25.6.2017

Budapest

Yay I'm back from Budapest! Vaikka kuinka huippua reissussa olisikaan, on aina ihana palata kotiin. Olin siis siskoni kanssa neljä päivää Budapestissä. Meillä oli tosi onnistunut reissu! Voisin kuvailla Budapestiä ainakin yhdellä sanalla, ja se on 'helppo'. Ensinnäkin, lennot olivat vain hieman yli 2 tuntia (tammikuisten Thaimaan 11 tunnin lentojen jälkeen ihan lastenleikkiä siis..). Budapestissä liikkuminen julkisilla oli todella iisiä ja tehokasta. Syöminen ja tekeminen on edullista, joten kohde sopii kaikenlaisille matkustajille. Me vuokrasimme huoneiston keskustasta, noin 100 metrin päästä metrikseltä joten pääsimme alle vartissa oikeastaan ihan minne vain. 


Voin muuten kertoa, että Budapestissä oli todella kuuma!! Päivisin oli paikoin +34 astetta, ja iltaisinkin lämpötila laski 27 asteeseen... Iltapäivisin "pakenimme" ostoskeskuksiin tai muihin ilmastoituihin sisätiloihin, koska ulkona vain oli liian paahtavaa. Nautimme kuitenkin lämpimistä kesäilloista ihan täysillä, varsinkin kun tämä Suomen kesä nyt on mitä on.. :)

Budapest oli upea ja täynnä kaunista arkkitehtuuria ja historiaa. Suosittelen lämpimästi käymään, jos ette siellä ole vielä vierailleet. Ensi postauksessa kerron vinkkejäni Budapestiin.

Nyt kuitenkin painun nukkumaan, koska huomenna töitä. Olen ensi viikolla vielä pari päivää töissä ja sitten lähdenkin Maltalle, jossa saan viettää etä-rakkaani kanssa puolitoista viikkoa. :) On jo ihan kamala ikävä, enää pari päivää tätä odotusta. Oikein kivaa alkavaa viikkoa teille! <3

11 kommenttia:

 1. Budapest on yks mun suosikkikaupunkeja Euroopassa! Sopivasti nähtävää, julkinen toimii, nättiä, miellyttävä hintataso sekä majotuksen että ruoan suhteen. Olin viime vuonna heinäkuussa ja silloinkin maksoin hostelliyöstä alle kympin. Menin sinne sellasella "noh ääh katellaan nyt" -asenteella ja todellakin positiivinen ylläri :D Äh tulipas matkakuume! Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis ihan sama juttu, ehdottomasti yllätti kyllä positiivisesti! :) Kiitos :)

   Poista
 2. Mä itse olen ollut Unkarissa ööm joskus 2011-2012 aikana, en enää yhtään muista tarkkaan :-D mutta kovasti tykättiin, vaikka tosin mentiin joulumarkkina-aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, olispa ihana mennä tonne just tolloin joulun aikaan! :)

   Poista
  2. Siellä oli tosi kaunista, harmi kun olen jo poistanut blogini, sinne aikoinaan tein postauksen niistä markkinoista :) mentiin ihan tarkoituksella sinne sillon siihen aikaan ja oli kyllä hieno ajotus!

   Poista
 3. Upeita kuvia ! 😍

  VastaaPoista
 4. Vinkkejä tekemiseen budapestiin ois kiva saada :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi postaus käsitteleekin sitten niitä! :)

   Poista
 5. Kauniita kuvia:) Odotan innolla vinkkejä Budapestiin, koska kuukuden päästä ollaan kans menossa sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Julkaisen tänään ton postauksen missä on niitä vinkkejä :) kivaa reissua teille!!

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...