12.12.2016

Snapshots from last weekViime viikko meni järkyttävän nopeasti. Ensinnäkin viikonhan pilkkoi tuo tiistain itsenäisyyspäivä, joka mulla oli vapaata ja otinpa vielä sen edeltävän päivän eli maanantain vapaaksi ja kävin silloin Tallinnassa. Keskiviikko oli pitkä päivä töissä. Torstain ja perjantain olinkin sitten työmatkalla Ruotsissa. Viikonloppu meni ihan hujahtaen, onneksi kuitenkin nauttien kotona oleskelusta, kaupungilla kävelystä ja leffojen katsomisesta!

Vaikka töissä ei mitään sen pahempia ylityörumbia ole ollutkaan, niin odotan joulun ajan rauhallisuutta jo paljon. Mulla tosiaan joululoma sijoittuu vasta siihen tammikuun puoleen väliin, kun lähdetään silloin matkalle. Jouluna en muutenkaan sitten ota lomaa kuin vain 23.päivän ylityövapaana joulun valmistelua varten. Sitten 24.-26.12 menee ihan normaalisti joulua viettäessä mutta tiistaina 27.12 palaan jo takaisin töihin. Ensi viikon alussa on luultavasti vielä aika paljon hommaa mutta veikkaan että tuo joulun ja uuden vuoden tienoo on ainakin meillä tosi rauhallista.

Jos asutte Helsingissä päin ja teillä ei jonain kauniina talvipäivänä ole mitään tekemistä, niin suosittelen tekemään kierroksen kaupungilla. Itse käppäilisin Bulevardilla (Ekbergin ikkunassa on ihana piparkakkukaupunki), siitä menisin tsekkaamaan Stockan jouluvalot ja perinteisen jouluikkunan, kävelisin Espaa pitkin Tuomiokirkolle päin, ja jäisin vaikka juomaan glögit Tuomaan markkinoilla. Talvella tulee niin helposti liikuttua ulkona vain siirtymis-tarkoituksessa, eikä niin, että jäisi ihastelemaan ympärilleen.

Kivaa viikkoa teille kaikille! <3

4 kommenttia:

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...