6.3.2016

Täydellinen ilta

Mikä ihana viikonloppu takana! :) Kyllä muuten huomaa, miten iso merkitys viikonlopuilla on kun viikot on töissä. Paljon on aina meininkiä viikonloppuisin, mutta mikäs siinä, kun se on pelkkää sitä kivaa tekemistä! :)

Perjantaina vietin iltaa siskoni kanssa. Eilen olin todella hyvän ystäväni kanssa syömässä Töölössä Tokyo 55:ssa ison kasan sushia ja sen jälkeen lähdettiin vielä baariin. Kotiin tulin kyllä ihan ihmisten aikoihin, mutta nukahdin kyllä samantien kun laskin pään tyynyyn. Nyt pari kuvaa eiliseltä! :)


Tykkäsin tästä eilisestä asusta, vaikka melko yksinkertainen se olikin. Cubuksen paita, H&Mn nahkaliivi ja New Yorkin vahapintaiset farkut.


Tää oli mun eka kerta tuossa ravintolassa, mutta hitsiiiit miten super hyvää tuo sushi oli.. Suosittelen ehdottomasti Tokyo55:sta jos ette ole vielä käyneet! :)

Nyt alan valmistella alkavaa viikkoa varten. Mahtavaa viikon alkua teille kaikille, laittakaa postaustoiveita jos jotain tulee mieleen! :)

8 kommenttia:

 1. Anonyymi6/3/16 20:45

  ihana asu ! :-)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi6/3/16 21:48

  Mun mielestä olis kiva jos voisit taas kirjoittaa jonkun mielipidekirjoituksen:) tai sitten postauksen susta ja juusosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielipidepostaus tulossa seuraavaksi! :)

   Poista
 3. Anonyymi7/3/16 00:36

  Mä tykkään katsella aina sun kivoja asuja (: mutta joo joku mielipidepostaus olis kiva tässä välissäkin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) se on tulossa seuraavaksi! :)

   Poista
 4. Anonyymi7/3/16 14:15

  Postaus tulevaisuudesta :) eli mahdollinen yhteenmuutto Juuson kanssa, milloin, mihin ja minkälaiseen? Työkuvioista, eli vähän tietoa oletko mahdollisesti vakituisessa työsuhteessa ja aiotteko pitää asuinpaikkana Helsingin kuinka kauan? Vähän peruslöpinää tulevaisuudesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva idea! Minäpä teen :)

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...