24.11.2016

Q&A vastaukset - Sekalaiset

Ootko onnellinen tällä hetkellä? Oot vaikuttanut niin iloiselta viime aikoina, että mietin mistä se mahtaa johtua. Kiva, että sen huomaa, oon todella onnellinen tällä hetkellä! :) Oon ylipäätään hirveän tyytyväinen mun tämän hetkiseen elämäntilanteeseen.
Onko tämä vuos ollut parempi ku viime vuosi? Näitä vuosia on ehkä vähän vaikea vertailla. Vuonna 2015 olin vielä opiskelija, asuin Lontoossa, valmistuin jne.. Nyt tänä vuonna on ollut paljon enemmän pysyvyyttä. Käyn töissä ja asutaan Juuson kanssa Helsingissä. Molemmat ovat olleet erinomaisia vuosia, mutta ehkä tämä vielä parempi, kun on enemmän sellaista varmuutta tulevasta ja pysyvyyttä sekä kiva työpaikka.

Kadutko tatuointiasi? Haluaisitko ottaa lisää tatuointeja? En todellakaan kadu, rakastan sitä! Harkitsin tatuoinnin ottamista kuitenkin reilut 2 vuotta, ja tatuointini on sellaisessa paikassa, missä sitä ei koko ajan näe. Varmasti haluan jossain vaiheessa ottaa lisää tatuointeja, mutta en juuri nyt. En halua ottaa tatskoja vain niiden ottamisen takia, vaan taustalla pitää olla joku hyvä ja pitkään harkittu idea.

Mistä suomalaisista artisteista tykkäät? En kyllä itseasiassa kuuntele hirveästi suomalaisia artisteja, kuuntelen aina vain hyviä biisejä.
Onko kukaan suomalainen artisti pyytänyt sinua backstagelle tai jatkoille? On.

Ootko ikinä toivonu olevas mies? En, viihdyn erittäin hyvin naisena :D Hauskahan se olisi miehenä oloa kokeilla vaikka päivän verran!
Tukevatko sun vanhemmat sua vielä rahallisesti? En usko että hirveän monen vanhemmat tukevat enää jo valmistunutta ja työssä käyvää aikuista :D




Mitä aineita kirjoitit yokirjotuksis? Tätä joutuu aina vähän muistella.. Äikkä, enkku, pitkä ruotsi, pitkä matsku ja psyka.

Mikä on noloin asia mitä olet tehnyt kännissä? Voi kuinka kiva kertoa tällaisia julkisessa blogissa :D Villinä opiskeluaikana tuli kyllä tehtyä vaikka mitä noloa. Yhden illan muistan kun tyyliin maattiin Tallinnan vanhan kaupungin kaduilla jossain baarin edessä kavereiden kanssa kun jalkoja alkoi väsyttämään.. Juuso on tainnut joskus työntää mua myös ostoskärryissä jossain puistossa. Kyllä näitä stooreja riittäisi muitakin!

Mitkä on sellaisia matkakohteita mihin haluisit vielä matkustaa? Voi vaikka mitä!! Kiina, Japani, Islanti, Kapkaupunki, Malediivit, Bahama, Bora Bora, Bali, Kap Verde, Singapore, Malesia, Peru.. Mun elämäni tavoite on vierailla mahdollisimman monessa maassa.

Mitkä on taas sellaisia mitkä ei niin kiinnosta? Niitä onkin vähän vaikeampi keksiä. Ehkä paikat, jotka mua ei tällä hetkellä pahemmin kiinnosta, on Venäjä ja Pohjois-Korea. Ehkä kuitenkin joskus!


Miten valitsitte just Thaimaan teidän talven matkakohteeksi? Haluttiin mennä paikkaan, missä on takuuvarma lämpö, paikka löhöilylle ja luonnosta nauttimiselle. Thaimaassa on myös halpaa syödä ja tehdä kaikkea.  





Miten oot saanut sun nykyisen työpaikan? Hakemalla :D Sain myös hyvät suositukset entiseltä työnantajaltani tähän paikkaan, mikä auttoi paljon.

Ootko aina menestynyt hyvin työnhaussa? En! Oon hakenut todella monia työpaikkoja joita en ole sitten loppujen lopuksi saanut. Uskon, että työnhakuunkin vähän harjaantuu ajan myötä. Aluksi se on aina todella vaikeaa.

Ootko hyvä haastatteluissa vai jännittääkö sua ikinä?  En tiedä olenko hirveän "hyvä" haastatteluissa, mutta melko usein kun olen haastatteluun päässyt, olen saanut paikan. Mua jännittää haastattelut kyllä etukäteen mutta itse haastattelutilanteessa ei enää jännitä.

