19.4.2017

Mökillä

Oli kyllä niin hyvä idea lähteä viettämään pääsiäislomaa mökille! Pääsin niin hyvin duunijutuista irti ja nautin kyllä ihan täysillä. Pääsiäislomalla tuli siis...
               - nukuttua joka yö vähintään 10 tuntia (luksusta)
               - syötyä ainakin 6 pääsiäismunaa
               - saunottua 3 kertaa
               - ulkoiltua yli 10 tuntia
               - herkuteltua joka päivä!

Meille mökille menemiseen kuuluu aina vahvasti ulkona oleminen ja metsässä samoilu. Me rakastetaan patikoida ja kierrellä metsässä tutkiskelemassa. Ollaan itseasiassa haaveiltu pienestä patikointireissusta Lappiin tai Norjaan. Sitä varten tässä aina vähän harjoitellaankin näillä muutaman tunnin samoiluilla, mutta vielä pitäisi treenata, että jaksaisi ihan isommille reissuille lähteä. Jos teillä on kokemusta vaellusreissuista, niin saa kertoa kokemuksia ja vinkkejä!

Urheilemisen vastapainoksi tuli myös sopivasti herkuteltua päivittäin. Herkuttelun kruunasi eilisen leffa, eli karkit ja popparit kainalossa istuin lumoutuneena katsomassa Beauty and the Beastia, joka oli ihana. Yleensä tälläset Disney-leffojen uudelleen toteuttaminen ei mulla nappaa, mutta tää oli ihan super hyvä, suosittelen!

Tämän järkevämpää tekstiä en valitettavasti tänään pysty tuottamaan, sillä tämä toinen työpäivä loman jälkeen verottaa nyt vähän liikaa aivokapasiteetistani.. Palaan taas pian uuden postauksen parissa! <3

6 kommenttia:

 1. Mistä näkee ton kaunotar ja hirviö leffan ?? :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköistä :) <3

  VastaaPoista
 3. Missä päin tuo mökki on ja onko meri vai järvi? Oletko muuten meri vai järvi mökkeilijä mieluummin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä :) Tuo on meren rannalla. Meidän suvun mökki on järven rannalla ja ehkä jotenkin siihen tottuneena tykkään järvestä enemmän, vaikka molemmissa on kyllä hyvät puolet :)

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...