10.1.2017

Pari juhlavampaa asua

Moikka! Mulla meni pe-ma kotona sairastaessa ja pakko sanoa, että alkoi kyllä pikkuhiljaa seinät kaatua päälle.. Vaikka kuinka usein haaveilenkin, että "voi kun saisi viettää viikonlopun vain katsoen leffoja kotona tekemättä mitään", niin eipä se niin herkkua olekaan :D Ensinnäkin kun olo ihan paska, niin mistä tahansa on vaikea nauttia ja kyllä se sohvalla makaaminen alkaa jo sen yhden päivän jälkeen täysin kyllästyttämään.

Noh, nyt alkaa fiilikset olla jo voiton puolella ja osaapa taas arvostaa sitä kun kurkkuun ei satu ja happea saa nenänkin kautta.

Tämä joulu-tammikuu on ollut täynnä kaiken maailman juhlia, joten päädyin ostamaan joulun jälkeisistä aleista pari juhla-asua.Musta haalari, eli ainokainen haalari mitä mulla on! Tää löyty BikBokin aleista, ja maksoi muistaakseni 25 euroa. Super mukava päällä ja koruihin ja korkoihin yhdistettynä juhlava. Tää oli mulla päällä uutena vuotena, mikä oli tosi hyvä idea aina siihen asti kun piti mennä vessaan :D Onneksi edessä olevan napin vuoksi tää on tosi helppo riisua.

Tää mekko on väriltään sellainen vaalean roosan ja nuden sekoitus. Tässä on tuollaiset läpinäkyvät hihat ja suikale vyötäröllä. Mekko on mun mielestä kaikessa simppeliydessään tosi kiva. Mekko on tilattu Nellystä ja maksoi 20 euroa.


Mitäs te olette näistä uutuuksista mieltä? :)

6 kommenttia:

  1. Toi haalari näyttää niin hyvältä sun päällä😘

    VastaaPoista
  2. Upeita!!😍👩🏼

    VastaaPoista
  3. Huomio kiinnitty eniten sun ihaniin hiuksiin 😍

    VastaaPoista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...