25.11.2015

Tukholma


Aivan mahtava Tukholman reissu takana, kiitos vain tytöille! :) Lähdettiin siis sunnuntaina pikkujouluristeilylle Viking Marielalla, ja reissun suunnitelmana oli rentoutuminen, hyvän ruuan ja juoman nautiskelu sekä Tukholmassa kiertely ja shoppailu. Tukholman vanha kaupunki jäi viime risteilyllä kokematta ja olinkin iloinen kun päästiin siellä käymään.

Btw, ihan pari vinkkiä jos olette Tukholman risteilylle matkaamassa: 1. Älkää ottako buffaa, meidän mielestä ainakin se oli aika blaah verrattuna muuhun ravintolatarjontaan! 2. Kannattaa varata korvatulpat, jos olette herkkäunisia. Mun mielestä ainakin laiva piti usein aika kovaa meteliä :D 3. Tukholmassa toimii Uber, ja uskaltaisinkin väittää sen olevan halvempi kuin tavallinen taksi. Otettiin se keskustasta satamaan, ja hinta jäi todella pieneksi kun sen neljään pekkaan jakoi. 

No mutta tälläistä tällä kertaa! :) Kirjoittelen ensi postauksessa vähän pidempää tekstiä. Tässä on nimittäin ollut vähän inspiksen puutosta ja siitä johtuen postaustauko, mutta siitä enemmän sitten ensi postauksessa! :) 

18 kommenttia:

 1. Sä olet niiiin kaunis! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups siis ** :)

   Poista
  2. Aww, kiitos! :) <3

   Poista
 2. Yökk miks menitte Viking linella ettekä Siljalla...? :o eikö rahat riittäny siljaan? ja miks menitte buffettiin jos se nyt oli niin huono? ja halooo tuleeko oikeasti yllätyksenä että laivalla saattaa kuulua öisin ääniä!?
  PS. Sulle ei sovi punainen huulipuna eikä kiharat hiukset niin ei kannata ehkä pitää tolleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siljalla oli melkonen opiskelijaristeily samaan aikaan. Eli siellä ei todellakaan rauhallista ollut...

   Poista
  2. What pitäskö ano sitä jotenki osata tietää etukäteen onko ruoka mautonta tms jos ei oo syöny jossain aikasemmin? Olipa lapsellinen kommentti. Siljan laiva ei ole yhtä kova-ääninen kuin nuo Viikkarin purkit et joo se voi tulla yllätyksenä ja mite viikkaril meno liittyy ihmisen talouteen :D tais ano tulla omaa huonoo oloa purkaamaan ku ei taida lantit riittää mennä sitä utsjokea pidemmälle etelään.

   Poista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  4. Oli kyllä tosi mauton kommentti ensimäiseltä anolta, mutta eipä nuo tiedän jälkimmäistenkään kommentit ensimäiselle ole sen parempia.. Samalle tasolle tommosen kans ei kannata mennä siitä ei ole mitään iloo kenellekkään ja toi haukkuminen nyt vasta typerää onkin. Jos toiselle jotain haluaa sanoo niin kannattaa tehdä se asiallisesti ja aikuismaisesti vaikka se toinen olis sanonut mitä. :)

   Poista
  5. Olin viimeksi kuukausi sitten Siljalla Juuson kanssa niin oli kivaa vaihtelua mennä toisella laivalla! :D Oon aina päässyt molemmilla laivoilla tosi edullisesti, en tiennytkään että niissä olisi suuria hinta-eroja :o Mä en ole ikinä ollut Viikkarin buffassa, joten oli mahdotonta ennustaa sen laatua. :)
   Kiitos palautteesta! Mä kyllä tykkään tosi paljon tosta huulipunasta ja mun hiuksista kiharoilla, Noh, nää on mielipidekysymyksiä :)

   Poista
  6. PS. Toivoisin tänne blogin kommenttiosioon asialliasia kommentteja niin muita kommentoijia kuin itseänikin kohtaan. :)

   Poista
 3. hei kiva takki sulla! Mistä se on? :)

  VastaaPoista
 4. Voi hyvää aikaa mikä mielensäpahottaja taas liikenteessä, älä tollasesta välitä :D vitsit pitäs itekki pitkästä aikaa lähteä risteilemään!! :) Tallinnassa on kyllä tullu käytyä, mutta en ees muista millon oisin viimeks lähteny ruotsin suunnalle seilailemaan :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tallinna on kyllä niin helppo, kun sinne pääsee parissa tunnissa ja voi mennä pelkälle päiväreissulle. :) Tukholmaan taas pitää varata aina se 2-3 päivää..

   Poista
 5. Just mekin tultiin Tukholmanreissulta takaisin. Ihania kvuia ja oot superkaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ku kiva! :) Kiitos paljon <3

   Poista
 6. wauu hienoja kuvia<3! Nyt tekis niin mieli lähteä itsekkin laivalle ja tukholmaan :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sofia! :) Suosittelen, varsinkin näin joulun aikaan! <3

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...