26.9.2016

Mökillä ja vaellusta

Mielettömän rento mökkiviikonloppu takana! Tämähän oli kolmas mökkeilymme syyskuun aikana, ja nyt tämän syksyn osalta ne taitavat saada riittää. :D

Mutta oli kyllä niin ihanaa ja rentouttavaa. Lähdimme siis perjantai-iltapäivällä ystäviemme mökille, joka sijaitsi noin 3 tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Viikonlopun teemana oli syöminen, saunominen, luonto ja täysi rentoutuminen. Odotukset täyttyivät kyllä täysin :)





Lauantaina lähdimme noin 4 tunnin vaellukselle ihanaan luontoon. Vaikka Helsinkiä rakastankin ja tykkään asua kaupungissa, on Suomen metsässä ja luonnossa jotain niin upeaa ja jopa koskettavaa. Reittimme ei ollut helpoimmasta päästä, siinä sai nimittäin pitkospuiden lisäksi ylittää ojia ja isoja mäkiä ja puikkelehtia pienillä kivisillä poluilla. Voin kertoa, että iltaruoka maistui erittäin hyvältä kun palattiin takaisin mökille!











Lauantai-ilta oli mielettömän rento. Saunomisen ja uimisen (jopa minä kävin uimassa!!!) jälkeen alkoi meitä jo hetken unettamaan, mutta se meni nopeasti ohi ja yhtäkkiä valvottiinkin sitten kolmeen kitaraa soitellen ja lauleskellen.




 jos ihmettelette tota vesiastiaa tuossa keskellä, niin tehtiin siis vietnamilaisia kevätrullia :D


Huh, olipa rentoutunut olo palata töihin tänään. Ja taas se todistettiin, kyllä ystävät on se elämän suola! :)


Oikein kivaa alkuviikkoa kaikille! <3

4 kommenttia:

 1. Voi vitsi miten mä rakastan mökkielämää ja toimmoista luonnon keskellä rämpimistä! ihanaa vaihtelua ja todellakin rentouttavaa! :)

  http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep sama juttu!! Ihan parasta. Mahtavaa vaihtelua kaupunkielämään :)

   Poista
 2. Onpa ihanan näköistä 😊 Joskus blogisi alussa pidin sinua hirveän pinnallisena ja yksiulotteisen tyyppinä, mutta oot kyllä osoittanut että oot kaikkea paitsi pelkkä pinnallinen tyttö😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos todella paljon! Tämä oli aivan ihana kuulla!<3

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...