vinkata kirjailijoita, esim Torey Hayden ja Sofi Oksasen kirjat nyt kannattaa kaikkien lukea.
Milä herkuttelet?
Karkilla ja sipsillä. Oon kuullut niin monta kertaa että karkit voisi muka korvata hedelmillä tai vihanneksilla... Voin kertoa että jos on karkkihimo niin ei siihen mikään muu auta kuin karkki! :D Eli silloin kun herkuttelen niin herkuttelen kyllä sillä ihan itse asialla.
Miten hemmottelet itseäsi?
Herkuilla, saunomisella ja sellaisella omalla ajalla. Eli kännykkä äänettömälle ja kirja käteen.
Mitkä asiat tekevät sinut onnelliseksi?
Perhe, Juuso, ystävät, ihanat ilmat, se että oon terve.. Pienetkin arjen asiat aiheuttavat onnen tunteita! Herääminen auringon paisteeseen, itsensä ylittäminen salilla, ihana viesti Juusolta, ystävän näkeminen pitkästä aikaa..
Millainen olisi täydellinen päiväsi?
Täydelliseen päivään yhdistyisi joku kiva aktiviteetti, hyvää ruokaa, esim mökille meno, rentoutumista ja kaunis ilma. Toi ois aika sellainen realistinen vaihtoehto, mutta kyllä mä jonkun överi-glamour-unelmapäivänkin keksisin ;D
Uskotko yliluonnolliseen?
Tulen uskomaan kun sen itse koen.
Mitä teet mieluiten vapaa-ajallasi?
Käyn salilla tai lenkillä, näen ystäviä ja Juusoa ja rentoudun.



Mitä töitä olet tehnyt elämässä? 
Olen työskennellyt lehden toimituksessa, YLEn Uutisissa, rakennusyrityksessä, parissa asiantuntijaorganisaatiossa, asianajotoimistossa, kaupan kassalla ja Sosiaali- ja terveysvirastossa.
Mitä töitä haluiaisit tehdä tulevisuudessa?

Juristin, konsultin ja yrittäjän töitä.
Normi päiväsi rutiinit?
Mulla ei ole normipäivää, mutta varmaan perus suihku ja hampaiden harjaus, aamupala, jotain urheilua (lenkki tai sali).. Loppupäivä riippuu täysin ohjelmasta.
Mistä unelmoit tällä hetkellä?
Tulevaisuudesta. Valmistun joulukuussa ja odotan sen jälkeistä aikaa kovasti. :)
Mitkä asiat haluat ehdottomasti kokea elämäsi aikana?
Matkustella haluan ainakin ihan järjettömän paljon :D Mä voisin oikeasti matkustaa jokaikiseen maahan maailmassa. Haluaisin myös asua vielä monessa maassa. Haluan hyvän uran, hypätä lentokoneesta, tehdä jotain hyvää, viettää joulun Alpeilla, omistaa oman mökin, oppia monia taitoja ja hankkia koiran. :)
Suomalainen lempiartisti?
Varmaan Elastinen ja Sanni.
Lemppari instagram-käyttäjät?
No kavereita seuraan ahkerimmin. Mutta tykkään tosi paljon kaikista inspiration-tyylisistä insta-tileistä kuten weheartitposts ja inspoforallgirls. Sellasia hömpöttelytilejä.
Mitä arvoja sinulla on?
Tasa-arvo (arvostetaan ja ymmäretään erilaisia ihmisiä), vastuullisuus (omista teoista ja sanoista), oikeudenmukaisuus (itseä ja muita kohtaan) ja kiitollisuus (kaikesta hyvästä mitä kohdalleni on sattunut, myös niistä huonommista, jotka ovat loppujen lopuksi opettaneet paljon).
Bravuurisi keittiössä?
En oo todellakaan mikään hyvä kokki, vaikka ruuan laitto onkin ihan kivaa. Avokadopastasta oon saanut ehkä eniten kehuja :D
Millainen olisi unelma-asuntosi?
Realistinen vai epärealistinen? :D Realistinen olisi kaksio Helsingin keskustassa. Epärealistinen mutta "the ultimate dream" olisi joku ihana kämppä San Diegon rannalla, sellainen missä olisi isot ikkunat merelle päin ja terassilta voisi astua suoraan rantahiekkaan.. Aina saa haaveilla!
Lempihajuvesi?
Diorin Miss Cherie tai Paco Robannen Olympia. 


Mikä on maailman hirvein biisi? 
Martti Vainaa & Sallitut aineet - Pelimies. Siis niin kamala.
Missä kännykkäsi appissa vietät eniten aikaa? 