Onko sulla jotain vinkkejä työnhakuun? No ensinnäkin se, että aina kannattaa hakea, siinä ei häviä mitään! Kannattaa hioa CV ja hakemus selkeään kuntoon, ja muistaa se, että jokaisella alalla on erilaiset vaatimukset hakemuksille. Esimerkiksille vanhoillisille aloille, kuten lakipuolelle ja hallinnolliselle puolelle, toimivat parhaiten perinteiset ja asialliset tyylit, kun taas vaikkapa markkinointi- tai myyntialalle haettaessa voi hyvin näyttää enemmän sitä omaa persoonaansa ja tehdä hakemuksesta positiivisesti erottuva. Itsevarmuutta peliin ja hakemuksia menemään!
Voisitko kuvitella muuttavas maaseudulle asumaan? Hmm, en varmaan, koska en usko, että löytäisin oman alani töitä ikinä maaseudulta. Muuten kyllä tykkään maaseudustakin. Mutta olen tottunut asumaan kaupungissa ja pidän sitä itselleni kotoisimpana.




Ootko ikinä asunut muualla kuin kaupungissa? En. Kaikki kaupungit joissa oon  asunut, ovat olleet itseasiassa maiden pääkaupunkeja.

Mitä tekisit jos voittaisit kymppitonnin? Mä oon niin säästeliäs (lue: nuuka) ihminen, että pistäisin sen varmaan kokonaan säästöön. :D Tai no, pari sataa tostahan voisi ottaa Thaimaahan käyttörahaksi! Mutta muuten varmaan säästäisin, ehkä juhlisin voittoa ostamalla jonkun hyvän shamppanjan!

Mistä asiasta oot erityisen ylpeä itsestäsi? Siitä, että 19-vuotiaana uskalsin muuttaa ulkomaille. Se oli tosi jännittävää, koska muutin suoraan vanhempien luota pois ja vielä uuteen kaupunkiin ja maahan. Toinen mistä oon ylpeä, on se, että selvisin niin hyvin Lontoon opiskelusta. Se oli oikeasti haastava vuosi ja jouduin tekemään paljon töitä. En oikein edelleenkään tiedä miten jaksoin sen niin hyvin.

Mitkä asiat saa sut haluamaan tutustumaan uuteen ihmiseen? Ystävällisyys ja avoimuus. Arvostan todella paljon ihmisissä sitä, että he uskaltavat kertoa jotain itsestään uudelle ihmiselle. Toki myös se on mukavaa, jos joku on aidosti kiinnostunut myös mun asioista.


Mitä odotat tällä hetkellä kaikkein eniten? Joulua, uutta vuotta ja Thaimaan matkaa! <3

Pidätkö itseäsi julkkiksena/tunnettuna ihmisenä? En todellakaan :D

Mitä tykkäät katsoa telkkarista tai Netflixistä? Katson telkkaria tosi vähän. Vaan jos huomaan, että sieltä tulee joku hyvä leffa tai dokumentti. Netflixiä katson enemmän! Dokumentit on aina ihan mun lemppareita, ja just saatiin myös pari sarjaa loppuun. Making a Murderer ja American Horror Story tulivat nyt päätökseen ja toivottavasti löydän jotain yhtä hyvää katsottavaa sieltä taas.

Kuvaile pahin mahdollinen baari-iltasi! Hauska kysymys! Okei. Ensinnäkin seura tekee illan, eli joutuisin mennä baariin ärsyttävien ja mulle kaukaisten ihmisten kanssa. Koko illan mua painostettaisiin juomaan paljon ja porukka haluaisi vain juoruilla jossain baarin nurkassa. Baarissa olisi paljon ällö-kännisiä ihmisiä ja musiikki olisi liian kovalla. Kännykkä tippuisi vessanpönttöön, kengän korko menisi rikki ja joku oksentaisi mun päälle. Tämä olisi aikalailla kamalin baari-ilta ikinä, ei kiitos! :D
Ihanaa loppuviikkoa teille!<3

10 kommenttia:

 1. Tosi kivasti vastailtu :) oot kaunis!<3

  VastaaPoista
 2. Missä oot töissä? Ootko oman alasi hommissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oman alan hommissa oon, mutta en aio kertoa täällä blogissa missä tarkalleen :)

   Poista
 3. Hyviä vastauksia mutta parissa kysymyksessä mietin kyllä että mitä nää kysymykset on :'D Esim haluaisitko olla mies.. :'DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, noi on kyllä ihan parhaita tuollaiset vähän kummallisemmat kysymykset :D niihin on kivointa vastata!

   Poista
 4. Ihana!! Sä oot niin kivan olonen ihminen :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! kauniisti sanottu <3

   Poista
 5. En onneks nauranut mielikuvalle Juusosta työntämässä sua ostoskärryissä ja makaamisesta vanalinnan kaduilla :D Huikee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo et varmaan :D perus Tallinnan opiskelijaelämä... :D

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...