13.1.2016

Viikonloppu Caribian kylpylässä

Heippa kaikki! <3 Viime viikonloppu oli niin ihana. Lähdettiin Juuson kanssa lauantaina Turkuun Holiday Club Caribian kylpylään rentoutumaan. Huomattiin, että me ei olla itseasiassa vähään aikaan päästy viettämään aikaa vaan ihan kahdestaan. Nyt lähiaikoina on ollut paljon perheen ja ystävien kanssa ajanviettoa ja erilaisia tapahtumia, joten ihan vaan se kahdestaan oleskelu on jäänyt vähemmälle.

Lauantaina lähdettiinkin sitten kaasuttelemaan Turkuun päin. Käytiin ensiksi keskustassa lounaalla ja iltapäivällä siirryttiin Caribialle. Henkilökunta otti meidät ystävällisesti vastaan ja valoisasta huoneesta löytyi herkulliset yllätykset ja luminen maisema ikkunasta. 


Nautittiin huoneessa lasit skumppaa ja hedelmiä. Sen jälkeen olikin aika vaihtaa kylpytakit päälle ja mennä tsekkaamaaan kylpylä! Kylpylään menoa oltiin odotettu koko päivä.


Jokaisessa altaassa uiskentelun, vesiliukumäkien, porealtaiden ja höyrysaunan jälkeen oli aivan mielettömän rentouttava ja raukea olo. Siirryttiin takaisin huoneeseen ja aloin kuivaamaan hiuksia ja meikkailemaan. Uimisesta oli nimittäin tullut jo kova nälkä ja oli pakko päästä pian syömään!


Hyvän ruuan ja lasillisen jälkeen nukuttiin super hyvin ja pitkään. Herättiin aamulla ihanalle aamiaiselle, miksi hotelliaamiaiset ovat aina vaan niin hyviä?!


Masut täynnä oli kiva lähteä ajelemaan takaisin Helsinkiin päin.

Oli kyllä ihanan rentouttava viikonloppu, kiitos vielä Holiday Clubille! :) Tälläiset hotelliviikonloput piristävät kyllä tätä pimeää vuodenaikaa ja muutenkin se kuuluisa laatuaika on niin tärkeää suhteellekin. <3

Mukavaa - ja erittäin lumista :D - viikonjatkoa kaikille! <3

postaus toteutettu yhteistyössä Holiday Clubin kanssa. 

12 kommenttia:

 1. Mä en kestä, näyttää niin ihanalta!<3 oot ollut tosi kauniina:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihanasti sanottu! <3 :)

   Poista
 2. Ootpa ollut nättinä :)

  VastaaPoista
 3. Mä oon _niin_ kade. Mulla ei oo ikinä aikaa poikaystävän kanssa tehdä tollasta, kun oon melkein aina viikonloput töissä ja hän arkisin :'(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi on niin ärsyttävää kun menot menee ristiin :/ kyllä teille tulee joku vklp tai hetki, se pitää vaan suunnitella etukäteen! <3

   Poista
 4. Mieki haluisin kylpylään vaik kk sitte oltii Canarialla! :D Ne hotelliaamiaiset on oikeastikin ihan herkkuja! Ja toi teiän skumppa ja hedelmät veti tän mahan kiemuralle, nam! :D

  Mut varmasti ollut tosi ihana vkl teil! <3 Kahden keskist aikaa ei voita mikään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, että lomakuume kasvaa heti edellisen loman loputtua :D Hotelliaamiaiset on maailman ihaninta! Se on totta, että se laatuaika on tosi tärkeää! :)

   Poista
 5. Oot ollut kyllä supernättinä (: ihania kuvia muutenkin! Ihana ois päästä itekkin kylpylään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti! :) <3 kannattaa mennä,suosittelen! :)

   Poista
 6. Näyttää niin kivalta! :) Täytyy itekkin päästä lähiaikoina johonkin kylpylään rentoutumaan oman poikaystävän kanssa♥

  VastaaPoista
 7. Ja viitsitkin täällä leuhottaa. Nyt kyllä alkoi ottaan päähän. Mielelläni minäkin lähtisin oman rakkaani kanssa kylpylään rentoutumaan, jos vain sellainen olisi, mutta kun ei niin ei. Ikisinkkuna mennään.

  VastaaPoista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...