11.7.2016

Piipahdus Lontoossa


Oltiin viime viikolla ruhtinaalliset 3 päivää Lontoossa. Oltaisiin toki haluttu olla pidempäänkin, mutta työt kutsuivat.. Kuitenkin kaupunki on meille sen verran tuttu, että siellä tuppaa tekemään vaan ne lempparijutut ja that's it.

Suurin syy miksi Lontooseen mentiin oli Juuson valmistujaiset. Ekana päivänä shoppailtiin ja kierreltiin kaupungilla, ja näin yliopistoaikaista ystävääni illallisen merkeissä. Toisena päivänä oli Juuson valmistujaiset, jotka oli upea tapahtuma ja ne veivätkin koko toisen päivän. Päivällä oli se itse valmistujaisjuhla, sen jälkeen cocktail-tilaisuus, illalla menimme upeaan paikkaan illalliselle ja vielä myöhemmin lähdimme Juuson ystävien kanssa juhlimaan. Kolmantana päivänä nautimme upeasta säästä, kävelimme paljon ja kiertelimme lempialueillamme Lontoossa.

Kuvia ei tullut otettua mitenkään super paljon, lyhkäisen reissun vuoksi halusin vaan nauttia Lontoosta ja seurasta. Tässä kuitenkin muutamia kuvia mitä tuli räpsittyä matkan aikana.

Hotellimme oli upea Grand Royale ihan Hyde Parkin vieressä. Suosittelen tätä hotellia lämpimästi!
                                              Onnea rakas! <3
 Olimme syömässä Shardissa ravintolassa nimeltä Hutong, joka sijaitsi 34. kerroksessa tarjoten upeat näkymät.
Oli ihana reissu entiseen kotikaupunkiin. On Lontoo kyllä edelleen tosi rakas, mutta viime aikoina olen lukenut Lontoon uutisia suorastaan aika surullisena. Britannian päätös poistua EU:sta oli itselleni pettymys, joka oli varmasti iso herätys myös niin Britannialle kuin EU:llekin. Englanti on maa, jossa väki totisesti jakautuu sen pääkaupungin ja muiden kaupunkien välillä. Lontoosta löytyy paljon kansainvälisyyttä, suvaitsevaisuutta ja kouluttautuneita, kun taas pienemmillä paikkakunnilla meininki on suoraan sanottuna erittäin rasistista ja tietämätöntä. On ollut karmeaa lukea, että osa ihmisistä ei edes tiedä mitä EU-jäsenyys todella tarkoittaa, nuorten äänestyshalukkuus on niin matala ja kuinka suuret poliittiset näkemyserot ovat olleet sukupolvien välillä. Nämä asiat eivät kuitenkaan ole enää yksilön vika, vaan koko yhteiskunnan ongelma. Siihen, miksi kansa ei tiedä tai ymmärrä, pitäisi yhteiskunnan puuttua.

Tästä ei ollut tarkoitus tulla tälläistä lörpöttelyä, mutta ymmärtänette varmaan miksi asia minua kiinnostaa.

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! <3

8 kommenttia:

 1. Sä oot niin ihana ja kaunis! < 3

  VastaaPoista
 2. Hyvää pohdintaa :)

  VastaaPoista
 3. Jee, Juuso! Onnea vielä kummallekin tutkinnoista! :) Joo, itsekin en oikein näe järkeä lähteä EU:sta. Melkein kun äänet meni tasan nuorten ja vanhojen kesken niin olisin ajatellut nuoria, joilla vielä pitkä elämä enkuis elettävänä tehtyjen päätösten kera.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia meiltä molemmmilta! :) Nimenomaan, nuorethan sen päätöksen kanssa joutuvat pidempään elämään.

   Poista
 4. Ihania kuvia! :) sä oot kyllä niin mielettömän ihanan oloinen ihminen, sun juttuja on niin miellyttävä lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :) kauniisti sanottu! <3

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...