3.1.2017

Vuosi 2016 / part II

Heinäkuu 2016

Heinäkuussa tapahtui paljon! Ensinnäkin pääsin käymään kaksi kertaa ulkomailla. Ensimmäinen reissu sijoittui Lontooseen, jossa juhlittiin Juuson valmistujaisia. Koko reissu oli aivan ihana! Toinen reissu tehtiin sitten Roomaan kahdestaan. Rooman matka oli niin mieletön, ja voit lukea siitä lisää täältä, täältä ja täältä, sekä katsoa lyhyen tekemäni videon matkasta täältä. (muista vaihtaa laaduksi 720)

Heinäkuussa vietettiin myös meidän kämpän tupareita, ja meillä oli ihan mielettömän hauska ilta!! Ehdottomasti yksi kesän mieleenpainuvimmista illoista! Heinäkuu taitaakin olla lempikuukauteni vuodelta 2016.

Elokuu 2016

Elokuussa lomailut olivat ohi mutta töiden jälkeen ja viikonloppuisin jaksoi aurinkoenergialla puuhailla vaikka mitä. Tuli käytyä Kruunuvuoren hylätyillä huviloilla ja kaupunginmuseossa, syötyä useasti ulkona, ale-shoppailtua, muutettua blogin nimeä ja kruunattua kesän loppuminen elokuun viimeisenä viikonloppuna Saimaan kylpylässä. Tuo viikonloppu oli ihan mieletön!

Kirjoitin elokuussa pari syvällisempää tekstiä, joita luettiin suuresti: kirjoitus hyvätuloisen kumppanin haluamisesta sekä kirjoitus siitä, mitä vuodessa on ehtinyt tapahtumaan.

Syyskuu 2016

Syyskuu oli ihana kuukausi. Tuli vietettyä kavereiden kanssa kahteen otteeseen rapujuhlia, vierailtua kolmena viikonloppuna kavereiden mökeillä ja kolmentena mökkireissuna tuli tehtyä puolipäivää kestänyt vaellus, joka kruunasi syyskuun täysin ruskasta nauttiessa. Muuten syyskuu hujahti aika nopeasti töiden kiireissä, kavereiden kanssa mökeillä, dinnereillä ja afterworkeilla.. Oli kyllä ihana kuukausi ja upeat säät! :)

Mielestäni kuukauden mielenkiintoisimmat postaukset olivat mielipide-kirjoitukset kauneusleikkauksista ja kuolemanrangaistuksista, ihan vaan siksi että nuo aiheet ovat kiinnostavia ja teiltä tuli niihin hyviä kommentteja.

Lokakuu 2016

Voisin väittää, että lokakuu taisi olla syksyn kiireisin kuukausi töiden suhteen. Lokakuussa tuli kirjoiteltua ensimmäistä kertaa elämäni aakkosista, käytyä viisaudenhampaan leikkauksessa, pohdiskeltua omaa elämää,  varattua talven lomamatka ja järjestettyä tyttöjen kanssa ihan mielettömän hauskat Halloween-bileet!

Mun mielestä on aika hauskaa, että ehkä koko syksyn luetuin postaus oli tämä, eli postaus riitelystä! :D Tätä luetaan edelleen tosi paljon ja oon nähnyt, että tätä on linkkailtu joihinkin keskustelupalstoille. Hauskaa sinänsä, sillä itseni mielestä juuri tuossa kirjoituksessa ei ole mitään ihmeellistä.

Marraskuu 2016

Marraskuun alku oli rankka, sillä sairastuin munuaisaltaan tulehdukseen ja olin aika monta päivää sairauslomalla. Lääkitys tulehdukseen oli aika pitkä ja vahva, joten omat synttäritkin marraskuun tokalla viikolla menivät ilman alkoholia. Ilta oli kuitenkin aivan ihana, ja monet olivat iloisia kotibilemeiningistä ja siitä ettemme lähteneet baariin. Marraskuussa olivat myös Indiedayssin Inspiration Blog Awardsit, joissa olin siskoni kanssa. Mulla iski marraskuun lopussa jo hirveä joulu-kuume, ja käytiinkin ostamassa joulukalenterit ja pikku-kuusi sekä tehtiin piparkakkutalo. :D

Joulukuu 2016

Joulukuu alkoi itsenäisyyspäivällä, jota vietettiin kavereiden kanssa meillä. Kävin myös parin päivän työmatkalla Tukholmassa ja ihastelin useasti keskustan upeita jouluvaloja. Sain myös jatkon nykyisessä työpaikassani, eli sopimustani jatkettiin mikä teki minut tosi iloiseksi. Kuukausi tietenkin huipentui jouluun ja uuteen vuoteen, joista ensimmäinen oli ihanan rauhallinen ja tunnelmallinen ja jälkimmäinen sitten hieman vauhdikkaampi seuraavan päivän päänsäryllä varustettuna. :D

Kuukauden suosituin postaus oli itsenäisyyspäivän kirjoitus Suomesta.

Toivottavasti teidän vuosi 2017 on alkanut hienosti ja uuden vuoden vietosta on viimeistään nyt selvitty! <3

2 kommenttia:

 1. Anonyymi3/1/17 19:12

  Mistä (ja koska :D) oot ostanu ton kolmannen kuvan valkoisen hameen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä muistaakseni Kappahlista tai Lindexiltä :)

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...