Whatsappissa, Instassa ja Messengerissä.
Mitä muoti-ilmiötä tai trendiä et ymmärrä?

Tällä hetkellä ei ole mitään muoti-ilmiötä tai trendiä jota en ymmärtäisi. Ekana ajattelin että apuaaa eii kun terveyssandaalit ja leveälahkeiset farkut alkoivat nostaa päätään, mutta nykyään ne ei aiheuta mussa mitään huonoja fiiliksiä. :D 
Mitä toivot eniten tapahtuvaksi tällä hetkellä?
Toivon, että työasiat sutvaantuvat valmistumiseni jälkeen.
Hulluin asia mitä olet tehnyt?
Nohh, ne taitaa löytyä sieltä nuoruudesta ja taitavat siten myös jäädä tämän blogin ulkopuolelle. :D
Unelma matkakohteet?
Malediivit, Bora Bora, Barbados, Fiji, Mauritius, Australia, Filippiinit, Peru, Uusi Seelanti, Sri Lanka.. Ja paikoista joissa oon jo käynyt niin Thaimaa ja Egypti. Juu, niitä on paljon.. :D
Mitä teet kotona jos sulla on tylsää?
Luen kirjaa, soitan jollekin, pistän leffan pyörimään.. Nyt kun itseasiassa mietin, niin mulla ei oo oikeastaan koskaan tylsää kotona. Aina on jotain tekemistä.
Jos osaisit nyt yhtäkkiä minkä tahansa kielen täydellisesti,minkä kielen valitsisit (niiden lisäksi, jotka jo osaat)?
Joko venäjän, kiinan, espanjan tai arabian. Venäjän, kiinan ja arabian kielet olisivat hyödyllisiä, kun taas espanjan kieli on tosi kaunis.
Pääset huomenna illalliselle kenen tahansa henkilön kanssa koko maailmasta, kenen kanssa menet ja miksi juuri hänen?
Bill Gatesin. Tarviikohan tätä edes selittää :D Koska hän on ihailtava persoona, hänellä on ollut upea ura, hän on tehnyt paljon hyväntekeväisyyttä ja myöskin kestänyt julkisuutta erittäin hyvin. 
Ootko tyytyväinen tähän hetkiseen elämääsi? 
Olen! :)
Käytätkö e-pillereitä ja milloin aloitit ne? 
Jep, aloitin ne teini-iässä aknen takia.
Kummat on mielestäsi viisaampia, miehet vai naiset?
Ei voi millään tavalla yleistää. Tiedän molemmista sukupuolista erittäin fiksuja ja tyhmiä yksilöitä.
Missä asiassa haluaisit kehittyä?
Olisi paljonkin asioita missä haluaisin kehittyä. Kielissä, urheilussa, terveellisissä elämäntavoissa...   Haluaisin oppia enemmän aamuihmiseksi kuin iltaihmiseksi. Haluaisin tietty myös kehittyä alallani. Olisihan näitä vaikka kuinka, mutta niinhän sitä sanotaan että "kehitys loppuu tyytyväisyyteen"!


Mitä piirrettä arvostat ihmisessä ja mitä taas et?
Arvostan positiivisuutta (koska olen itse hieman skeptikko), empatiakykyä, kunnianhimoa, vastuullisuutta, erilaisuuden arvostamista.. Isoin inhokkini on ylimieliset ja itsekeskeiset ihmiset, jotka näkevät itsensä aina paremmalla tasolla kuin muut. Yhh! Kenelläkään ei ole oikeutta ajatella olevansa parempi kuin muut ihmiset.
Lempi vuodenaika ja miksi? 
Kesä! Lämpö, sitä ei voi ikinä olla tarpeeksi :)
Seuraavat kymmenen vuotta Helsingissä, Tallinnassa vai Lontoossa? :D
Hahah. Jos saa vaan yhden valita niin Lontoossa. Mutta muuten mieluummin nyt pari vuotta Helsingissä ja sitten Lontoossa. :)
Mikä voisi olla sellainen tilanne että lopettaisit bloggaamisen?
Jos elämä kävisi yksinkertaisesti niin hektiseksi etten ehtisi koneelle ikinä. Vaikeaa kuitenkaan kuvitella sellaista tilannetta. Sittenhän sitä vain postailisi harvemmin! Varmaan syyn pitäisi olla joku totaalinen kyllästyminen tähän hommaan.
Voisitko ikinä alkaa ns. turhaksi julkkiseksi, eli että menisit Big Brotheriin tai Temptation islandiin tai johonkin sellaiseen? :D
Eieieieiei. En missään nimessä haluaisi olla "julkkis" oikeen tunkemalla itteäni julkisuuteen. Ja ylipäätään kaikki BBt etc on mun mielestä tosi säälittäviä. Kelatkaa nyt, BB-Vilma. EI.
Jos sulla olis 100,000€ laittaa hyväntekeväisyyteen, mihin pistäisit sen?
Ehkäisyvälineisiin (kondomeihin ja raskaudenehkäisyyn) Afrikkaan. Miettikää kuinka monia ongelmia voitaisiin ennaltaehkäistä, jos naiset ja pariskunnat voisivat suojata itsensä ja päättää itse haluavatko he lapsia vai eivät.
Oletko enemmän positiivinen kuin skeptinen?
Skeptinen.
Entä rento vai stressaava?
Rento.
Introvertti vai ekstrovertti?
Sanoisin, että 70% introvertti ja 30% ekstrovertti. 
Käytkö usein blogitapahtumissa mihin sut on kutsuttu? 
En. Melkein joka tai joka toinen viikko tulee jotain kutsua johonkin, mutta aika harvoin ne on mun mielestä mielenkiintoisia.
Tuleeko sulle usein yhteistyöpyyntöjä ja tartutko niihin aina?
Tuleehan niitä, enkä tartu melkeimpä ikinä. Varsinkin siinä oon nykyään tosi tarkka, että täällä ei mainosteta mitään turhuuksia tai jotain mihin en ite usko. 

