8.5.2017

Mitä kaipaan Tallinnasta
Viikonloppuna tuli vierailtua Tallinnassa. Syötiin hyvin, käytiin drinkeillä, shoppailtiin vähän ja kierreltiin lempparipaikoissa. Tuli mietittyä, että mitä Tallinnasta kaipaa ja mitä taas ei niinkään.

Te jotka ootte seuranneet blogiani yhtään paria vuotta pidempään, tiedätte hyvin, että oon asunut muutaman vuoden Tallinnassa. Tallinna on aivan ihana paikka ja on muutama juttu, mitä kaipaan sieltä..

 ♥ Se hintataso. Ah! Asuminen ja ruoka on niin edullista.
 Hierontaa, kampaamoita ja kauneushoitoloita joka korttelissa edullisesti.
  Ihania ravintoloita, ja vaihtoehtoja on paljon. Lempiravintolani Sushi Plaza löytyy Narvan tieltä, parin minuutin kävelymatkan päästä Viru-keskuksesta. Sushi on siellä joka kerta taivaallista, parempaa kuin missään missä olen ikinä sushia syönyt.
 ♥ Vanha kaupunki, sen tunnelma ja kaunis arkkitehtuuri.
 ♥ Ilmainen joukkoliikenne ja halvat taksit.

Puhuttiin Tallinnassa kiertäessämme, että ideaali tilannehan olisi Suomen palkkataso ja Viron hinnat, hahah. Tallinnassa ja Virossa ylipäätään on jotenkin niin ihana ja helppo tunnelma, ja suosittelen kyllä tekemään kesäisen reissun Tallinnaan tai vaikkapa Pärnuun johonkin upeaan kylpylähotelliin.

Tallinnan aikoja muistelen kyllä lämmöllä mutten kaipaa ajanjaksoa takaisin. Olen tyytyväisempi työtä tehdessäni kuin opiskellessani ja jollain tavalla koen, että sen muutaman vuoden aikana Tallinna tuli niinsanotusti nähtyä. Sinne muuttavien ja siellä asuvien valintaa en kuitenkaan ollenkaan ihmettele, Tallinna on nimittäin aivan ihana paikka ja olen niin onnellinen, että sain asua siellä.

Aurinkoista viikkoa teille! <3

4 kommenttia:

 1. Anonyymi8/5/17 18:24

  Tallinna on kyllä ihana. Ja sä oot kaunis ❤️

  VastaaPoista
 2. Oi Tallinna <3 Noita juttuja mäkin kaipaan. Haen kesäkuun lopussa Tallinnan yliopistoon, katotaan miten käy:)

  Ps. Sun takki on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä hakuun! :) Kiitos :)

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...