9.11.2016

Useful apps

Esittelyssä muutamia appeja mitä itse käytän aika ahkerasti ja joita suosittelen lämpimästi! Luultavasti useat näistä on teille jo tuttuja sovelluksia, mutta ehkä löydätte jonkun jota haluatte kokeilla.


VSCO Cam
kuva täältä


VSCO Cam on mun mielestä ehdottomasti paras app millä voi muokata kuvia. Tosi kivoja erilaisia filttereitä ja monia työkaluja kuvien manuaaliseen muokkaamiseen.


Tripadvisor

kuva täältä

Tripadvisorin app on tosi kiva ja helppo käyttää! Tripadvisorilta löytyy miljoonia arvosteluita eri matkakohteista, ravintoloista, hotelleista ja nähtävyyksistä. Ehdottomasti kivoin juttu on se, että useat matkaajat lataavat omia kuviaan matkakohteista sivustolle, joiden ansiosta saat aidon ja rehellisen kuvan kohteesta. Toki Tripadvisoria voi käyttää ihan sen omalla sivustollakin, mutta mielestäni se toimii sujuvammin appina ja rekisteröityneenä käyttäjänä pääset näkemään enemmän sisältöä.
ResQ
kuva täältä

ResQ on app, jonka kautta käyttäjä voi pelastaa ruokaa, joka muuten menisi hukkaan. Sovelluksen avulla löydät ravintolat lähelläsi, jotka tarjoavat esimerkiksi ylimääräiseksi jäänyttä lounasruokaa halpaan hintaan. Sen kuin maksat sovelluksen kautta ja käyt hakemassa vaikka duunin jälkeen ruuan mukaan. Erittäin kätevä sovellus!
MobilePay
kuva täältä


MobilePay on varmasti jo monelle tuttu. Danske Bankin kehittämä, mutta kaikkien pankkien asiakkaille ilmainen sovellus on täydellinen rahan lähettämiseen ja maksun jakamiseen kavereiden kanssa. Raha liikkuu kätevästi pelkän matkapuhelinnumeron avulla. Tätä sovellusta tulee käytettyä ihan tuhottoman paljon!


Timma
kuva täältä

Timman avulla pääset kampaajalle, hierojalle, jalkahoitoon tai erilaisiin kauneushoitoihin nopealla aikataululla. Näet kartasta, mitkä palvelut ovat tarjolla ja millä hinnalla. Usein nämä palvelut tarjotaan melko edullisesti, sillä palveluntarjoaja haluaa saada vapaan ajan täytettyä nopeasti. Kannattaa kokeilla, itse löysin hierojani tämän sovelluksen kautta!

Löysittekö mitään omia lemppareitanne? Entä löytyikö mitään uutta mitä kiinnostaisi kokeilla?

4 kommenttia:

 1. MobilePay ja resq käytössä. Tota kuvanmuokkaajaa vois kokeilla :) kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kun tykkäsit! :)

   Poista
 2. Mä käytän tripadvisoria ihan suomessakin ravintolaa valitessani! Se on niin hyvä kun sieltä näkee jengin kuvat ruuista ja paikasta (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, mä kanssa! :) Se on ihan parasta :)

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...