12.2.2016

Inspo for spring and summer

Arvatkaa mitä tein eilen kun tulin töistä ja stadista kotiin.. Makasin sängyssä, selailin weheartittia ja kaikkia ihania keväisiä ja kesäisiä kuvia. Mä en voi sille mitään, mutta sää vaikuttaa mun mielialaan aika paljon. Varsinkin tämä harmaa ja sateinen sää ei ihan toimi mulla, se saa pään ihan jumiin ja väsyneeksi. Kattelin sitten tänään mun puhelimen kuvakansiota ja muistin, että tallensin kaikkia näitä ihania kuvia albumiini. Ajattelin, että miksen jakaisi näitä mun inspis-kuvia tänne bloginkin puolelle!Mistähän mä eilen oikein haaveilin, kesälomaahan mulla ei tule olemaan ja koko kesäkin painetaan aika lailla normisti töitä. ;D No mutta, tuo pukeutumisen helppous ja kirkkaampi sää kiinnostaa kyllä! 

Mistä te haaveilette tällä hetkellä? Mikä teitä inspiroi? :)

13 kommenttia:

 1. Ihania. Tulisipa kevät jo!

  VastaaPoista
 2. Täällä kevästellään jo. Kolme vkoa putkeen ostettu kukkia pöydälle :* Ne vaan on ihania ja antaa potkua kesän odotukseen ! :) Hameenkin ostin ja onneks on tarjennut olla ulkona hameella. Mikä on outoa näin helmikuussa:o En kaipaiskaa enää kyl pakkasia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta! :) joo on kyllä ihan mahtavaa että tarkenee pelkällä hameella, niin paljon piristää kun ei tarvi käyttää aina tummia farkkuja.

   Poista
 3. Voi miten ihania:) Eikö sulla ole siis lomaa? Ei mullakaan, viime vuonna lomailin ihan kunnolla mutta tänä vuonna uuden työpaikan takia en pysty ottamaan lomaa. Ei kyllä haittaa toisaalta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Mulla on itseasiassa sama homma kun sulla, on uusi työ niin ei niitä lomaviikkoja hirveästi saa. Ykskin viikko ois ihana, jaksais sit paremmin :)

   Poista
 4. mistä nämä kuvat on ladattu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolha alus lukee et weheartit...

   Poista
  2. Joo, weheartitista :)

   Poista
 5. Ei auttanut tähän kamalaan kesä - ja matkakuumeeseen tää postaus.. Haluan rusketuksen, käyttää mekkoja ja hengailla rannalla! :'(

  VastaaPoista
 6. Ihania kesäisiä kuvia. Missä olet töissä? Jos sun pitäisi suositella vaihto-oppilasvuotta, niin suosittelisitko Tallinnaa vai Lontoota? Kumpi oli sun mielestä erityisesti opetuksen/yliopiston suhteen parempi?

  Ihanaa kevättä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon töissä lakifirmassa lakimiehenä. Tallinnaa ja Lontoota on ihan mahdotonta verrata, haluatko asua pienessä, kotoisassa ja edullisessa paikassa, vain suuressa, upeassa ja kalliissa paikassa? :D Tallinnassa saa pienryhmäopetusta, Lontoossa taas ei niinkään. Riippuu täysin intresseistäsi, jos haluaisin lähteä vaihtoon nauttimaan elämästä täysillä ja bilettämään, mutta myös käydä suhteellisen usein Suomessa, valitsisin Tallinnan. Jos taas haluaisin nähdä kokonaan uuden kulttuurin, opiskella paljon ja kansainvälistyä, valitsisin Lontoon.
   Ihanaa kevättä sullekin! :)

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...