Kiitos kovasti kaikille vielä kysymyksistä! :) 

19 kommenttia:

 1. Mielettömän kiva asu sulla ollut päällä tuolla Indiedays Awardseissa! :) Oliko kiva ilta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :)) Vessassa käynti on vaan hieman hankalaa tollasessa sortsipuvussa.. :D Oli kiva ilta, kiitos kun kysyit. :)

   Poista
 2. Vaikutat tosi fiksulta ja kivalta ihmiseltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella kiva kuulla, kiitos! :)

   Poista
 3. Tosi jees postaus ja oot kaunis :3

  VastaaPoista
 4. Ai sä olit bileissä! Hitsi, multa jäi tänä vuonna väliin mut olis ollut huippua vihdoin tavata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi vitsit, ois ollu kyllä tosi kiva nähdä! :)

   Poista
 5. Susta on kyllä tän blogin kautta saanut tosi fiksun ja miellyttävän kuvan! Mun lempibiisi on myös tällä hetkellä toi Adelen uus biisi :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, lämmittää mieltä! Kiitos paljon :) <3

   Poista
 6. We need to talk about Kevin, Gone girl, Interstellar...
  -Eka mulla ollu niin pitkään listalla et pitäs kattoo, kuulemma hyvä mutta ahdistava! Gone girliä alotin viime viikolla lukemaan ja vika oli niin upee! Ajattelin et ois tylsä mut se oli tosi hyvin tehty.

  -Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi Kevin-leffa saa kyllä monenlaisia tunteita pintaan. Ja jep, Interstellar oli mielettömän hieno! :)

   Poista
 7. Miksei seuraavaa 10 vuotta Helsingissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen kun olen 33-vuotias niin haluan asua muuallakin kuin pelkästään Helsingissä. :)

   Poista
 8. Onko noin kiva vaahteran lehti :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyl joskus tääl kommentti osiossa niin tyhjänpäiväsiä kommentteja :D

   Poista
  2. On! Se on ihan mun lemppari <3

   Anonyymi 13.17
   Haha jep! Mulla on myös monia sellaisia "vakkarilukijoita" jotka lukevat blogia aktiivisesti, mutteivät ikinä kommentoi, paitsi silloin kun keksivät jotain "kuittailtavaa", mikä on mun mielestä jopa tosi naurettavaa :'DD

   Poista
 9. Sä oot vaan niin mielettömän upee ihminen <3 ja toi bb vilma ei sopinu munkaan korvaan ollenkaa. Ainoo ohjelma missä sut voisin jopa haluta nähdä olis joku hyväntekeväisyys juttu tai joku muu hyödyllinen :) mulla on yhtenä unelmana et voisin suomessa kerätä tosi paljon kaikkee tavaraa,vaatetta, ruokaa yms vähäosaisille ja sit pääsisin ite viemään ne niille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiiiitos kiitos kovasti!! <3 Oi se ois ihan mieletöntä :) Periaatteessa tosi-tv ajatuksena ei ole paha, mutta kun nykyään tv on mitä on niin sen yhdistää aina johonkin Marttiina ja hengenpelastajiin. Mutta toi sun idea on super ihana! Toinen mikä olis kans on toi Arman ja viimeinen ristiretki, sen tapasta dokkariohjelmaa ois niin hienoa tehdä. :)

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...