8.8.2016

Last pics from RomeIkimuistoisen Rooman reissun kuvat ovat nyt käyty läpi ja iskin tänne vielä viimeiset lempparikuvat. Reissussa tuli vierailtua Vatikaanissa, jossa vierähti yksi kokonainen päivä museoita ja Pietarin kirkkoa tutkiessa. Viimeisenä iltana istuskeltiin varmaan tunti vielä Trevin suihkulähteellä ihanasta tunnelmasta nauttien ja lähtöpäivänä käytiin vielä tsekkaamassa mahtava Vittoriano-monumentti. Kaiken kaikkiaan matka oli aikalailla täydellinen ja suosittelen ehdottomasti Roomaa pidennetyn viikonlopun tai viikon matkaksi, jos ette ole siellä ikinä käyneet :)

Kiitos paljon viimeisimpään postaukseen tulleista kommenteista, erittäin mielenkiintoista keskustelua saatiin aikaiseksi. Tää muistutti mua, että mun täytyy ehdottomasti kirjoitella mielipidepostauksia useammin. Kyseinen kirjoitus oli nimittäin ehdottomasti kuukauden luetuin ja sitä oltiin linkitetty keskustelupalstoille, joilla sielläkin käytiin varmasti kiinnostavaa keskustelua. Onko teillä ehdotuksia aiheeksi seuraavalle kirjoitukselle? Äh, mun on pitänyt tehdä videokin pitkästä aikaa kun ootte sitäkin jo aikoja sitten toivoneet.

Oikein mukavaa viikkoa kaikille! <3

4 kommenttia:

 1. Anonyymi8/8/16 16:22

  Hei!
  Olen kirjoittamassa opinnäytetyötä liittyen blogeihin ja niiden käytettävyyteen. Tavoitteena on parantaa erästä ilmaista blogipalvelua ja siihen tarkoitukseen tarvitsisin blogia kirjoittavien henkilöiden apua. Toivoisin, että mahdollisimman moni blogin kirjoittaja kävisi täyttämässä alla olevan linkin kyselyn.
  Kysely on helppo ja nopea täyttää ja siihen vastanneiden kesken arvotaan kaksi Finnkinon leffalippua!
  https://goo.gl/forms/Kt7KtvQtGY60anes1

  Kiitos avusta!
  – Tiia Valtonen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, mielelläni vastailin! :)

   Poista
 2. Anonyymi9/8/16 14:39

  Mun mielestä olis kiva jos haluaisit tehdä sellaisen storytime-videon :) jos et tiiä mitä tarkotan nii youtubesta löytyy esimerkkejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menin heti youtubettamaan mitä noi on :D Mutta hei tosi hyvä idea sulta, täytyypä toteuttaa :)

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...