9.8.2016

Blogimuutoksia

Täällä blogissa on nyt käynnissä syyssiivous! Tärkeimpänä tässä "siivouksessa" pidän nyt sitä, että kaikki kanavani ovat synkassa toisiinsa ja helppoja lukijoille löytää. Pieniä muutoksia on siis tiedossa, joista ajattelin infota teille:

- blogin verkko-osoite muuttuu. Nythän se on ollut jo ikuisuuden blogini vanha nimi, eli highwaytosun.blogspot.com. Sitä ei ole enää mitään järkeä täällä ylläpitää, sillä tiedän, että olette tietoisia blogini nykyisestä nimestä. Blogin uusi verkko-osoite tulee olemaan: kissesvilma.blogspot.com. Te, jotka luette blogiani esimerkiksi Bloggerin kautta, ette tuskin tule edes tätä huomaamaan, sillä postaukseni näkyvät ihan kuten ennenkin. Tämä kuitenkin tiedoksi niille, jotka olette lukeneet blogiani esimerkiksi selaimen kirjanmerkin kautta taikka aina kirjoittamalla verkko-osoitteen selaimenne osoitekenttään. Tämä muutos tulee voimaan parin päivän päästä.

- blogin sähköpostiosoite on muuttunut. Sekin on nyt vihdoin päivitetty nykyaikaan, eli nykyään minulle voi laittaa sähköpostia osoitteeseen kissesvilma@gmail.com

- muut somet säilyvät siis ennallaan, eli Instagramista ja Snapchatista minut löytää nimimerkillä kissesvilma.

Eli näin mut on tästä lähtien helppo löytää ja tavoittaa kaikista kanavoista. :)

Myös muutoksia ulkoasuun ja bannereihin on tulossa, jahka sinne asti ehdin. Verkko-osoitteen muuttuminen on kuitenkin sen verran isompi muutos, että halusin siitä teille jo tässä vaiheessa infoilla, jotta ette ihmettele kun vanha osoite ei viekään mihinkään.

4 kommenttia:

 1. Anonyymi9/8/16 21:14

  Mä luen sun blogia instagramin kautta :D eli klikkaan blogin auki aina sun biossa olevan linkin kautta auki sieltä. Päivitätkö sun uuden osoiteen sitten sinnekin ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun sanoit, se on nyt päivitetty sinnekin :)!

   Poista
 2. ei kyllä toiminu bloggerissa... tuli vaan että blogia ei löydy kunnes tänään tajusin googlata kisses vilma ja löysin tänne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Damn!! Sairaan ärsyttävää!! Eli postaukset ei ole päivittynyt bloggeriin? :(

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...