23.5.2016

Täydellinen päivä

Heippa! Lauantai oli huippu päivä. Herätys oli jo seiskan aikaan, sillä olimme siskoni kanssa menossa Jäähallin kirppikselle myymään. Aika meni todella nopeasti ja hirveästi saatiin kyllä vaatteita uusille omistajille, kiitos vain kaikille paikalle tulleille :)

Kotiin päästyäni tarkoitus oli lähteä heti ulos, mutta oli pakko katsoa Suomen peli.. Onneksi vielä kuuden jälkeen oli mukavan lämmintä ja valoisaa, joten lähdimme Juuson kanssa kävelemään Vanhan kirkon puistoon ja Espalle. Siellä olikin käynnissä Ravintolapäivä, jonka ansiosta puistot olivat täynnä kojuja jotka notkuivat vaikka mistä hyvännäköisistä herkuista. Puhutiinkin Juuson kanssa, että tuli ihan Lontoo-fiilis, siellä kun tuollaiset "food marketit" on todella yleisiä.


Vaikka mitä hyvää oli kojuissa tarjolla, teki meidän silti tosi paljon mieli sushia, mitä ei valitettavasti kojuista löydetty. Mentiin Espan reunalla (kauppatorin puolella) sijaitsevaan Kita-ravintolaan, josta saatiin todella hyvää sushia ja viiniä.

Mentiin vielä sulattelemaan illallista pienelle kävelylle. Ihastelin jotenkin niin paljon kuinka ihanalta keväinen Helsinki näyttää. On sellainen olo, että tästä tulee ihan mahtava kesä!! <3

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Ihana asu :) mistä toi takki on?

  VastaaPoista
 2. Aiottko tehdä asuntopostausta? (: missä esittelisit siis kotiasi

  VastaaPoista
 3. Mua ärsyttää ku et nykyää oo enää yhtää sellanen feikki mitä ennen oot ollu.. Tai sellanen ku sul oli tosi paljo enemmän meikkiä ja siis se mikä enitenärsyttää on et et käytä enää itseruskettavaa sillee mitä enne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ehkä tälleen vuosien myötä oppii arvostamaan luonnollisuutta vähän enemmän. Kyllä edelleen meikkaan ja käytän ir silloin tällöin :)

   Poista
 4. Etkä varmaa muute uskala julkasta tota kommentia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öö siis mitä uskaltamista tossa nyt olis ollut :D

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...