6.1.2017

Positivity challenge

Mulla kävi tässä hauska juttu.. Eräs ystäväni toi minulle ulkomailta sellaisia "gratitude cardseja" eli kortteja, joissa oli kysymyksiä kiitollisuudesta ja positiivisuudesta. Olen parin ystäväni kanssa lueskellut näitä, ja toinen heistä ihastui kortteihin ihan täysin. Koska en voinut näitä kortteja hänelle ostaa, päätin tehdä ne itse. Korteista tulikin aika söpöjä ja ne ilahduttivat ystävääni.

Niistä sainkin idean, että kirjoitan korttien kysymyksiä myös tänne blogiin. Haastan teidät kaikki lukemaan kaikki kysymykset läpi ja vastaamaan niihin - joko itsekseen tai blogiisi jos sinulla sellainen on - koska näistä tulee varmasti hyvä mieli. Eli tässä nyt kysymyksiä sekä omia vastauksiani:

Mikä saa sinut kiitolliseksi joka päivä? Se, että oon terve ja että mulla on työpaikka johon on kiva mennä.
Ketä ihailet ja miksi? Ihailen kaikkia sellaisia ihmisiä. jotka vaikeuksista huolimatta jaksavat olla katkeroitumatta sekä hymyillä ja olla ystävällisiä päivittäin.
Mistä ihmissuhteista olet kiitollinen? Poikaystävästäni, ystävistäni ja läheisestä sisar-suhteestani.
Mistä taidostasi olet kiitollinen? Suunnitelmallisuudestani, josta on työssä usein hyötyä. Sekä kirjoitustaidostani ja siitä, että osaan soittaa ainakin yhtä instrumenttia.
Mitä yksinkertaisia nautintoja sinulla on? Rauhalliset aamupalahetket, herkuttelu, kävelylenkit, nukkuminen pitkään ja saunominen.
Mitä kokemasi haasteet ovat opettaneet sinulle? Sen, että kaikella on yleensä joku tarkoitus ja monesta ikävästä asiasta seuraa jotain paljon parempaa.Kuka sai sinut hymyilemään tänään? Ystäväni lähettäessään hauskan kuvan mulle whatsapissa.
Mikä on lempi vuodenaikasi? Miksi? Kesä! Lämpöä ja aurinkoa ei voita mikään!
Mikä on parantunut elämässäsi jos vertaa tätä hetkeä viime vuoteen tähän aikaan? Olen miellyttävämmässä työpaikassa ja kodissa.
Mitkä ovat TOP 3 tärkeimmät asiat elämässäsi? Läheiset, terveys ja työ.
Mikä on paras tunne maailmassa? Se kun tulee perjantaina aikaisin iltapäivällä töistä kotiin ja tietää, että edessä on rentouttava ilta viikon päätteeksi!
Missä viidessä asiassa olet erityisen hyvä? Työssäni, suunnittelussa, kuuntelemisessa, ystävien auttamisessa ja ongelmanratkaisussa. (tämä oli tosi vaikea kysymys!:D)
Mikä on paras asia ystävissäsi? Se, että heille voi puhua helposti mistä vain ja he ovat kiinnostuneita ystäviensä asioista ja hyvinvoinnista.
Mistä kokemuksesta olet kiitollinen? Siitä, että uskaltauduin lähtemään 19-vuotiaana ulkomaille asumaan. Ilman sitä uskoisin olevani todella erilainen ihminen kun nyt olen.
Mikä on paras asia kotimaassasi? Turvallisuus ja terveydenhuolto.
Mistä asiasta olet ylpeä itsessäsi? Siitä, että kykenen tekemään sellaista työtä, mitä monet sanovat haastavaksi.

Positiivista loppiaista teille kaikille! <310 kommenttia:

 1. Anonyymi6/1/17 18:22

  Miten ihana lahja 😍

  VastaaPoista
 2. Anonyymi6/1/17 20:49

  Heii hyvä idea :-) mulla ei blogia ole mutta näitä kysymyksii olis hyvä kySellä itseltään aina säännöllisesti.. On paljon asioita mistä olla kiitollinen ! :-)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi7/1/17 20:27

  Sä vaikutat ihanalta ystävältä!! ☺💗

  VastaaPoista
 4. Anonyymi8/1/17 08:31

  siun blogis on kyl ihanan positiivinen ,huokuu oikein onnellisuutta ja balancea <3 :)

  VastaaPoista
 5. Tää tuli hyvään saumaan! :) Alotin just viime viikolla kirjottamaan kalenteriin, mitkä asiat oli kivoja juttuja siinä päivässä. Se auttaa vaikeina aikoina tosi paljon ja sit huomaa, et asiat on oikeesti ihan ok! Tosi hyvin sanottu tuo "kaikella on yleensä joku tarkoitus ja monesta ikävästä asiasta seuraa jotain paljon parempaa". Niin totta! Ihanii talvikuvia tässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on muuten tosi kiva ja kätevä tapa! :) Näinhän se on, yleensä asiat aina järjestyvät. Kiitos! <3

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...