28.3.2016

Chill day

Moikka! <3
Mun eräs todella hyvä ystävä, jonka oon tuntenut 20 vuotta, muutti puoli vuotta sitten Porvooseen opiskelemaan. Tajusimme hetki sitten, etten ole vieläkään käynyt ystäväni luona ja hänen uudessa asunnossaan. Ystäväni käy kuitenkin viikonloput aina Helsingissä töissä, joten olemme nähneet todella usein Helsingissä. Toisaalta Porvoo on niin lähellä, että nyt oli vihdoin pakko saada päiväreissu aikaiseksi.

Lähdin ajamaan aamupäivällä Helsingistä ja saapuessani lähdimme heti kävelylle Porvoon suloiseen vanhaan kaupunkiin. Arkipäivänä siellä oli kyllä niin ihanan rauhallista. 


Mentiin lounaalle ystäväni suosittelemaan Gabrieliin. Ei osattu päättää ottaisiko pizzaa vai salaattia, niin tarjoilija ehdotti sitten että otettaisiin molemmat puoliksi - eli ihan perfect! :D Muutenkin ravintolan henkilökunta oli ihan älyttömän mukavaa.


Ruuan jälkeen palasimme ystäväni asunnolle. Kävimme kuitenkin kaupan kautta, sillä pakkohan sitä oli saada meidän perinteiset eväät, eli Batteryt ja Hornat. Näitä nautiskeltiin jo silloin, kun hengailtiin jossain koulujen pihoilla ja rannoilla nuorempana :D En edes itse ikinä juo energiajuomia paitsi juuri tämän ystäväni kanssa, jotkut perinteet ovat vaan liian hyviä rikottavaksi :D

Miten teidän pääsiäinen meni? Me oltiin isolla kaveriporukalla Tallinnassa, muuten oli oikein rennot pyhäpäivät kotosalla. Mukavaa viikkoa kaikille!<3

4 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun pidätte "perinteistä" kiinni :) Hih, battery & hornat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepp oikeesti, aika läpät eväät.. :D

   Poista
 2. Ihanan näköistä^^

  VastaaPoista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...