6.4.2016

Uusia tuulia

Huhhuh mitä vauhtia nää päivät menee eteenpäin. Huomenna on jo torstai?? Ja kohta taas työviikko pulkassa. Ainiin, siitä puheen ollen, oon siis aloittanut hetki sitten täällä uudessa työpaikassani. Pakko sanoa, että oon tähän mennessä viihtynyt ihan super hyvin <3 Mun työnantaja ja työkaverit ovat todella mukavia. Vähän vielä tuntuu siltä, että opettelee "talon tavoille" ja joka päivä tulee jotain uutta asiaa. Musta tuntuu, että oon ollut joka ilta ihan sairaan väsynyt, kun päivät on niin intensiivisiä. Mutta by the way, pakko sanoa että meillä on ihan paras työpaikkaruokala :DD Lähden lounaalta aina niin vatsaan ihan sattuu. :D 


Mitäs muuta tässä on tapahtunut. Kauniina päivinä on tullut ulkoiltua, muuten oon ollut aika laiska liikkumaan. Oon käynyt ihan pari kertaa vaan lähiaikoina salillakin. Mutta en jaksa ottaa stressiä mistään saleilla käymisestä. Ainiin joo, ja tosi terveellisestikin on tullut syötyä.. (huomaa sarkasmi) 

Me ollaan muuten katseltu aika ahkerasti asuntoja. Tulokset ovat olleet, noh, vaihtelevia. Voin sanoa että kaikenlaisia asuntoja, välittäjiä ja omistajia löytyy. Yhtenä päivänä oltiin sellaisessa näytössä, missä kuvissa asunto oli näyttänyt aivan upean puhtaalta, tyhjältä ja kalustamattomalta. No, loppujen lopuksi asunnossa asui edelleen joku mielenkiintoisen näköinen heppu, ja koko asunto oli kuin himohamstraajan paratiisi. Tavaraa oli tarpeeksi parille varuskunnalle, asunnossa oli erittäin tunkkainen haju ja asuntoa oli muutenkin erittäin vaikea hahmottaa kaiken sen tavaramäärän alta. Tänään oli taas näyttö aivan ihanassa asunnossa, johon tehdään aika varmasti hakemus. Huhhhuh, nyt on kyllä jännät ajat! :) 

Mukavat loppuviikot kaikille <3

7 kommenttia:

 1. Anonyymi7/4/16 13:17

  Voi miten nätti asu sulla tossa kuvassa. Mistä paita ja housut ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3 paita on Cubuksesta ja housut Tallinnasta :)

   Poista
 2. Anonyymi7/4/16 15:06

  OOmomom toi cheddarjuusto <3__<3 ihan sairaan kauniit maisemat, olitko mökillä? : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :D Ei, oltiin Juuson vanhemmilla :)

   Poista
 3. Anonyymi8/4/16 15:00

  tälläset postaukset on kivoja mis kerrot kuulumisia ja muutama kuva :) näitä sais olla joku kerra viikossa nii pysyis kärryillä sun kuulumisista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tosi kiva kun tykkäät :) oon aatellutkin, että voisin aina kerran kuussa päivittää tänne kuulumiset! :)

   Poista
  2. Tarkoitin siis kerran viikossa, eli ei vaan kerran kuussa.. :D

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...