3.1.2016

Kiitos 2015!

Upeaa uutta vuotta 2016! <3

Perinteisen vuosikoosteen aika! :) Taas yksi tapahtumarikas ja upea vuosi takana. Kerron nyt mitä jäi kaikilta kuukausilta parhaiten mieleen ja sen lisäksi myös viime vuosista poiketen mikä oli mun mielestä kuukauden paras postaus.


^ Vuosi 2015 ja tammikuu aloitettiin Suomessa joululomalla. Joululoma oli aivan ihana mutta ihanaa oli myös palata takaisin Lontooseen. Loma sai opiskelumotivaation korkeaksi ja tammikuussa tuli käytyä tehokkaasti luennoilla ja puurrettua kouluhommien parissa. Tammikuuhun mahtui myös pari hyvää ravintolakokemusta ja käynti Madame Tussaudsissa. 

Paras ja ehdottomasti luetuin postaus tammikuussa oli kirjoitus ilkeistä kommenteista ja rakentavasta kritiikistä. 


^ Helmikuussa järjestimme opiskelijaporukalla Chinese New Year-juhlat.  Bileet olivat ihan huiput! Vietimme myös Juuson kanssa ystävänpäivää ja kirjoittelinkin ystävänpäivästä mietteitä blogiin. Arki täyttyi kouluhommilla ja yliopistoon liittyvillä aktiviteeteilla, mutta silti joka viikko ehti tehdä jotain kivaa ja nähdä uutta Lontoossa.

Kivoin postaus oli mielestäni kirjoitus perspektiivistä ja oman kotimaan arvostamisesta


^ Maaliskuussa äitini ja tätini tulivat käymään Lontoossa ja kävin heidän kanssaan syömässä ja shoppailemassa. Maaliskuu oli intensiivinen koulun suhteen ja mulle iski pieni Suomi-ikävä, joten varasin lennot Helsinkiin viideksi päiväksi. Näin ystäviä ja läheisiä, enkä tehnyt yhtään koulujuttuja.. 

Maaliskuussa tuli panostettua blogiin liian vähän, mutta tykkäsin 10 faktan postauksesta, sillä niitä on aina kiva tehdä ja tekin tunnutte aina niistä tykkäävän! :)


^ Juuson vanhemmat tulivat vierailulle Lontooseen huhtikuun alussa. Kävimme heidän kanssaan Shardissa, illallisella ja musikaalissa. Huhtikuussa säät alkoivat olemaan jo aivan upeita, ja useimpina päivinä sai nauttia yli 20 asteesta ja auringosta. Lähdin ihanalle matkalle Englannin maaseudulle kaverini kanssa, jossa päivät luimme tentteihin ja iltaisin ajelimme viereisiin kaupunkeihin. Ystäväni on britti, ja hän kertoi minulle kaiken mitä kannatti tietää. Ehkä mieleenpainuvin kaupunki reissultamme oli Cambridge. Huhtikuun tenttilukemisen takia monia postauksia ei tullut tehtyä, mutta juurikin tästä reissusta tehty postaus on mielestäni kaikkein kivoin ja muistoja herättävin. Loppukuusta meille tuli Juuson kanssa täyteen 6 vuotta! <3


^ Toukokuu oli kaikista rankin kuukausi kouluhommien suhteen, sillä silloin olivat kaikki tentit. Tuli luettua satoja, ellei tuhansia sivuja ja itkettyä varmaan kymmenen kertaa tuon kuukauden aikana haha! Istuin meidän talon lukuhuoneessa joinain päivinä 12-14 tuntia kun ulkona oli +35 astetta. Teimme usein Juuson kanssa niin, että lukupäivän välissä kävimme ruokakaupassa ja ostimme jäätelöt kävelymatkalle takaisin kotiin. Jokatapauksessa tentit menivät tosi hyvin ja niiden loppumista juhlittiinkin huolella. Toukokuun viimeinen päivä on jäänyt parhaiten mieleeni, sillä silloin vietettiin pikkusiskoni ylioppilasjuhlia. <3

Lempipostaukseni toukokuulta oli siitä illasta, kun lähdimme juhlimaan tenttien loppumista. Tuo ilta ja noiden kuvien tuoma tunnelma saa mulle edelleenkin hymyn kasvoille. :)


^ Kesäkuussa vietettiin reilu viikko Suomessa. Ystäviä, illallisia, brunsseja ja serkkuni häät. Viikko meni älyttömän nopeasti ja sitten tulikin aika palata takaisin Lontooseen. Gradua alettiin painamaan ihan kunnolla eteenpäin, ja palkinnoksi kovasta työstä lähdettiin tyttöjen kanssa juhannukseksi Brightoniin. Brighton oli aivan älyttömän kaunis ja meille sattui vielä upea ilma. Tästä reissusta tehty postaus onkin lempikirjoitukseni kuulta. (hyvänä kakkosena haluan mainita postauksen, missä muistelin itseäni yläasteella ja lukiossa, ja se olikin kuukauden luetuin postaus!)


^ Heinäkuu oli mielettömän lämmin ja ihana kuukausi. Lontoossa oli joka päivä vähintään +25 astetta. Kirjoitin ahkerasti graduani, mutta ehdin tosi hyvin tehdä myös paljon muuta. Kivoin asia koko kuussa oli meidän roadtrip ympäri Englantia. Vierailtiin Bathissa, Stonehengellä, Oxfordissa ja monessa pikkukylässä. Reissusta voit lukea täältä, täältä ja täältä

Hauskoin postaus heinäkuulta oli mielestäni poikaystäväkysely


^ Elokuu oli täydellinen kuukausi! Palautin graduni ja lähdettiin lomailemaan Suomeen. Ei oltu Suomessa kauaa, kun Juuso lähti jo Lontooseen ja mä lähdin Turkkiin näkemään ystävääni. Vietin siellä ihanan viiden päivän loman lämmössä auringon alla (reissusta postaukset tässä, tässä ja tässä) Elokuussa tuli nautittua täysillä Lontoosta ja imettyä kaikki kaupungin energia itseensä. 

