29.3.2017

Jatka lausetta


Viime aikoina... oon tehnyt ihan liikaa ylityötunteja. Onneksi huhtikuussa on tiedossa monta päivää, kun aion ottaa vapaata.


Tekisi mieli.... sushia ja Fazerin sinistä. Mulla tulee nää samat himot joka viikko aina jonain päivänä!

En ymmärrä... miten ihmisillä tuntuu olevan niin paljon aikaa tehdä asioita. :D Tiedättekö sen fiiliksen, kun tuntuu että kaikki muut ehtivät tehdä miljoonia eri asioita samalla kun itse yrität juuri ja juuri selviytyä töistä tai koulusta. :D

En ole aikoihin.... juonut kunnon kännejä. Positiivinen ongelma? Lasillisia on tullut kyllä kilisteltyä, mutta hirveessä jurrissa en ole ollut pitkiin aikoihin.


Söin tänään... härkispataa ja uunijuureksia. Meidän työpaikan yhteydessä olevassa ravintolassa on super hyvät kasvisruuat!


Täytyy myöntää, että.... olen kova hamstraamaan kaikkia hius- ja vartalotuotteita. Muuten vihaan tavarapaljoutta, mutta esimerkiksi shampoita ja vartalovoiteita mulla voi olla aina vaikka kuinka monta käytössä kerralla.

Tällä viikolla ajattelin... panostaa nukkumiseen, eli tarpeeksi pitkiin yöuniin.


En osaa päättää... kesälomani ajankohtaa. Mullahan olisi tänä kesänä mahdollisuus 4-5 viikon palkalliseen kesälomaan mutta en tosiaankaan tiedä koska niitä pitäisin. Mua ahdistaa se, että otan vaikka heinäkuun lomaa ja sitten koko heinäkuu sataa vettä :D Onneksi nyt näyttää siltä, että voin ilmoittaa lomani myöhemminkin.


Muistan ikuisesti... sen päivän kun sain tietää, että sain opiskelupaikan Lontoosta. Tuo päivä oli niin ihana, juhlimme silloin kandi-valmistujaisia ystävien kanssa ja lähdimme vielä illalla ihanan lämpimänä kesäiltana Kaivohuoneelle juhlimaan.


Olenko ainoa, jonka mielestä... näin maaliskuun lopussa alkaa olla jo totaalisen kyllästynyt tähän satoja vuosia kestäneeseen (tai no, siltä tuntuvan) talveen ja olisi täysin valmis jo helteisiin.

Viikko sitten... eli keskiviikkona olin töissä, ystävän kanssa lounaalla, näin siskoani ja kävin salilla.Päivän paras juttu... auringonpaiste, työkavereiden vitsit ja yhden isomman homman loppuunvienti töissä.


Minusta on söpöä... kun joka aamu Juuso sanoo mulle unenpöpperössä "moi kaunis" tai "kaunista työpäivää kaunis" jos lähden häntä aikaisemmin töihin. Näin käy siis melko usein koska itse tykkään mennä töihin jo seiskaksi :D

Seuraavaksi ajattelin... mennä siskoni kanssa äidilleni syömään.

Mukavaa viikkoa sulle! <36 kommenttia:

 1. Mitä hittoa on härkispata? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Härkis on pääösin härkäpavuista tehty ruoka, joka maultaan ja ulkonäöltään vastaa jauhelihaa :)

   Poista
 2. Oot niin kaunis <3 mistä toi ihana pusero on??

  VastaaPoista
 3. Olet ihana ihminen❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi, sinä olet kun näin kauniisti kommentoit <3

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...