17.3.2017

Kotona

Ensinnäkin pakko sanoa - hyi hitsi mikä ilma!! Pari päivää ollut niin kivan aurinkoista, että tän aamuinen tuuli-vesi-myrsky-sade oli oikeasti pieni shokki. Sormet ristissä, että viikonlopusta tulisi nätti, olisi nimittäin kiva päästä vähän ulkoilemaan.

Ulkoilut on tosiaan vähän jääneet vähäisiksi viime aikoina, kun töitä on ollut vaikka muille jakaa. Ylitöitäkin on pikkuisen tässä taas kertynyt, ja just yritän tässä suunnitella missä vaiheessa alkukeväästä ehtisi ottaa pari vapaapäivää. On se kumma kun tuntuu, että monet meiltä töistä ottaa vapaapäiviä harva se viikko, ja sitten itse yrittää miettiä että koska sitä itse kehtaisi olla poissa. :D Tää on kuitenkin selitettävissä varmaan vielä tällä nuorimman työntekijän omatunnolla ja pienellä epävarmuudella. :D Aika hassua toisaalta, ihan kuin työpaikka siitä nyt romahtaisi jos itse olisi poissa. Noh, mä jatkan kalenterin selailua. Nyt kuviin, joita otin yksi kaunis valoisa ilta.

Ah, kotona on vaan niin ihana olla. Kodista saa kodin ihan pikkujutuilla. Huomasin sen jo Lontoossa asuessani, että vaikka sinne ei koko omaisuutta viitsinyt raahata, niin ihan muutamilla valokuvilla, kynttilöillä ja kivoilla tyynyillä sai sellaista mukavaa fiilistä sinne pikku kopperoonkin.

Mä en ole todellakaan mikään super sisustaja-ihminen, mutta tiettyjä juttuja tykkään aina silmäillä. Tyynynpäälliset, huovat, kynttilät, astiat, kynttilänjalat, valokuvakehykset - eli tällaisia pieniä juttuja. Mun mielestä esimerkiksi sohvan ja sängyn ostaminen on super vaikeaa. Onneksi niitä ei tarvitsekaan ostaa useammin, ja silloin kun täytyy, niin yritän aina valita sellaiset vaihtoehdot mitkä kestää sitten pidempään - jotten joudu ostoksille ihan heti. :D

Toivottelen teille oikein kivaa viikonloppua, kuuluipa siihen rentoutumista, töitä tai vaikka biletystä! <3

14 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!! <3 Voitko esitellä asunnon jossain vaiheessa? Hyvää viikonloppu myös teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 oon vältellyt asunnon esittelyä täällä hieman, koska vaikka kaikki edelliset asunnot olen esitellyt, on tämä asunto ollut jotenkin sellainen että olen halunnut pitää sen "pois arvostelevien silmistä" :D Ja haluan myös kunnioittaa toisen kanssani asuvan ihmisen yksityisyyttä. Pidän toiveen kuitenkin korvan takana ja ehkä voisin jossain vaiheessa kodin esitellä. :) <3

   Poista
 2. Vau ihana koti❤

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköistä! 😍 Lisää kotikuvia!!❤

  VastaaPoista
 4. Mistä noi tyynynpäälliset on? Ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoiset on H&M Home ja vaaleanpunainen on Finlaysonin :) Kiitos!

   Poista
 5. Ihana koti teillä.

  VastaaPoista
 6. Tosi kivat tyynyt! :) Ja muutenkin tosi nättiä!

  VastaaPoista
 7. Ihana paita! Mistä ja millon se on ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Se on Gina Tricotista ja ostettu ihan pari viikkoa sitten, eli saattaa hyvinkin löytyä sieltä vielä :)

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...