Lempipostaukseni kuulta oli päivä Greenwichissä ja postaus gradun palauttamisen jälkeisistä fiiliksistä


^ Syyskuussa muutettiin Suomeen. Muuttopäivä oli ihan hirveä, en muista koska olisin itkenyt niiin paljon yhden päivän aikana :DD Fiilikset oli tuona kuukautena tosi ristiriitaiset. Ensimmäiset pari viikkoa menivät vaihdellen niin hyvissä kuin vähän heikommissakin tunnelmissa. Onneksi upeat säät, lomaileminen, perhe ja ystävät saivat paremmalle mielelle. 

Lempipostaukseni kuulta oli pohdinta sattumista ja kohtalosta


^ Lokakuussa aloin jo enemmän nauttia Suomessa olosta ja varsinkin siitä, että pystyin nähdä parhaita ystäviäni ja olla heille monen vuoden jälkeen läsnä. Mieleenpainuvimmat jutut lokakuulta olivat Juuson kanssa risteily Tukholmaan, Valokarnevaalit ja ilta Flamingo Spa:ssa ystävän kanssa. Lokakuun lempparipostaus oli 10 parasta asiaa tässä syksyssä


^ Marraskuu oli tapahtumarikas kuukausi. Mulla oli 24-vuotis-synttärit, oltiin Juuson kanssa mökillä ja kavereiden kanssa pikkujouluristeilyllä. Tuli oltua paljon ystävien kanssa, juhlittuakin ja sain ystäväni takaisin Turkista! Lempipostaus kuukaudelta oli päivä kanssani


^ Joulukuu oli ihana. Reissu Lontooseen, valmistujaiset, joulu ja uusi vuosi. Uudesta vuodesta en olekaan tehnyt postausta, mutta vietimme sen ystävien kanssa mökillä - oli mielettömän kivaa! Mietin mun valmistujaispäivää vieläkin usein, se oli vaan niin kiva päivä. Lontoossa oli ihana nähdä ystäviä ja nauttia kaupungista. Joulu sujui rauhallisesti ja rennosti. 
Joulukuussa kirjoitin kaksi syvällisempää tekstiä, jossa toisessa pohdin bloggaamista ja toisessa raiskauksia. Molemmat postaukset olivat sellaisia joiden kirjoittamiseen paneuduin kunnolla ja lukijoilta tulleet kommentit olivat todella mielenkiintoisia. 

Haluan kiittää teitä ihanat lukijat taas yhdestä mahtavasta vuodesta! <3 Voin rehellisesti sanoa, että teidän monet kommentit ovat piristäneet ja tsempanneet eteenpäin stressaavissa hetkissä. Toivottavasti pysytte mukana seuraavankin vuoden!<3

14 kommenttia:

 1. Anonyymi3/1/16 14:43

  Ehdottomasti mukana pysytään,tai ainakin itse :) ihana blogi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiiii ihanaa! Kiitos paljon, ihana jos pysyt! <3

   Poista
 2. Anonyymi3/1/16 15:14

  Sun blogi on ollut ihan paras tänä vuonna! (: toivottavasti saa lukea yhtä kivoja postauksia tänäkin vuonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva kun oot tykännyt!! :)<3

   Poista
 3. Anonyymi3/1/16 15:48

  Tää oli tosi kiva postaus. Jäin lukemaan blogiasi ihan pitkänkin aikaan kun klikkailin monet noista postauksista auki! :D siellä oli monia tosi hyviä postauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, tosi kiva että tykkäsit tästä ja aikaisemmista postauksista! <3

   Poista
 4. Kiitos itsellesi kuluneesta vuodesta ja mukana pysytään <3 :) Kattelin vain kuvat tällä kertaa (äippää vähä väsyttää:DD) niin iha huikee vuos siul! :) Ja aina nättinä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että pysyt mukana!! Kiitos ja ISO kiitos kuluneesta vuodesta sulle Anna ja kaikista kommenteista, sä oot semmonen päivän piristäjä!! <3

   Poista
 5. Anonyymi3/1/16 22:26

  Paljon kivoja juttuja ja hyviä postauksia mahtui sulla vuoteen! :) sulta parhaita postauksia on mun mielestä just päivä kanssani ja kaikki mielipidekirjoitukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että ne on sellaiset mistä oot pitänyt, niitä on ollut kiva tehdäkin <3

   Poista
 6. Anonyymi3/1/16 23:35

  Ai kamala, kun katoin jotain noista alkuvuoden koosteista ja olin ihan, että vastahan mä luin ton ja tän ja tuon postauksen ja tajusin, että ei se ihan äsken ollukkaan. Aika menee niin nopeesti! Toivottavasti tällekin vuodelle mahtuu yhtä mukavia ja hauskoja tapahtumia ja tietenkin niistä kertovia postauksia :) ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä!!! 2015 oli ainakin mulle ehdottomasti nopeiten mennyt vuosi ikinä. Ihana tuo sinun toivotus, kauniisti sanottu! Upeaa uutta vuotta sinnekin <3

   Poista
 7. Sulla on kyllä ollut tapahtumarikas vuosi!<3 olet nähnyt ja kokenut niin paljon! Ihan mieletöntä :)<3 onnellista uuttavuotta vilma-muru<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanuus! Oikein onnellista uutta vuotta sinnekin Emilia! <3

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...