27.4.2016

New York City / part II Brooklyn day

Heippa! Pahoittelut, että postauksen teossa kesti. Muutimme siis viikonloppuna uuteen asuntoomme Juuson kanssa, eli tässä on ollut hirveää härdelliä emmekä ole saaneet vielä nettiämme toimimaan (lue: emme ole jaksaneet vielä edes paneutua asiaan).

Mutta nyt takaisin aiheeseen! Asuimme Nykin matkamme ajan ystävällämme, joka vuokraa asuntoa Brooklynista. Muistan kun olin New Yorkissa 10 vuotta sitten, oli Brooklyn hieman huonomaineinen alue ja se tuntui sijaitsevan kauhean kaukana Manhattanista. Noh, ajat ovat todella muuttuneet ja nyt Brooklyn oli aivan ihanaa aluetta, joka kasvaa koko ajan. Brooklyn on sellaista hipsterialuetta, ja siellä oli paljon kivoja kahviloita ja ravintoloita.
Lauantaina aivan joen rannalla järjestetään viikonloppuisin Brooklyn Market, jossa myytiin kaikenlaisia ruokia pienistä kojuista.
Nautiskelimme auringon paisteessa Ramen burgersit, eli hampurilaiset jotka oli tehty Ramen-nuudeleista.. :D Kuulostaa vähintäänkin mielenkiintoiselta, mutta ne oli ihan mielettömän hyviä.
Illalla lähdettiin ensimmäisen päivän kunniaksi syömään Meatpacking districtille Buddakan-nimiseen upeaan ravintolaan. Jos oot nähnyt Sinkkuelämää-leffan, niin tässä ravintolassa kuvattiin Carrien ja Mr Bigin kihlajais-dinner.


Ravintolassa on siis kaksi kerrosta, ensimmäinen kerros on katutasolla ja alas laskeutuvat portaat vievät isoon saliin, missä tämä Sinkkuelämää-leffan dinner-kohtaus kuvattiinkin. Ei oltaisi ikinä uskottu, että saataisiin pöytä sieltä salista, mutta tuuri kävi ja saimme loistavan pöydän salin kulmasta, josta pystyimme ihastella koko salin loistoa.


Ruoka oli sellaista Asian fusion -tyylistä ja niin suussa-sulavaa. Otimme tietysti myös matkan teemaan sopivat Cosmopolitan-drinkit alkujuomiksi ;) Palvelu oli myöskin lähes täydellistä, tarjoilija tiesi nimittäin jokaisen listan annoksen ruoka-aineet ulkoa ja osasi ehdottaa viinejä ja alkupaloja tarkkaankin makuun. Buddakan oli siis niin kielelle kuin silmällekin erittäin miellyttävä paikka! <3

10 kommenttia:

 1. voih miten upeaa:) oon niin kateellinen, tuolla näytti vielä niin lämpimältä.. Seurasin matkanne myös instassa ja snapchatissa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kun kiva! :) jep, siellä oli semmoista 20-26 astetta päivittäin, osui kyllä hyvät kelit :)

   Poista
 2. Makeen näköstä! Oon varmaan nähny jossain instassa tollasia burger kuvia, kuulostaa kyllä mielenkiintoselta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne on kyllä, mutta myös ihan sairaan hyviä :D

   Poista
 3. Wautsi miten upee ravintola! oon ihan SATC fani eli todellakin heti tunnistin mestan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsit sähän oisit sit ollu ihan fiilareissa tuolla :) Toi oli kyl tosi upea!

   Poista
 4. Oi vitsi, nyt en malta odottaa omaa Nykin matkaamme, jonne suuntamme Orlandon jälkeen syyskuun alussa :)
  Buddakan vaikuttaakin todella hyvältä, mietimmekin pikkusiskon kanssa, että pitää sitten ehdottomasti ostaa ne Cosmopolitanit ja jos vaikka kävisi tuolla syömässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhhuh teidän tuleva matka kuulostaa ihan huipulta! :) mahtavaa matkaa teille! <3

   Poista
 5. oh New york new york (: kävittekö muuten central parkissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävimme! Sekin tulee näkymään ensi postauksissa :)

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...