31.12.2016

Vuosi 2016 / part I

Tänään on vuoden 2016 viimeinen päivä ja mikä olisikaan sopivampaa kuin käydä vuoden 2016 muistot ja kohokohdat läpi! :) Yhdestä osasta olisi tullut ihan järjettömän pitkä, joten tässä ekassa osassa on tammi-kesäkuu ja ensi postauksessa sitten heinä-joulukuu.


Tammikuu 2016


Vuosi 2017 alkoi ihanasti Turussa Holiday Club Caribiassa kylpyläviikonlopulla. Tammikuussa kävin myös kampaajalla freshaamassa vähän hiuksiani ja vietin päivän Tallinnassa. Tammikuussa työskentelin ensimmäisessä työpaikassa valmistumiseni jälkeen, eli lakitoimistossa lakimiehenä.

Kuukauden mielenkiintoisin postaus oli mun mielestäni tämä, eli postaus vanhoista historiallisista valokuvista.

Helmikuu 2016

Helmikuussa uuden työn mukana tulleisiin paineisiin ja työaikoihin oli hieman totuttelemista. Tältä kuulta löytyykin vain muutama postaus. Helmikuussa tuli kuitenkin käytyä toisen kerran Tallinnassa, kun menimme sinne viettämään viikonloppua Juuson kanssa. Yksi viikonloppu chillattiin mökillä, ja tuon postauksen lopussa kerronkin vähän työtilanteesta.

Helmikuun luetuin postaus oli IN/OUT-postaus.

Maaliskuu 2016

Maaliskuussa työtilanteeni alkoi painamaan jo päälle. Työ itsessään oli ihan mukavaa, mutta siinä vaiheessa kun huomasin tekeväni kirjallisia töitä kotonani vielä klo 23 aikaan illalla, päätin, että tämä ei tule toimimaan pitkällä tähtäimellä. Kuulin kuin sattumalta uudesta avoimesta laki-paikasta julkisella sektorilla - julkisella puolella olen ollut ennenkin töissä ja jonne olen halunnut päästä työskentelemään -  ja päätin hakea paikkaa. Pääsin haastatteluun ja tein siellä erittäin selväksi että tänne haluan ja tässä olisin erittäin hyvä. :D Seuraavana päivänä tuli kiva soitto ja oli aika lopetella töitä lakitoimistossa. Asiasta kerroin blogissani tässä postauksessa.

Maaliskuussa oli muistaakseni aika koviakin pakkasia mutta ylipäätään tosi kauniit säät. Tuli käytyä elokuvissa, ulkoiltua, saunottua, vierailtua Porvoossa ja shoppailtua.

Ehdottomasti luetuin ja itsenikin mielestä hyvä kirjoitus oli tämä, eli median luomista ristiriitaisista viesteistä.

Huhtikuu 2016

Huhtikuun alusta en melkein muista mitään muuta kuin sen, että etsittiin ihan hulluna uutta asuntoa!! Niinkuin blogiinkin kirjoitin: "Yhtenä päivänä oltiin sellaisessa näytössä, missä kuvissa asunto oli näyttänyt aivan upean puhtaalta, tyhjältä ja kalustamattomalta. No, loppujen lopuksi asunnossa asui edelleen joku mielenkiintoisen näköinen heppu, ja koko asunto oli kuin himohamstraajan paratiisi." Postauksen lopussa kirjoitan myös: "Tänään oli taas näyttö aivan ihanassa asunnossa, johon tehdään aika varmasti hakemus. Huhhhuh, nyt on kyllä jännät ajat! :)" ja tämä asunto sitten lopulta saatiin ja muutettiin siihen huhtikuun loppupuolella!

Ehdottomasti ihanin ja ikimuistoisin juttu ehkä koko keväältä oli huhtikuun puolen välin tyttöjen reissu Nykiin! Nykiin sattui tulemaan vielä jonkinsortin helle-aalto, ja meillä oli kyllä niin upeaa. Ihania illallisia, shoppailuja, piknikkejä, kiertelyjä, shoppailua ja juhlimista. Mieletöntä <3 Nykin matkasta voit lukea täältä, täältä, täältä ja täältä.

Toukokuu 2016

Toukokuu oli aivan ihana!! Olin niin iloinen uudesta työpaikastani ja asunnosta, odotin kovasti kesää ja arki oli ihan parasta. Vietettiin heti toukokuun alussa tietenkin perinteistä vappua, muuten toukokuussa tuli tehtyä töitä, sisustettua asuntoa, tehtyä kaikkea kivaa kavereiden kanssa ja nautittua hyvistä ilmoista.

Toukokuun lempipostaukseni oli tämä. Itseasiassa se on varmaankin yksi lempipostauksiani koko vuodelta, ja sen lukeminen saa hyvälle mielelle.

Kesäkuu 2016
Kesäkuussa näytti olevan aika hienot säät, ainakin kun katselee blogipostauksia tolta kuulta. Aloitin käymään myös kesäkuussa fyssarilla mun pahasti jumiutuneen niskan takia, mikä auttoi fyysistä hyvinvointia huomattavasti. Kesäkuussa tuli käytyä myös brunssilla, Lintsillä, mökillä sekä juhlittua juhannusta maalla ja kaupungissa.

Kuukauden luetuin postaus oli toivottu kirjoitus ulkonäköpaineista. Tämä oli sen verran mielenkiintoinen aihe että innostuin tarinoimaan aika pitkään :D
Palaan pian toisen osan parissa. Haluan toivottaa teille kaikille säkenöivää vuoden vaihtumista ja paljon onnea ja iloa vuoteen 2017!! <3 Kiitos teille tästä vuodesta!9 kommenttia:

 1. Muistan jokaisen postauksen ❤ sulla on niin ihana blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kuulla! <3

   Poista
 2. Anonyymi1/1/17 01:49

  Hassua, miten tuntuu että just oli lukenut noi kesänkin postaukset ja nyt onkin sitten jo talvi... aika menee! Onneks sun blogi on parantunut vaan vuosi vuodelta <3 (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan totta, kesä tuntui olevan ihan hetki sitten :) kiitos, tosi kiva että tykkäät <3

   Poista
 3. Hyvää uutta vuotta Vilma! :)

  Ps. Onko kukaan koskaan sanonut sulle, että näytät Liis Lemsalulta? :D Siltä virolaiselta laulajalta, jos tiedät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! :) Haha ei oo sanonut :D en ollut ikinä edes kuullut hänestä ennen kun sä sanoit :D

   Poista
 4. Anonyymi1/1/17 20:02

  Sulla on kyllä niin täydellinen tyyli 😘

  VastaaPoista
 5. Anonyymi5/1/17 17:10

  Kiitos Vilma taas yhdestä kuluneesta vuodesta! Sun blogi on edelleen mun luetuimpien listalla. Ihanaa vuoden alkua teille <3

  -Miia

  VastaaPoista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...