21.2.2017

Breakfast

Moikka! Ootteko te maistaneet tuorepuuroja? Mä oon ihan täysin hurahtanut niihin niiden helppoudensa takia. Koska haluan käyttää aamulla kaikki ylimääräiset minuutit nukkumiseen, pakkaan laukun ja teen aamupalan valmiiksi jo illalla. Tuorepuuro on tähän mainio vaihtoehto, sillä se tekeytyy yön yli jääkaapissa.Näin teet tuorepuuron:
Yhteen annokseen tarvitset 1 dl kaurahiutaleita + 1 dl nestettä (maitoa, vettä, mantelimaito jne) + 1 rkl makua (hunaja, kaakaojauhe, kaneli jne) ja 1 dl massaa (esim jugurttia, hedelmiä tai marjoja). Nämä sekaisin ja yöksi jääkaappiin tekeytymään.


Itse käytän kaurahiutaleiden lisäksi aina laktoositonta maitoa, hunajaa ja kaakojauhetta ja sekoitan ne yhteen.
Päälle laitan mustikoita, banaania ja kiiviä.Ja valmista on! Tämä aamupala on niin mun mieleen. Ja kun laittaa päälle noita marjoja ja hedelmiä niin nälkä pysyy kivasti poissa lounaaseen saakka.


Miltäs tämä näyttää teidän silmään? Mitä te syötte aamuisin? :)

6 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä <3

  VastaaPoista
 2. lämmitätkö sä ton sit vielä aamulla?

  VastaaPoista
 3. Hei kiitos vinkistä! :D En tiedä miten tää ei oo koskaan tullut mulle mieleen. Syön yleensä aamupalaks just kiwifruit/omena/banaani tms. mut en oo tajunnut et voisin tehdä siihen puuroa. Täytyy huomenna kokeilla! Jos on muita aamupalaideoita, niin kerro ihmeessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, ihanan hedelmäpainotteienn sun aamupala :) Kun lisäät siihen puuroa niin saat siitä kyllä kivasti vielä vähän tuhdimman :) Joo, mun täytyy hei miettiä jos tulee jotain muita tällasia helppoja aamupaloja mieleen!

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...